Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω το παρακάτω gaming PC και θα ήθελα να ρίξω 300-500 ευρώ για ένα upgrade.

Τι θα προτείνατε να αναβαθμίσω?

Τα spec είναι: Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4GHz 4.01GHz

2 x 8gb Ram

Samsung SSD 860 EVB 500GB

Samsung SSD 970 EVO 1TB

2 x Nvidia GeForce GTX 1070 (δύο κάρτες!)

Εάν χρειαστείτε κ άλλα στοιχεία πείτε μου!

Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδια!

Επεξ/σία από georgemoy
Δημοσ.

Σε κάποια καινούρια games έχει θεματάκια με FPS. Εάν θα κάνατε upgrade, ποιο θα ήταν αυτό που θα αλλάζατε? Να πουλούσα τις κάρτες και να έπαιρνα μια καλύτερη ΠΧ?

Δημοσ.

αν πας σε καλύτερη κάρτα θες τουλάχιστον  3060/ti η 2070s αντε βρες τις  και μετα θα τερματίζεις τον 6700 και θα θες cpu

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα αν σε κόβει κάτι αυτό λογικά είναι ο 4core επεξεργαστής σου. Κράτα την μια κάρτα, μοσχοπούλα το υπόλοιπο σύστημα με την άλλη και πάρε ένα καινούριο σετ 10400/16gb/500nvme και θα είσαι αρχηγός. Αν τα υπολογίζω καλά θα σου έρθει μια η άλλη οικονομικά και θα έχεις σύγχρονο 6/12 cpu

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολυ για το tip Nick! Μπορείς να στείλεις λίγο πιο συγκεκριμένα τι να αγοράσω ? (εαν δεν σου κκάνει κόπο φυσικά!)

Δημοσ.

Εχει σημασια και τι ταχυτητα εχουν οι Ram σου, αλλα γενικα 16gb ειναι αρκετα καλα. 32 ειναι λιγο overkill ακομα.

23 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Κοίτα αν σε κόβει κάτι αυτό λογικά είναι ο 4core επεξεργαστής σου. Κράτα την μια κάρτα, μοσχοπούλα το υπόλοιπο σύστημα με την άλλη και πάρε ένα καινούριο σετ 10400/16gb/500nvme και θα είσαι αρχηγός. Αν τα υπολογίζω καλά θα σου έρθει μια η άλλη οικονομικά και θα έχεις σύγχρονο 6/12 cpu

Αυτο που λεει ο φιλος ειναι μια καλη λυση σε γενικες γραμμες. Κρατα την μια καρτα γραφικων και τον εναν Σκληρο δισκο με τα αρχεια που θες να κρατησεις, πουλα το υπολοιπο σε καλα λεφτα (μιας και εχει 1070 μεσα θα πιασει καλα φραγκα), και παρε prebuilt pc θα σου ελεγα εγω, με καρτα RTX 3060ti και πανω, AMD Ryzen 5600x ή intel 10600 και πανω και τουλαχιστον 16gb Ram στα 3200mhz. Αρχοντας θα εισαι!

Btw πολυ σημαντικο, το prebuilt δες να ειναι ετοιμοπαραδοτο, και ο λογος που το λεω για prebuilt ειναι γιατι καρτες γραφικων πλεον δεν θα βρεις πουθενα. Και το εννοω πουθενα... κρατανε μερικα κομματια απο οτι νεο shipment υπαρχει, για να τα βαλουν στα prebuilt τους, και οι 5-10 καρτες που απομενουν πανε σε προπαραγγελιες 4 μηνων πριν (καλη ωρα σαν και την δικη μου που δεν εχω παραλαβει απο 14/1 ακομα...) με ουρα σε παραγγελιες λογικα τεραστια...

Σε φαση σκεφτομαι να τους πω και εγω να ακυρωσω, και να πουλησω το pcακι μου που εφτιαξα με τοση αγαπη, για να παρω μια randomia μονο και μονο για να μπορεσω να κανω upgrade την καρτα γραφικων μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ριξε μια ματια σε αυτα.

Ακυρα μην τα κοιτας δεν αξιζουν οι καρτες τους

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-ryzen-5-3600-16gb-256gb-1660s-fd

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-intel-i7-10700-16gb-rtx-2060-fd

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-intel-i7-10700-16gb-gtx-1660s-fd?source=bitrec_viewed_1

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-intel-i5-10400-16gb-rtx2060-fd

Χωρις να εχω απολυτα αποψη βλεπω οτι οι καρτες σου πιανουν 300+ η καθε μια.

Κρατα καποιον δισκο σου η και τους δυο και πιστευω το υπολοιπο (cpu-mobo-ram-case-psu) οτι θα πιασει απο 250+ευρω.

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.

Παιδιά χίλια ευχαριστώ πραγματικά! Νομίζω πως πλέον έχω κατεύθυνση και ξέρω προς τα που να κινηθώ! Είμαι ευγνώμον !

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια χιλια συγνωμη που χωνομαι αλλα νομιζω πως κανενα απο τα prebuild δεν αξιζει να τα κοιταει αν εχουν μεχρι rtx 2060. Η διαφορα της 2060 απο την 1070 ειναι μικρη. Αν κανει αυτο που ανεφερε ο νικολας κ δωσει την μια του 1070, εστω 300 ευρο, τοτε παιρνει ενα σετ 10400f/16gb ram/mobo b460 με λιγοτερα απο 300. Και του μενουν παλια cpu/mobo/ram για extra κερδος προς πωληση. Δεν θα του στοιχισει τιποτα, θα βγαλει κιολας.

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Νικολα αυτο με τη 1660 super δεν αξιζει λες εναντι της 1070;

Αδερφε μου να παρει καινουργιο pc με χειροτερη gpu απο αυτη που εχει τωρα διπλη? Δεν μου φαινεται normal.. Εχει τον ι7 αλλα τον βλεπω πολυτελεια για 1660 s και 1070

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, niko13 είπε

Αδερφε μου να παρει καινουργιο pc με χειροτερη gpu απο αυτη που εχει τωρα διπλη? Δεν μου φαινεται normal.. 

Ρωταω γιατι δεν ειμαι gamer.....🙂

Τα σβηνω επι-τοπου για να μην μπερδευτει το παλλικαρι!

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...