thunderking Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Μετα απο αγορά motherboard B460M DS3H και επεξεργαστή i3 10100f και ram corsair ddr4 vegeance lpx 8gb 2400,mhz και μια gt5250e δεν έχω εικόνα... μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από thunderking
JDROGAS Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Tωρα γιατι εγω δεν βρισκω καρτα γραφικων gt5250e Δεν πιστευω να εννοεις 5200 που ειναι agp... Oταν λες δεν εχεις εικονα το pc δουλευει κανονικα γυριζουν τα ανεμιστηρια; Eπισης οι μνημες για τον 10100 πρεπει να ειναι 2666 (εαν και δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το θεμα) Το τροφοδοτικο ποιο ειναι; ειναι καινουργιο και αυτο η ειναι παλιο; H oθονη ποια ειναι με τι θυρα συνδεεις,με τι καλωδιο; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από JDROGAS
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Tωρα γιατι εγω δεν βρισκω καρτα γραφικων gt5250e Έτσι, δώσε πόνο! Πέρα από τη πλακα, μάλλον GT520 θέλει να πει. Αυτή όμως δεν έχει υποστήριξη για UEFI 🤔
thunderking Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Λοιπόν gts 250e ,η κάρτα και τροφοδοτικό καινούριο 600 βατ .ευχαριστώ για τις ερωτήσεις σας μιας και τελικά είχε θέμα η motherboard και την είδαν και τρεις τεχνικοί και μου συνέστησαν να τη στείλω πίσω στο e-shop για αντικατάσταση....ειρωνικά μιλάω μιας και πικραμένος για κάποιους και καλά σχετικούς (εκφραζομαι για αυτούς που ασχολήθηκαν με το να μου φτιάξουν τον υπολογιστή)και φυσικά δεν αναγνωρίζουν το λάθος τους και ισχυρίζονται ότι έτσι ήρθε η motheeboard και ούτε στη τοποθέτηση το είδαν ούτε στην αφαίρεση του επεξεργαστή το είδαν .... αλλά γνωματευσαν ότι η motherboard είναι ελαττωματική..... 2
nickol-us Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Ω ρε φίλε μου πως έγινε αυτό και πως γίνεται να μην το είδε κάποιος; Ποιος το έστησε το μηχάνημα;
Aris_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 ο πρώτος που το συνασμολογησε επρεπε να το δει εκτός αν ηταν videoμαθης αν δεν το είδε τότε πως παρελαβες μχν χωρίς να λειτουργεί ? πήγες σε 3 τεχνικούς ξεχωριστά ? οι κάναν σύσκεψη μαζί και αποφάνθηκαν ?
thunderking Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Ότι έδωσα ήταν σε κουτι .καινούρια αγορασμενα. Παρέλαβα και τα χρήματα με τα υπόλοιπα ... Στην αρχή είχε διαρροή ρεύματος το κουτί.αγορασα κουτί.μετα το τροφοδοτικό ήταν παλιό ... αγόρασα και τροφοδοτικό... Και στο τέλος η ram και η motheeboard δε συνεργάζονταν... Ευτυχώς δεν αγόρασα Και άλλη ραμ ... Σε έναν το πήγα μιας και ήταν φίλος κλπ κλπ ο οποίος με συνεργάτες είδε και αποφάνθηκε ότι η καινούργια motherboard είναι ελαττωματική.... Ιστορία 15 ημερών αγωνίας και τρεξίματος και αναμονής με ένα παιδί 10χρονων να είναι σε αναμονή για ένα υπολογιστή .... Τα κομμάτια πήγαν σε άλλον τώρα που πιστεύω να κάνει τα πρέποντα μιας και από την αρχή μου έλεγε και μου ξανά έλεγε ,"κοιτάξτε τη cpu" ξανά και ξανά.... Τι να πω ;;;; Λάθη όλοι κάνουμε αλλά λυπάμαι για το τρόπο όπου με αντιμετώπισαν ως άσχετο αλλά και υποβιβάζοντας τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια μου. Δέκα μέρες κοροϊδία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα