Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη που σου εστειλα τωρα απο cosmodata ειναι αυτη που σου προτεινε ο Νικολας με τα δυο fan.

Tην εχει 329 η αλλη στο δικο σου λινκ ειναι με 299.

Εγω βλεπω 3 διαθεσιμες.

368533634_Screenshot_2021-04-12COSMODATA.png.6ecb2e9f122b604d63567a80ad1aa35b.png

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Αν τις παρατηρήσεις είναι διαφορετικές υλοποιήσεις , η μία κιόλας είναι με ένα ανεμιστηράκι η άλλη είναι με 2.

Επειδή είναι ήδη ακριβές όλες οι κάρτες και ειδκά οι 1650 σε σχέση με αυτά που σου προσφέρουν θα πρότεινα να βάλετε την φθηνότερη που θα βρείτε απλά να προσέξεις να έχει μνήμες DDR5 γιατί κυκλοφορούν και κάποιες με μνήμη DDR4 που είναι χειρότερες στην απόδοση.

Πωωω, εχεις απολυτο δικιο, ειμαι στραβος, ουτε που προσεξα οτι η μια εχει 2 και η αλλη 1 ανεμιστηρακι.

Αυτη παντως που εστειλα λεει για DDR6. Μουφα ή οντως ειναι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ashaman είπε

Πωωω, εχεις απολυτο δικιο, ειμαι στραβος, ουτε που προσεξα οτι η μια εχει 2 και η αλλη 1 ανεμιστηρακι.

Αυτη παντως που εστειλα λεει για DDR6. Μουφα ή οντως ειναι?

Όχι είναι , έκανα και edit το post μου γιατί τα είχα γράψει DDR5,DDR4 αντί για DDR6,DDR5

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Αυτη που σου εστειλα τωρα απο cosmodata ειναι αυτη που σου προτεινε ο Νικολας με τα δυο fan.

Tην εχει 329 η αλλη στο δικο σου λινκ ειναι με 299.

Εγω βλεπω 3 διαθεσιμες.

368533634_Screenshot_2021-04-12COSMODATA.png.6ecb2e9f122b604d63567a80ad1aa35b.png

Εχεις δικιο Γιαννη, δε μου ανοιγε το λινκ με τπτ και νομιζα οτι ηταν αυτη που εστειλα μετα.

Οκ τον ενημερωνω και βλεπουμε

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όχι είναι , έκανα και edit το post μου γιατί τα είχα γράψει DDR5,DDR4 αντί για DDR6,DDR5

Οκ thnx :-)

Μια τελευταια ερωτηση παιδες.

Για το cpu θα χρειαστει εξτρα ψυκτρα εχοντας στο μυαλο παντα τα παιχνιδια που θελει να παιζει ή θα του ειναι αρκετη η μαμα?

Και παλι σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ashaman είπε

Για το cpu θα χρειαστει εξτρα ψυκτρα εχοντας στο μυαλο παντα τα παιχνιδια που θελει να παιζει ή θα του ειναι αρκετη η μαμα?

Ελλαδα ειμαστε, εξι μηνες καλοκαιρι εχουμε αν του βαλεις κ μια(υπαρχει και σε αλλα χρωματα) https://www.skroutz.gr/s/17529749/Arctic-Freezer-34-Esports-White.html κακο δεν θα του κανεις😁.Νομιζω και με το μονο fan καλυμενος εισαι, υπαρχει και με διπλο +5 ευρο. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, niko13 είπε

Ελλαδα ειμαστε, εξι μηνες καλοκαιρι εχουμε αν του βαλεις κ μια(υπαρχει και σε αλλα χρωματα) https://www.skroutz.gr/s/17529749/Arctic-Freezer-34-Esports-White.html κακο δεν θα του κανεις😁.Νομιζω και με το μονο fan καλυμενος εισαι, υπαρχει και με διπλο +5 ευρο. 

Οκ θα τον ενημερωσω και γι'αυτο. Κι εγω το καλοκαιρι σκεφτηκα και το οτι θα παιζει παιχνιδια που οπως και να το κανεις εχουν μια επιβαρυνση στο cpu

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...