Stefiou Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Έχω φτιάξει ένα PC για τον μικρό (και για εμένα 😁) στο οποίο θέλει να παίζει το GTA RP σε ανάλυση FULL-HD που είναι η οθόνη αλλά όχι απαραίτητα σε υψηλές ρυθμίσεις γραφικών. 1. Δεδομένης της τραγικής κατάστασης με τις τιμές στις κάρτες γραφικών θα ήθελα να μου γράψετε εάν υπάρχει (σαν προσωρινή λύση) κάποια φθηνή αλλά σαφώς καλύτερη από την 630UHD του επεξεργαστή. Εάν δεν υπάρχει κάποια ή δεν αξίζει θα περιμένω αναγκαστικά μέχρι να εξομαλυνθούν οι τιμές στην αγορά. Το έχει αντιληφθεί και ο μικρός ευτυχώς. 2. Εάν υποθέσουμε πως οι τιμές εξομαλύνονται αύριο και έρχονται σε λογικά επίπεδα ποια θα μου προτείνατε με όριο τιμής (όχι σημερινής)τα 200+€ περίπου; Υπάρχει γενικά από μέρους μου μια προτίμηση στην Nvidia χωρίς να λέει κάτι βέβαια αυτό. Να το θέσω διαφορετικά ποια θα ταίριαζε καλύτερα στο σύστημα μου σε αυτά τα λεφτά; Η σύνθεση του υπολογιστή μέχρι στιγμής έχει ως εξής: CASE: Cooler Master H500 ARGB MOBO: Asus TUF GAMING B460-PRO (wi-fi), 1200, ATX CPU: Intel i5 10400 (ΒΟΧ) RAM: 16GB Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2666MHz PSU: Thermaltake Smart RGB 500W Full Wired 80 Plus DISKS: 1) Samsung 970 Evo Plus SSD 500GB M.2 NVMe, 2) Samsung 860 Evo SSD 500GB 2.5'' Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από Stefiou
nickol-us Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Gt 1030 2gb/ddr5 90-100euro Μετά ότι βρεις απο 2nd hand Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από nickol-us 4
Stefiou Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Πρέπει να ξέρω κάτι άλλο σχετικά με την τροφοδοσία μιας κάρτας και εάν την αντέχει το τροφοδοτικό μου; Η 1030 υποθέτω πως δεν χρειάζεται extra ρεύμα.
nickol-us Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Η 1030 έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση, νομίζω περίπου 30w και δεν χρειάζεται επιπλέον καλώδιο τροφοδοσίας. Δύσκολα θα έχεις πρόβλημα. Γενικότερα σαφώς και πρέπει να σε απασχολεί το τροφοδοτικό και η κάρτα που θα προσθέσεις να την σηκώνει και αν χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία να έχεις το αντίστοιχο καλώδιο. Ακόμη πάντως και τα φτηνά τροφοδοτικά έχουν πλέον καλώδιο. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2021 από nickol-us 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα