Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε λίγο καιρό θα γίνω και εγώ κάτοχος Yamaha και θα ήθελα προτάσεις για καλό συνεργείο εξουσιοδοτημένο προς την μεριά του Πειραιά (με μια ακτίνα ξέρω γω 5-7χλμ?)

Να είναι καλοί άνθρωποι, όχι λαμόγια και να γουστάρουν αυτό που κάνουν.

Αν έχετε κάποιους στα υπ'όψιν σας για πείτε να μην πάω σε ότι κάτσει.

Δημοσ.

Καλή δουλειά κάνει σίγουρα το Μοτοδίκτυο στο Νέο Κόσμο οπότε φαντάζομαι αντίστοιχο θα είναι και το κατάστημα της Καλλιθέας.

Όσο έχεις εγγύηση μην αλλάξεις συνεργείο λοιπόν.

Τι πήρες;

Δημοσ.

Εχει εκει συνεργείο; δεν ξέρω, ασε που οι τύποι εκει ειναι επιεικώς απαράδεκτοι, αδιάφοροι και στην κοσμαρα τους, στο εμπορικό κομμάτι.

Καποτε που είχα γιαμαχα το πήγαινα εκει που σου είπα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

Καλή δουλειά κάνει σίγουρα το Μοτοδίκτυο στο Νέο Κόσμο οπότε φαντάζομαι αντίστοιχο θα είναι και το κατάστημα της Καλλιθέας.

Όσο έχεις εγγύηση μην αλλάξεις συνεργείο λοιπόν.

Τι πήρες;

MT-03, λογικά μέχρι τέλος της βδομάδας (ελπίζω) θα το έχω.

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Εχει εκει συνεργείο; δεν ξέρω, ασε που οι τύποι εκει ειναι επιεικώς απαράδεκτοι, αδιάφοροι και στην κοσμαρα τους, στο εμπορικό κομμάτι.

Καποτε που είχα γιαμαχα το πήγαινα εκει που σου είπα

Θα το έχω στα υπ'όψιν λοιπόν, αλλά σε όποιο εξουσιοδοτημένο και να πας δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι να είναι καλά μαστόρια και νορμάλ άνθρωποι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zeniath είπε

MT-03, λογικά μέχρι τέλος της βδομάδας (ελπίζω) θα το έχω.

Θα το έχω στα υπ'όψιν λοιπόν, αλλά σε όποιο εξουσιοδοτημένο και να πας δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι να είναι καλά μαστόρια και νορμάλ άνθρωποι.

Με γειες καλές βόλτες και πάντα όρθιος.

για το Νέο Κόσμο υπάρχει γενικά σε πολύ κόσμο μια καλή φήμη. Για Καλλιθέα δε ξέρω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κρατήθηκα για το MT-07 γιατί αν και πολλά χρόνια σε scooter δεν θέλω να το πάω γιούρια σε μηχανή.
Για κανα χρόνο ενάμιση το MT-03 και μετά με βλέπω να ανεβαίνω.

Επεξ/σία από zeniath
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zeniath είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κρατήθηκα για το MT-07 γιατί αν και πολλά χρόνια σε scooter δεν θέλω να το πάω γιούρια σε μηχανή.

σωστή απόφαση. όχι οτι το 07 είναι κανένα αγρίμι αλλά το 03 είναι λουκουμάκι για πόλη και μικρές διαδρομές. ας τελειώσει ο κοβιντ και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις και μέχρι τότε θα είσαι σούπερ.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zeniath είπε

Τα σκουτερ προσωπικά δεν θα τα πρότεινα σε κανένα, όταν ανάβεις στο mt3 θα καταλάβεις τι λέω.

Έπρεπε να πάρεις το mt7

ΥΓ

Οι γνωμες διίστανται, απο τι διαβαζω 😂😂😂

Δημοσ.

Κοίτα μέχρι στιγμής έχω οδηγήσει MT-07 και ER-5 από μηχανές (δεν λέω να πάρω μια και να κάνω 10 μέτρα αυτές δε μετράνε ότι τις "έχω οδηγήσει").
Το ΜΤ-03 από την στιγμή που είναι πιο δυνατό από το ER-5 (και ας έχει περισσότερα άλογα το ER-5, είναι 200 κιλά φάλαινα), εμένα μου φτάνει για να "μάθω", συν οτι είναι και το θέμα χρημάτων και αυτή την στιγμή στα 5300 κούτα καινούριο μοντέλο με όλες τις αναβαθμίσεις που πήρε εμένα μου φαίνονται μεγάλο VFM.
Δε με νοιάζει να έχω 2-3 άλογα παραπάνω για KTM 390, Z400 γιατί και το χιλιάρικο πάνω προτιμώ να το δώσω για άλλη μηχανή (χώρια ότι αυτά είναι 400άρια και τα έχουν μαζί με το 300άρι).

Με το που το πάρω πάντως ξεκινάνε να μπαίνουν στην άκρη λεφτά για την επόμενη αναβάθμιση όταν έρθει, το σκεπτικό είναι ότι ήθελα κούτα και όχι μεταχείρα και κάτι το οποίο θα μπορώ να το πάω στα όρια του χωρίς να φοβάμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Το κορίτσι μου έφτασε στο κατάστημα και με περιμένει, πινακίδες & άδεια μέχρι την Δευτέρα (ελπίζω να κάτσει για Παρασκευή).
Έχω ερωτευτεί 😍

1618343611863og.jpg.5b34b62ddfafe2a1ea51d3864df4d3a5.jpg1618343611870og.jpg.2721bd25b6df3e1ffdcd13d552d33c80.jpg1618343611865og.jpg.5a7d0c949c1884819a41f48cd5b9d696.jpg1618343666179og.jpg.39faab7c53469f6db65ae78c842454b0.jpg1618343666182og.jpg.e7ab5e3001b05760202ed541714681ee.jpg

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...