Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια !!! Σας εχουμε μπει ολες οι αναστολες ανα μηνα ? κατα την διαρκεια του lockdown ? Εμενα δεν μπηκαν μονο του Φλεβαρη τα λεφτα γυρω στα 305 ευρω . Μιλησα με το λογιστη της επιχειρησης και μου ειπε δεν εχει ανοιξει ακομα η πλατφορμα , επισης κανενας εργαζομενος απο την επιχειρηση δεν πηρε τον Φλεβαρη . Λετε να τα χασουμε?

Επεξ/σία από GamingRoom
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GamingRoom είπε

Καλησπερα παιδια !!! Σας εχουμε μπει ολες οι αναστολες ανα μηνα ? κατα την διαρκεια του lockdown ? Εμενα δεν μπηκαν μονο του Φλεβαρη τα λεφτα γυρω στα 305 ευρω . Μιλησα με το λογιστη της επιχειρησης και μου ειπε δεν εχει ανοιξει ακομα η πλατφορμα , επισης κανενας εργαζομενος απο την επιχειρηση δεν πηρε τον Φλεβαρη . Λετε να τα χασουμε?

Όλα κανονικά μπαίνουν αλλά αν θες λογιστή για να κάνεις μια αίτηση για αναστολή τι να πω... Μόνο κωδικούς ταξις θέλει δεν είναι κι επιστήμη. Μπες και δες σίγουρα ότι σ έχουν δηλώσει από την επιχείρηση τις σωστές ημερομηνίες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Όλα κανονικά μπαίνουν αλλά αν θες λογιστή για να κάνεις μια αίτηση για αναστολή τι να πω... Μόνο κωδικούς ταξις θέλει δεν είναι κι επιστήμη. Μπες και δες σίγουρα ότι σ έχουν δηλώσει από την επιχείρηση τις σωστές ημερομηνίες. 

Μπαίνω και λοιπή το διάστημα του Φλεβάρη . Στα αλλά διαστήματα είμαι δηλωμένος . 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GamingRoom είπε

Μπαίνω και λοιπή το διάστημα του Φλεβάρη . Στα αλλά διαστήματα είμαι δηλωμένος . 

Αν ήσουν αναστολή Φλεβάρη και δεν σ έχει δηλώσει στον εργανη έχει κάνει ματσακουλια ο εργοδότης σου και κατά συνέπεια πάνε ακλαφτα τα λεφτά. Πήγαινε και ζητά το λόγο. 

Δημοσ.

Ο δικός μου με έστειλε σπίτι, και μετά από 15 μέρες μου λέει έγινε λάθος, δεν ήσουν σε αναστολή. Και μου πέρασε 15 ημέρες άδεια κανονική.

Κάνουμε κάνα συνδικαλιστικό τέτοιο λέω γω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...