JohnVani18 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Για πρώτη φορά επεκτείνει την περίοδο υποστήριξης με το Galaxy A52 5G να είναι το πρώτο μοντέλο Μαζί με την κυκλοφορία των Galaxy A μοντέλων στις ΗΠΑ, η Samsung θα επεκτείνει την περίοδο υποστήριξης των συσκευών της, καθώς για πρώτη φορά θα λάβουν ενημερώσεις για τρία χρόνια. Η νέα πολιτική ενημερώσεων για την ώρα ισχύει για το Galaxy A52 5G, το οποίο θα λαμβάνει συχνές ενημερώσεις ασφαλείας, με ένα επιπλέον έτος να δέχεται πάλι ενημερώσεις αλλά πιο αραιά. Τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Galaxy A (A02, A12, A32 και A42) βρίσκονται στη προηγούμενη πολιτική υποστήριξης, το οποίο σημαίνει πως θα λάβουν δύο αναβαθμίσεις Android και συχνές ενημερώσεις ασφαλείας, όπως και άλλα δύο έτη ενημερώσεων ασφαλείας με πιο αραιές κυκλοφορίες. Άγνωστο παραμένει αν αλλάξει η πολιτική τους. Ακόμη κι έτσι όμως, είναι μια σημαντική κίνηση εκ μέρους της εταιρείας. Η πολιτική υποστήριξης τριών ετών ήταν κάτι που έκανε αποκλειστικά στις ναυαρχίδες της όπως Galaxy S και Galaxy Fold και τώρα, θα προσφέρει ενημερώσεις και αναβαθμίσεις σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Βέβαια οι κάτοχοι μπορεί να μην έχουν την πιο πρόσφατη έκδοση Android, αλλά η συσκευή τους θα είναι προστατευμένη από κενά ασφαλείας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
MontzOlee Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 αν και δεν θα πάρω ποτέ samsung , αυτά είναι κάλα νέα ! Έτσι πρέπει , όχι να παίρνεις κινητό με android 10 και να παρακαλάς να πάρεις το επόμενο 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του. 4
giomar Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αντε και στα τέσσερα χρόνια και σύντομα... Πείτε κάτι και για το Α72 4G...... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από giomar 2
fsbmaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Εφυγα απο το ios για τους τρελούς περιορισμούς στο synch των φωτογραφιών ή αλλου υλικού. Δεν ξέρω αν έχουν λυθεί και δεν με ενδιαφέρει. Είμαι στο οικοσύστημα της samsung 2 χρόνια. Καταπληκτική βελτίωση του ui ...φοβερό πρόγραμμα buckup...κορυφαία λύση κρυπτογράφισης...Οθονάρα-καμεραρα... και τρελή παραμετροποιηση στα πάντα. Άρρωστη ποιότητα κλήσης και λήψη σήματος. Πλέον με το s21 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και απο κανέναν ...και ο επεξεργαστής είναι σφαιράτος και καταναλώνει όσο πρέπει. Παει σε συνεργασία με την google και σύντομα θα δούμε τι θα βγεί με το project GS101 Whitechapel. Είναι εξαιρετική εταιρία και έχει εξαιρετικό service... τελευταια βδομάδα εγγύησης και αδιαπραγμάτευτα έκανα αλλαγή σε οθόνη και μπαταρία σε note καθώς υπήρχαν καποια ελαφρά θέματα. Δεν μου λείπει τίποτα. 9 7
eaglos Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πόσο δύσκολο είναι να βάλετε τον επίσημο σύνδεσμο για καταλαβαίνουμε τι ισχύει. Αναφέρομαι στις ενημερώσεις ασφαλείας που είναι το κρίσιμο κομμάτι. https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb Ενημερώσεις ασφαλείας κάθε μήνα: A50 (Enterprise), Α52 και Α52 5G Ενημερώσεις ασφαλείας κάθε τρίμηνο Galaxy A2 Core, Galaxy A10, Galaxy A10e, Galaxy A10s, Galaxy A20, Galaxy A20e, Galaxy A20s, Galaxy A30s, Galaxy A40, Galaxy A50s, Galaxy A60, Galaxy A70, Galaxy A70s, Galaxy A80, Galaxy A90 5G Galaxy A01, Galaxy A01 Core, Galaxy A11, Galaxy A21, Galaxy A21s, Galaxy A31, Galaxy A41, Galaxy A51, Galaxy A51 5G, Galaxy A71, Galaxy A71 5G Galaxy A02, Galaxy A02s, Galaxy A12, Galaxy A32, Galaxy A32 5G, Galaxy A42 5G, Galaxy A72 Galaxy M10s, Galaxy M30s, Galaxy M40 Galaxy M01, Galaxy M11, Galaxy M21, Galaxy M31, Galaxy M31s, Galaxy M51, Galaxy M12 Galaxy F62 Galaxy A8 (2018) (Enterprise) Τα υπόλοιπα όσα, λαμβάνουν δυο φορές το ετός ενημερώσεις ασφαλείας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν κάποια enterprise μοντέλα τα οποία τυγχάνουν διαφο- ρετικής αντιμετώπισης από τα υπόλοιπα τις σειράς τους. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από eaglos 6 2
teovag Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Όντως καλά νέα. Αλλα τα καλύτερα νέα πραγματικά ήταν η προσθήκη των SD έναντι του Exynos στην Ευρώπη. Έτσι τα κινητά και ανταγωνιστικά είναι και οι αναβαθμίσεις πιο εύκολες. Κατοχος του Α40 για 2ο έτος τώρα και είναι εξαιρετικό, ελαφρύ, με υπέροχη οθόνη... αλλά πιο αργό και από την καθυστέρηση...γεγονός που δεν βελτιώθηκε ακόμα και με την 3η αναβάθμιση UI (v.3.1) με Android 11... Μέχρι πριν 6μηνες το 6s που είχα ταυτόχρονα ήταν και αυτό στην τελευταία έκδοση iOS (14.2) και πήγαινε σφαίρα... αν δεν ήταν η μπαταρία δεν θα το έδινα (4ετιας με μια αλλαγή μπαταρίας). Τώρα με το SE απλά δεν συγκρίνεται ... Εν κατακλείδι θέλω να πω ότι ίσως δεν παίζει ρόλο η υποστήριξη σε αναβαθμίσεις, αλλά κυρίως η υποστήριξη «καλής παραμετροποίησης» του smartphone... τι να την κάνω την αναβάθμιση αν δεν μπορώ να ανοίξω 3 εφαρμογές μαζί γρήγορα (πχ browser, τηλέφωνο, ημερολόγιο...). Αυτο που λείπει από τη Samsung είναι η συνοχή... ας βγάζει 3 galaxy As (πχ με διαφορετικά μεγέθη) ένα S (αντε 2) και ένα Note... με τη δυνατότητα παραμετροποίησης και καλή προσαρμογή του software στον επεξεργαστή... έτσι να θυμηθούμε τα παλιά... Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από teovag 2 1
Vasilisxd Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Εφυγα απο το ios για τους τρελούς περιορισμούς στο synch των φωτογραφιών ή αλλου υλικού. Κάποιος δεν έχει ακούσει για το iCloud και κυρίως τσιγκουνεύεται να σκάσει 3€ τον μήνα για να έχει μόνιμα Sync/backup μεγάλου όγκου για ότι υπάρχει στην συσκευή. Anyways , η Samsung καλό θα ήταν να φτιάχνει λιγότερα μοντέλα και να επικεντρώνεται στην ποιότητα του Software και αναβαθμίσεων. Δεν γίνεται εταιρίες μεγέθους OnePlus να δίνουν Android 11 σε συσκευές 2017 ενώ η Samsung να μην δίνει ούτε σε Flagships του 2018. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από Vasilisxd 2 1 2
RazielKvlt Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Εφυγα απο το ios για τους τρελούς περιορισμούς στο synch των φωτογραφιών ή αλλου υλικού. Δεν ξέρω αν έχουν λυθεί και δεν με ενδιαφέρει. Είμαι στο οικοσύστημα της samsung 2 χρόνια. Καταπληκτική βελτίωση του ui ...φοβερό πρόγραμμα buckup...κορυφαία λύση κρυπτογράφισης...Οθονάρα-καμεραρα... και τρελή παραμετροποιηση στα πάντα. Άρρωστη ποιότητα κλήσης και λήψη σήματος. Πλέον με το s21 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και απο κανέναν ...και ο επεξεργαστής είναι σφαιράτος και καταναλώνει όσο πρέπει. Παει σε συνεργασία με την google και σύντομα θα δούμε τι θα βγεί με το project GS101 Whitechapel. Είναι εξαιρετική εταιρία και έχει εξαιρετικό service... τελευταια βδομάδα εγγύησης και αδιαπραγμάτευτα έκανα αλλαγή σε οθόνη και μπαταρία σε note καθώς υπήρχαν καποια ελαφρά θέματα. Δεν μου λείπει τίποτα. Σου λείπει καμιά 20αρια % απόδοση στον επεξεργαστή σε σχέση με ένα αμερικάνικο s21.
murcielago580 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Κάποιος δεν έχει ακούσει για το iCloud και κυρίως τσιγκουνεύεται να σκάσει 3€ τον μήνα για να έχει μόνιμα Sync/backup μεγάλου όγκου για ότι υπάρχει στην συσκευή. Anyways , η Samsung καλό θα ήταν να φτιάχνει λιγότερα μοντέλα και να επικεντρώνεται στην ποιότητα του Software και αναβαθμίσεων. Δεν γίνεται εταιρίες μεγέθους OnePlus να δίνουν Android 11 σε συσκευές 2017 ενώ η Samsung να μην δίνει ούτε σε Flagships του 2018. Για ποιον λογο να εχει η καθε εταιρεια τις φωτογραφιες μου στους SERVER της? και δεν μιλαω για μια φωτο που ανεβηκε σε κοινωνικα δικτυα! Επειδη εγω ειμαι κουλος και δεν μπορω να τις αποθηκευσω σε εναν σκληρο δισκο? Επισης σκας ενα καρο λεφτα στην apple και στην καθε apple πρεπει να δινεις και 3 ευρω το μηνα για να λες και ευχαριστω για τον αποθηκευτικο χωρο? Και δεν ειναι μονο αυτα τα 3 ευρω αλλα και πολλα αλλα απο διαφορες συνδρομες που αν τα βαλεις κατω μαζευονται! Οποτε μην μιλαμε γενικως γτ δεν σκεφτομαστε ολοι το ιδιο! 2 1
giomar Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, fsbmaniac είπε Εφυγα απο το ios για τους τρελούς περιορισμούς στο synch των φωτογραφιών ή αλλου υλικού. Δεν ξέρω αν έχουν λυθεί και δεν με ενδιαφέρει. Είμαι στο οικοσύστημα της samsung 2 χρόνια. Καταπληκτική βελτίωση του ui ...φοβερό πρόγραμμα buckup...κορυφαία λύση κρυπτογράφισης...Οθονάρα-καμεραρα... και τρελή παραμετροποιηση στα πάντα. Άρρωστη ποιότητα κλήσης και λήψη σήματος. Πλέον με το s21 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και απο κανέναν ...και ο επεξεργαστής είναι σφαιράτος και καταναλώνει όσο πρέπει. Παει σε συνεργασία με την google και σύντομα θα δούμε τι θα βγεί με το project GS101 Whitechapel. Είναι εξαιρετική εταιρία και έχει εξαιρετικό service... τελευταια βδομάδα εγγύησης και αδιαπραγμάτευτα έκανα αλλαγή σε οθόνη και μπαταρία σε note καθώς υπήρχαν καποια ελαφρά θέματα. Δεν μου λείπει τίποτα. Εγω έφυγα απο την Samsung για τα δυο χρονια main update που εδινε.Ειχα παντα σειρας S... Δεν έιχα ποτε προβλημα με κολληματα ή οτι άλλο...αλλα τα κομπλεξικα της APPLE ειναι απλα απιστευτα.... Κοντευει ο καιρος της επιστροφής στην Samsung... 1
Phoenix4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Περίεργο που το Α52 θα παίρνει ενημερώσεις κάθε μήνα και το Α72 κάθε τρεις μήνες ενώ το Α72 είναι πιο ακριβό. Όπως και να γίνει εν τέλη δεν αλλάζει το αποτέλεσμα, πολύ καλή κίνηση από την Samsung και πλέον στο mid range βγάζουν τρομερά κινητά που χτυπάνε τους Κινέζους που ενημερώνουν με το ζόρι για ένα έτος.
kostasfalcon Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Σου λείπει καμιά 20αρια % απόδοση στον επεξεργαστή σε σχέση με ένα αμερικάνικο s21. Α40 λέει ότι έχει με έναν ταλαιπωρο εξινος... Τι του λες για το s21😂
RazielKvlt Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 48 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Α40 λέει ότι έχει με έναν ταλαιπωρο εξινος... Τι του λες για το s21😂 Έβλεπα ταυτόχρονα youtube και έκανα σε άλλο άτομο παράθεση.Fail.
Upogeios Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, murcielago580 είπε Για ποιον λογο να εχει η καθε εταιρεια τις φωτογραφιες μου στους SERVER της? Δεν καταλαβα κατι.. Δεν γινεται να περασεις τις φωτο και να κανεις backup σε PC?!? ΥΓ. Πληρωνω 100€/χρονο για το office 365 και ολο αυτο το κανει το onedrive ακοπα σε 6 διαφορετικα τηλεφωνα με 5 διαφορετικους χρηστες (συν ενα που εχει τον κυριο λογαριασμο)! Καθε οποτε θελω, απλα σβηνω τις φωτο που ΔΕΝ θελω να μενουν στο cloud της microsoft και μενουν μονο στον υπολογιστη που τις μαζευει. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από Upogeios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα