Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

έχει η ξαδέρφη μου μια σελίδα στο FB - ηλεκτρονικό μαγαζί. 

στο FB Page ήμαστε μέχρι πρόσφατα 3 διαχειριστές, εγώ η ξαδέρφη μου και ο αδερφός της. 

Χωρίς κάποιο notification ή προειδοποίηση, η ξαδέρφη μου έγινε συντονιστής και μείναμε 2 οι διαχειριστές. προσπαθώ να την βάλω πάλι αλλά μου λέει συνέχεια 

" Κάτι πήγε στραβά κατά την ενημέρωση αυτού του ρόλου. " 

Ένα άλλο περίεργο που συμβαίνει είναι ότι όταν μπαίνω από την Android εφαρμογή εμφανίζεται ως διαχειρίστρια και όχι ως συντονίστρια. στην πράξη παραμένει όμως συντονίστρια. 

Δοκίμασα να την αφαιρέσω τελείως από την ομάδα διαχείρισης και να την βάλω πάλι, την παίρνει ως διαχειρίστρια αλλά στο πρώτο refresh την έχει κάνει συντονίστρια. 

στην κατάσταση του προφίλ της (https://www.facebook.com/account_status/?location=profile_settings) δεν φαίνεται να της έχει επιβληθεί κάποιος περιορισμός. 

Έφτιαξα ένα ΝΕΟ προφίλ με καινούριο email και το όνομα μου, και το έκανα διαχειριστή χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί και πώς μπορεί να λυθεί; 

Δημοσ.

μίλα με τo support. σύντομα οι επαγγελματικες σελίδες θα αλλάξουν και μαζί θα αλλάξουν και οι ρόλοι. μπορεί να έχει γίνει ένα μπέρδεμα εκεί. 

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, 

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, θα μπορούσατε μήπως να με βοηθήσετε; 

Ευχαριστώ, 

Στις 11/4/2021 στις 9:35 ΜΜ, christos4 είπε

Καλησπέρα, 

έχει η ξαδέρφη μου μια σελίδα στο FB - ηλεκτρονικό μαγαζί. 

στο FB Page ήμαστε μέχρι πρόσφατα 3 διαχειριστές, εγώ η ξαδέρφη μου και ο αδερφός της. 

Χωρίς κάποιο notification ή προειδοποίηση, η ξαδέρφη μου έγινε συντονιστής και μείναμε 2 οι διαχειριστές. προσπαθώ να την βάλω πάλι αλλά μου λέει συνέχεια 

" Κάτι πήγε στραβά κατά την ενημέρωση αυτού του ρόλου. " 

Ένα άλλο περίεργο που συμβαίνει είναι ότι όταν μπαίνω από την Android εφαρμογή εμφανίζεται ως διαχειρίστρια και όχι ως συντονίστρια. στην πράξη παραμένει όμως συντονίστρια. 

Δοκίμασα να την αφαιρέσω τελείως από την ομάδα διαχείρισης και να την βάλω πάλι, την παίρνει ως διαχειρίστρια αλλά στο πρώτο refresh την έχει κάνει συντονίστρια. 

στην κατάσταση του προφίλ της (https://www.facebook.com/account_status/?location=profile_settings) δεν φαίνεται να της έχει επιβληθεί κάποιος περιορισμός. 

Έφτιαξα ένα ΝΕΟ προφίλ με καινούριο email και το όνομα μου, και το έκανα διαχειριστή χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί και πώς μπορεί να λυθεί; 

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχαμε κάνει, αλλά έχω την αίσθηση ότι είχα βρει κάποιο support που μπορούσα να γράψω το πρόβλημα και μετά από λίγες μέρες λύθηκε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...