Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zourman1981 είπε

Μην είστε απόλυτοι μερικοί ο καθένας ψωνίζει ανάλογα τις ανάγκες του 

Δεν ειμαι απολυτος την αποψη μου σου λεω,εγω σε τετοιο πατινι με ροδες τυπου vivio,matiz,atos τη γυναικα μου η τα παιδια μου δεν θα την εβαζα μεσα.

Kοντευω 50 ασχολουμαι με τους αγωνες και τα αυτοκινητα απο τοτε που γεννηθηκα και επειδη τα εχω δει ολα (οταν σου λεω ολα εννοω ολα) μεχρι και τον πατερα μου συνοδηγο σε τροχαιο τον εχασα,το ιδιο και τον παππου μου συνεπιβατη στο πισω καθισμα,δεν τα θεωρω αυτα ασφαλη μεσα μετακινησης.

Φυσικα θα βρεθουν πολλοι που θα διαφωνησουν μαζι μου αλλα δεν πειραζει ο καθενας για τον εαυτο του πραττει οπως εκεινος νομιζει!

Παντα φιλικα!

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, zourman1981 είπε

Επειδή ψάχνω και εγώ ένα 2ο για την γυναίκα, τι προτείνεις με μπάτζετ 2500 3000 ? Εγώ πάλι atos και picanto βλέπω σαν πιο καλές επιλογές (σε σύγκριση με τα πιο ακριβά Yaris η τα αναξιόπιστα γερμανικά αυτής της εποχής)

Σε αυτά τα λεφτά θα πρότεινα κάποιο getz, πολύ καλύτερο από atos και picanto και πολύ αξιόπιστο και μέχρι 3000 χιλιάρικα βρίσκεις ακόμα και με 4 αερόσακους. Αν πάρεις μέχρι του 2004 που είναι 1349 κυβικά (και όχι το επόμενο μοντελο που είναι 1399) έχεις και τέλη μόλις 135€ το χρόνο (αντί για 240 που είναι τα 1400ρια).

Επεξ/σία από _Biohazard_
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, fortenick είπε

Καλημέρα συμφορουμιτες. Θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο αμάξι στη γυναίκα μου ώστε να εξοικειωθεί με την οδήγηση.Αργότερα θα πάρουμε άλλο. Οδήγηση αυστηρά μέσα στην πόλη κυρίως για τη δουλειά της. Έχω επιλέξει τα δύο παρακάτω. Αξίζει κάποιο από αυτά για τη δουλειά που το θέλω; Σας ευχαριστώ! 

https://www.facebook.com/marketplace/item/444795943521396/

https://www.facebook.com/marketplace/item/352179606213940/

Επεξ/σία από PLACEBO_89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...