Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ειμαι 22 και εχω κιρσοκηλη μου ειπαν να κανω ενα σπερμοδιαγραμμα.εχει καποιο ρολο στη στυση η κιρσοκηλη?

Δημοσ.

Το θέμα είναι έχεις αντιμετώπισει κάποιο πρόβλημα σε αυτό που ρωτάς; 

Θα κάνεις σπερματοδιαγραμμα για να δουν αν σου επιρεαζει την γονιμότητα. Αν δεν σε επιρεαζει μπορείς και να μην το εγχειρήσεις αλλά αραιά και που θα νιώθεις κάνα τράβηγμα η πόνο από την πλευρά που την έχεις ειδικά όταν είσαι κουρασμένος.

Πάντως μην αγχώνεσαι πολλοί έχουν το ίδιο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike7766 είπε

ρε παιδια ειμαι 22 και εχω κιρσοκηλη μου ειπαν να κανω ενα σπερμοδιαγραμμα.εχει καποιο ρολο στη στυση η κιρσοκηλη?

πως καταλαβες οτι ειχες κιρσοκηλη? ενιωσες καπου πονο? σηκωσες τπτ βαρος?

Δημοσ.

με ειχε ενοχλησει πριν καποια χρονια πολυ για 1-2 λεπτα και ειχα παει να το κοιταξω μου ειχε πει οτι ειναι κιρσοκηλη αργοτερα δε ξαναενοχλησε ουτε σε ασκηση ουτε σε κατι τωρα παλι ενιωσα καποιες ελαχιστες ενοχλησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν πολλά είδη κηλης. Ο πατέρας ενός φίλου έβγαλε μηροκηλη και έκανε επέμβαση. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mike7766 είπε

Δεν επηρεάζει στύση, παρά μόνο την γονιμότητα, αλλά είναι θεραπευσιμο με εγχείρηση. Αυτό χρειάζεται να ξέρεις τα υπόλοιπα θα στα πει ο γιατρός σου. Αν θελήσεις έναν από τους καλύτερους του είδους στείλε πμ να σ πω, γτ είχαν φύγει πολλά 50ρικα σε άσχετους 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...