Στάθης Τσαλίδης Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, την Παρασκευή που μας πέρασε ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος αναστολής εργασίας Μαρτίου, σε πολλούς εμφανίστηκε στο λογαριασμό ενώ έως τώρα σε εμένα δεν έχει εμφανισθεί κάτι. Μίλησα με την τράπεζα (Alpha Bank) που δε μπόρεσε να με βοηθήσει και επικοινώνησα με τον λογιστή της εργασίας και επιβεβαίωσα πως ήμουν σε αναστολή. Είναι η πρώτη μου φορά σε αναστολή οπότε δε γνωρίζω πως λειτουργεί το όλο θέμα. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Επίσης υπάρχει κάποιο νούμερο στο οποίο θα μπορούσα να καλέσω για να μάθω τι συμβαίνει; Ευχαριστώ!
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Παίζει να έχουν γίνει καθυστερήσεις. Συμβουλευτικά να σου πω πως χρειάζεται να βάλεις λογαριασμό / IBAN στο taxis σου, στο κατάλληλο σημείο. Και σήμερα άκουσα τον εργοδότη να κράζει έναν οδηγό, που του είπε "κανόνισε την αναστολή με το λογιστή σου" και ο οδηγός δεν ασχολήθηκε ποτέ. Άρα ο λογιστής "της εργασίας" απ' ότι διαισθάνομαι δεν είναι αρκετός. Προσοχή, γιατί πέρα από καθυστερήσεις, μπορεί να γίνει και λάθος στη χειρότερη και να το στερηθείς. Καλύτερα 20€ στο λογιστή και να είσαι σίγουρος. Υ.Γ.: Εγώ ωραία τα λέω τώρα στα 30κάτι μου έτη, η λογίστρια μου με έχει βρίσει στο παρελθόν πίσω από τη πλάτη μου στη μάνα μου, θα με έχει υπονοήσει τσίπη και είναι και ξαδέρφη μου. Όσο ζω μαθαίνω που να τα ακουμπάω καλύτερα.. γεννήθηκα καχύποπτος.
3DJIN Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 αν ειναι η πρωτη σου αναστολη και δεν μπηκες να το δηλωσεις τοτε δεν παιρνεις λεφτα,δε σας ειπαν απο το λογιστηριο που να μπειτε να το δηλωσετε? 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Πω, και είναι η πρώτη αναστολή και του δικού μου φίλου.. Πω, θα κλαίει..
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 UPDATE : Τώρα μίλησα μαζί με τον δικό μου. Μπήκε στον ΕΡΓΑΝΗ από το τάxis και ΒΡΗΚΕ είπε τα πάντα έτοιμα, απλά έπρεπε να είχε μπει να κάνει την αποδοχή. Το έκανε αποδοχή σήμερα και ευελπιστούμε πως θα τα λάβει.. απλά με μεγαλύτερη καθυστέρηση. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι και για τον δικό μου, αν είναι θετικό ειδικά.. ας το πει να του φύγει η ανησυχία!
Στάθης Τσαλίδης Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μπήκα TAXIS και έβαλα το ΙΒΑΝ της τράπεζας. Δε με είχε πει κανείς τίποτα, με είπαν μόνο πως δε χρειάζεται να κάνω τίποτα και θα το κανονίσει ο λογιστής της δουλειάς. Υπάρχει κάτι άλλο που πιστεύετε πως πρέπει να κάνω; 7 ώρες πριν, 3DJIN είπε αν ειναι η πρωτη σου αναστολη και δεν μπηκες να το δηλωσεις τοτε δεν παιρνεις λεφτα,δε σας ειπαν απο το λογιστηριο που να μπειτε να το δηλωσετε? είχε δηλώσει ο λογιστής ότι με έβγαζε η εταιρεία σε αναστολή, όπως δήλωνε και όλους τους υπόλοιπους και μπαίναν κανονικά τα λεφτά. Τον ρώτησα κιόλας, αν χρειάζεται να κάνω τίποτα και με είπε όχι. Για TAXIS κτλ δε με είπε κάτι.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Αν δεν είχες ξανά πάρει πρέπει να μπεις να κάνεις αίτηση δεν έχω την σελίδα κάπου εύκαιρη; αν τη βρω σπίτι θα την ανεβάσω αργότερα,
Στάθης Τσαλίδης Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Αν δεν είχες ξανά πάρει πρέπει να μπεις να κάνεις αίτηση δεν έχω την σελίδα κάπου εύκαιρη; αν τη βρω σπίτι θα την ανεβάσω αργότερα, την αίτηση για πιο πράγμα; Ότι αιτήσεις κτλ χρειάστηκαν με είπαν πως θα τις κανόνιζε ο λογιστής της εταιρείας
MikeToumpa Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Φίλε μου χωρίς να είμαι 100% βέβαιος νομίζω την πρώτη φορά που βγαίνεις σε αναστολή πρέπει να υποβαλλεις υπεύθυνη δήλωση στο support employees να δηλώσεις και iban 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, Στάθης Τσαλίδης είπε την αίτηση για πιο πράγμα; Ότι αιτήσεις κτλ χρειάστηκαν με είπαν πως θα τις κανόνιζε ο λογιστής της εταιρείας Και ο υπάλληλος πρέπει να κάνει μια αίτηση τη πρώτη φορά που θα βγει σε αναστολή, δεν νομίζω να μπορεί να στις κάνει ο λογιστής της εταιρίας γιατί θέλει κωδικούς ταξις
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 https://supportemployees.services.gov.gr
Στάθης Τσαλίδης Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 11 ώρες πριν, Inuyasha είπε https://supportemployees.services.gov.gr Οντως το εψαξα και μπηκα και τα εκανα, εβαλα τα στοιχεια τραπεζας στο TAXIS και μπηκα και στο support employees και έκανα δήλωση. Μένει να κανω κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα