Sapounos Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Τώρα τελευταία πειραματίζομαι με το OBS και το Stream στο Twitch. Έχω καταφέρει να βρω τρόπο να μην ακούγεται το Discord στο Stream. Αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να ακούγεται η φωνή μου μόνο μέσα από το παιχνίδι στο Stream και όχι συνέχεια. Ξέρει κανένας πως? Κάθε ρύθμιση που έψαχνα έκοβε τη φωνή μου ΚΑΙ μέσα στο παιχνίδι δυστυχώς.
Αλέξανδρος Μαυρίδης Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 11/4/2021 στις 10:12 ΜΜ, Sapounos είπε Καλησπέρα παιδιά. Τώρα τελευταία πειραματίζομαι με το OBS και το Stream στο Twitch. Έχω καταφέρει να βρω τρόπο να μην ακούγεται το Discord στο Stream. Αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να ακούγεται η φωνή μου μόνο μέσα από το παιχνίδι στο Stream και όχι συνέχεια. Ξέρει κανένας πως? Κάθε ρύθμιση που έψαχνα έκοβε τη φωνή μου ΚΑΙ μέσα στο παιχνίδι δυστυχώς. Πώς έχεις καταφέρει να μην ακούγετε το discord στο stream?
Sapounos Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, Αλέξανδρος Μαυρίδης είπε Πώς έχεις καταφέρει να μην ακούγετε το discord στο stream? Κατεβασε το Voicemeter Banana κ δες ενα βιντεακι στο youtube. Ειναι ευκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα