Expertuselless Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Γεια σας,θέλω να αναβαθμίσω το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου μου σε ενα τερατακι που θα τρανταζει το παντες,με μπασο που θα χτυπανε οι συναγιαρμοι των αυτοκινητων και με ηχεια που να ακουγονται αρκετα δυνατα απεξω.τι μου πρότεινε να βάλω και ποσο μπορεί να μου κοστίσει...Και πάντα μιλάμε για οχι για υπερβολικό ποσο 1
nick#18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 35 λεπτά πριν, Expertuselless είπε Γεια σας,θέλω να αναβαθμίσω το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου μου σε ενα τερατακι που θα τρανταζει το παντες,με μπασο που θα χτυπανε οι συναγιαρμοι των αυτοκινητων και με ηχεια που να ακουγονται αρκετα δυνατα απεξω.τι μου πρότεινε να βάλω και ποσο μπορεί να μου κοστίσει...Και πάντα μιλάμε για οχι για υπερβολικό ποσο Δηλαδη το σεναριο να φτιαξεις κατι ποιοτικο για να ακους εσυ ωραια δεν υπαρχει.. εχε υποψιν σου οτι ενταση δε σημαινει ποιοτητα.. Ωστοσο αυτα που γραφεις και το "οχι υπερβολικο ποσο" δεν πανε μαζι.. για τα "βασικα" που θες εισαι σε τετραψηφιο με το καλημερα. Βρες καποιο καταστημα που κανει τετοιου ειδους εγκαταστασεις να σου πει περισσοτερα.. 1
iml Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 εχει να πέσει τρίξιμο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με αυτά που θες, που δεν θα θέλεις να κάτσεις μέσα. Με τον καιρό όσο καταστρέφεται η ακοή θα είσαι πάλι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα