NIKOLETAL Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανοίγω χωριστό θέμα γιατί είμαι πελαγωμένη και δεν ξέρω τι συμβαίνει.Το Νοέμβριο είχα παραγγείλει αθλητικά από ένα αξιόπιστο site,το sneakersdistrict.com. Πλήρωσα με την κάρτα μου και παρέλαβα μετά από μέρες τα παπούτσια.Τέλη Μαρτίου μου έρχεται αυτοματοποιημένο mail αργά το βράδυ,το λέω για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ανθρώπινου λαθους,ότι η παραγγελία μου παρελήφθη και το δέμα μου είναι έτοιμο προς αποστολή και μου γράφουν και το tracking number.Το πρώτο που φοβήθηκα είναι ότι καποιος χάκαρε την κάρτα μου.Επικοινωνώ μέσω messenger την επομένη μαζί τους,επειδή από το τηλέφωνο δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη,άλλα της έλεγα άλλα καταλαβαινε η Ολλανδέζα τηλεφωνήτρια (από Ολλανδία ερχόταν τα παπούτσια που δεν παρήγγειλα ποτέ),και στην αρχή μου γράφουν ότι ειναι πάρα πολύ περίεργο όλο αυτό και θα το ψάξουν οι τεχνικοί τους.Η παραγγελία είχε όντως γίνει,από μια άγνωστη σε μένα Γαλλίδα,πληρώθηκε με μια κάρτα της οποίας τα 4 τελευταία ψηφία που μου έστειλαν από το κατάστημα,δεν ανήκει σ εμένα και είχε δρομολογηθεί να σταλεί σ εμένα με τη διαφορά ότι ως χώρα προορισμού είχε τη Γαλλία.Δηλαδή απεστάλη στο όνομα μου,στη διευθυνση μου ΑΛΛΑ στη χώρα αντί για Ελλάδα έγραφε Γαλλία. Μετά απο λίγη ώρα μου γράφουν ότι πρόκειται για λάθος,η παραγγελία είχε γίνει και πληρωθεί απο την Γαλλίδα και από λαθος τους σταλθηκε σ εμενα και ακυρωθηκε η αποστολη. Σήμερα μου χτυπάει ένα courier,και μου αφήνει στο ασανσέρ,το δέμα που υποτίθεται,σύμφωνα με τα λεγόμενα του καταστήματος,ότι η αποστολή του είχε ακυρωθεί.Από έξω έχει ενα αυτοκόλλητο με τα στοιχεια μου και ως χωρα τη Γαλλία και από πάνω άλλο αυτοκόλλητο που γράφει CORRECT ADRESS και αναγραφει ως χώρα την Ελλάδα.Το επίθετο μου δε, εχει αλλαχτει και εχει προστεθει η κατάληξη -AKOVA.Το δέμα είχε σταλεί με DPD ολλανδικά ταχυδρομεια,φαίνεται ως τόπος αποστολής η Σόφια Βουλγαρίας.Ανοίγω και μέσα έχει αθλητικά new balance και τιμολόγιο κομμένο στη Γαλλίδα.Τους έχω στείλει μήνυμα εδώ και δυο ώρες και δεν απαντάνε.Πάω να μπω στο λογαριασμό μου στο site τους και δεν δέχεται το password μου.Κλικάρω το πεδίο I forgot my password (αν και ειμαι 99,9% οτι το εβαζα σωστα) και μου βγάζει μήνυμα ότι μου στάλθηκε mail.Μail δεν ήρθε με νέο password ή κάποιο link για αλλαγή κλπ κλπ.... Τι μπορεί να συμβαίνει έχει κανείς καμιά ιδέα? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από NIKOLETAL
dpolal Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Καταρχήν, αφού δεν χρεώθηκες μην αγχώνεσαι. Τώρα, αν τα καινούργια παπούτσια είναι στο νούμερο σου, με γειά. (ελπίζω να έχετε ίδιο γούστο με την γαλλίδα) Αν πάλι όχι, υπάρχουν και οι αγγελίες. 2
NIKOLETAL Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, dpolal είπε Καταρχήν, αφού δεν χρεώθηκες μην αγχώνεσαι. Τώρα, αν τα καινούργια παπούτσια είναι στο νούμερο σου, με γειά. (ελπίζω να έχετε ίδιο γούστο με την γαλλίδα) Αν πάλι όχι, υπάρχουν και οι αγγελίες. Aνησυχώ επειδή είχα πληρώσει με paypal.Στο paypal το όνομα χρήστη είναι το email μας.Στο site αυτο επισης ως όνομα χρήστη βάζεις το email σου.ΑΝ κάποιος παρήγγειλε με το δικό μου username σ αυτό το site,μήπως λέω εγώ τωρα...παρακολουθεί το mail μου και κάνει καμιά κομπίνα?Το συνδέω και με το ότι ενώ μου βγάζει μήνυμα ότι απεστάλη mail με το νέο password, εγώ το δεν το λαμβάνω.Μήπως με κάποιο τρόπο λαμβάνει ο "χακερ¨" τα mail μου πλέον;
dpolal Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, NIKOLETAL είπε Aνησυχώ επειδή είχα πληρώσει με paypal.Στο paypal το όνομα χρήστη είναι το email μας.Στο site αυτο επισης ως όνομα χρήστη βάζεις το email σου.ΑΝ κάποιος παρήγγειλε με το δικό μου username σ αυτό το site,μήπως λέω εγώ τωρα...παρακολουθεί το mail μου και κάνει καμιά κομπίνα?Το συνδέω και με το ότι ενώ μου βγάζει μήνυμα ότι απεστάλη mail με το νέο password, εγώ το δεν το λαμβάνω.Μήπως με κάποιο τρόπο λαμβάνει ο "χακερ¨" τα mail μου πλέον; Άλλαξε το password στο PAYPAL & το EMAIL σου αν δεν αισθάνεσαι άνετα τότε. Αν μπορείς να συνδεθείς σε αυτά τα 2 παραπάνω ΔΕΝ σε έχει χακάρει κανένας. Το ότι δεν σου έρχετε απάντηση από το site του καταστήματος οφείλετε πιθανότητα σε σφάλμα και κόλλημα του ίδιου του site. Τώρα, να κάνει κάποιος κομπίνα χωρίς να έχει τα στοιχεία της κάρτας σου είναι τραβηγμένο και δεν έχει νόημα. 1
kallonos Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Επίσης στο paypal ενεργοποίησε 2way authentication να σου στέλνει sms σε κάθε συναλλαγή. Αν και Δεν νομίζω να έχεις θέμα το site Δεν Έχει καμία σχέση με το paypal Αλλά για να είσαι σιγουρη 1
karnezis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Σημερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο το αντικειμενο με τρακ number ταδε θα σας επιδοθει απο διανομεα. το θεμα ειναι οτι το δεμα αυτο εχει περασει κ απο τελωνειακο ελεγχο και ερχεται απο Αραβικα εμιρατα. Εννοειται πως δεν περιμενω τετοιο δεμα και δεν ξερω τι ειναι. Περιμενω δυο δεματακια απο ebay των 5 ευρω κ ερχονται απο Κινα κ δεν εχουν καμια σχεση.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, karnezis είπε Σημερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο το αντικειμενο με τρακ number ταδε θα σας επιδοθει απο διανομεα. το θεμα ειναι οτι το δεμα αυτο εχει περασει κ απο τελωνειακο ελεγχο και ερχεται απο Αραβικα εμιρατα. Εννοειται πως δεν περιμενω τετοιο δεμα και δεν ξερω τι ειναι. Περιμενω δυο δεματακια απο ebay των 5 ευρω κ ερχονται απο Κινα κ δεν εχουν καμια σχεση. Προσεχε μη σου ζητήσουν να πληρωσεις με λινκ για εξοδα κλπ .
karnezis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Οχι δεν εχει ουτε λινκ ουτε τιποτα ειναι sms απ τα ελτα. Καλεσα κ στα ελτα κ μου ειπαν οτι οντως υπαρχει ενα δεμα αλλα προφανως δεν ξερουν κ αυτοι τι περιεχει.
lector Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Brushing scams. Γκουγκλάρετέ το Δεν το ηξερα αυτο το scam, αλλα μου φαινεται λιγο καπως. Δηλαδη οι τυποι ανταλλασσουν ενα δωρεαν προϊον με ενα δηθεν θετικο review; Τετοιο χουβαρνταλικι; Οσο για τα υπολοιπα που γραφονται, οτι συλλεγονται ονοματα και διευθυνσεις, μια βολτα μιση ωρα στην αθηνα οπουδηποτε να κανω σου μαζευω 50 ονοματεπωνυμα με τις διευθυνσεις τους κοιτωντας κουδουνια. Εκτος παλι κι αν κατι μου διαφευγει.
NIKOLETAL Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Τελικά τι έκανες το παρέλαβες το δέμα;
lefteriskmail Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Sneaker District Reviews | Read Customer Service Reviews of sneakerdistrict.nl (trustpilot.com) Οι αρνητικές αξιολογήσεις δεν δείχνουν σοβαρό site και από την περίπτωση σου φαίνεται ότι είναι παντελώς αναξιόπιστο. Δεν είναι θέμα όπως σου γράφουν ότι πρέπει να χαρείς τα παπούτσια "δώρο", όσο το ότι χρέωσαν μια πελάτισσα τους, δεν πήραν σοβαρά τις διευκρινήσεις σου και έστειλαν την παραγγελία της σ άλλο κράτος. (Όσον αφορά τις θετικές αξιολογήσεις, είναι όλες πλαστές, με κουπόνια εκπτώσεων για να τις κάνεις) Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από lefteriskmail
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα