Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Είμαι κάτοχος της samsung qe5580TA από τον περασμένο Δεκέμβριο και αντιμετωπίζω το εξής θέμα το οποίο θα προσπαθήσω να εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ σημειώνοντας οτι οι γνώσεις μου σε θέματα τηλεοράσεων και γενικότερα τεχνολογίας είναι πολύ περιορισμένες.

Όταν παρακαλουθώ ποδόσφαιρο ή μπάσκετ σε νόβα ή cosmote, κάποια στιγμή οι παίχτες αρχίζουν να κινούνται πιο σπασμωδικά, σαν να βλέπεις βίντεο στο youtube και να έχεις αυξήσει  ελάχιστα την ταχύτητα αναπαραγωγής.Στην αρχή μου το έκανε για 5-6 δευτερόλεπτα και έφτιαχνε αμέσως, τον τελευταίο καιρό όμως το κάνει για αρκετή ώρα και επανέρχεται αν αλλάξω κανάλι ή κλείσω την τηλεόραση και την ξανανοίξω.Το κάνει μόνο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.Όταν παρακολουθώ ταινία ή οτιδήποτε άλλο δεν το μου το έχει κάνει ποτέ. Ελπίζω να το εξήγησα ικανοποιητικά.

Κάποια εκτίμηση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό στην cosmote tv που έχω. Άρα δεν πρέπει να είναι θέμα τηλεόρασης αλλά του κωδικοποιητή των συνδρομητικών. Έχω την Sony 55 XE7096  

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό στην cosmote tv που έχω. Άρα δεν πρέπει να είναι θέμα τηλεόρασης αλλά του κωδικοποιητή των συνδρομητικών. Έχω την Sony 55 XE7096  

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα και σε εσένα επανέρχεται από μονό του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...