Προς το περιεχόμενο

SPSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα όποιος γνωρίζει από SPSS μπορεί να με βοηθήσει για μία εργασία ενός φίλου? Το 3ο ζήτημα της εργασίας είναι: Περιγραφή ανάλυσης δεδομένων και περιγραφή δείγματος στο πρόγραμμα SPSS. Έχετε ένα παράδειγμα, κάτι να μου πείτε για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα έχω περάσει και εγώ για την σχολή μου. Είναι πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων. Εμείς πιο πολύ παπαγαλια κάναμε μια διαδικασία που μας την είχε πει ήδη ο δάσκαλος. Έκανα μια αναζήτηση να την βρω μήπως σε βοηθήσω περισσότερο αλλά μάταια. Δεν σας έχει δώσει πορεία? 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, effiegian είπε

Καλησπέρα όποιος γνωρίζει από SPSS μπορεί να με βοηθήσει για μία εργασία ενός φίλου? Το 3ο ζήτημα της εργασίας είναι: Περιγραφή ανάλυσης δεδομένων και περιγραφή δείγματος στο πρόγραμμα SPSS. Έχετε ένα παράδειγμα, κάτι να μου πείτε για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει? Ευχαριστώ

17 ώρες πριν, Lucifer είπε

αυτό λέμε;

Ευχαριστώ

20 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Τα έχω περάσει και εγώ για την σχολή μου. Είναι πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων. Εμείς πιο πολύ παπαγαλια κάναμε μια διαδικασία που μας την είχε πει ήδη ο δάσκαλος. Έκανα μια αναζήτηση να την βρω μήπως σε βοηθήσω περισσότερο αλλά μάταια. Δεν σας έχει δώσει πορεία? 

Θα ρωτήσω...ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...