Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια βοήθεια για μια αγορά θήκης iphone 12 pro max που θέλω να κάνω.Δεν θέλω να αγοράσω την αυθεντική λόγο ότι έχω ακούσει ότι ξεθοριαζει μετά από λίγη χρήση.Η θήκη που ψάχνω αρχικα θα ήθελα να έχει στο εσωτερικό της βελούδινη επένδυση όπως η αυθεντική. Ακούω τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zaccki είπε

καλησπερα φιλε μου...σε ευχαριστω εχει βελουδινη επενδυση και περιμετρικα? στο πισω μερος η καμερες προεξεχουν ποιο εξω απο την θηκη?

Επεξ/σία από LivEviL
Δημοσ.

Εχει και περιμετρικά και οι κάμερες δεν προεξέχουν. Όλα αυτά σε iPhone 11 Pro Max αλλά είναι η ίδια σειρά  (Flex) οπότε θα είναι παρόμοια.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zaccki είπε

Εχει και περιμετρικά και οι κάμερες δεν προεξέχουν. Όλα αυτά σε iPhone 11 Pro Max αλλά είναι η ίδια σειρά  (Flex) οπότε θα είναι παρόμοια.

Κατάλαβα και σε ευχαριστώ φίλε.. Τον καιρό που την χρησιμοποιείς σου έχει κάνει κάποιο σημάδι η θήκη η κάποια φθορά στο κινητό σου?

Δημοσ.

Καμια φθορά, βοηθάει και η επενδυση σε αυτό (αν και περιμετρικά το 12 είναι αρκετά ευαίσθητο, θυμίζει λίγο το 5αρι).

Το μόνο αρνητικό είναι ότι λόγω υλικού είναι μαγνήτης σκόνης εξωτερικά και αν είναι ανοιχτόχρωμη βρωμίζει πιο ευκόλα (αλλά καθαρίζεται και πολυ ευκολα).

Γενικά οι nillkin είναι ποιοτικές και φθηνές θήκες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, zaccki είπε

Καμια φθορά, βοηθάει και η επενδυση σε αυτό (αν και περιμετρικά το 12 είναι αρκετά ευαίσθητο, θυμίζει λίγο το 5αρι).

Το μόνο αρνητικό είναι ότι λόγω υλικού είναι μαγνήτης σκόνης εξωτερικά και αν είναι ανοιχτόχρωμη βρωμίζει πιο ευκόλα (αλλά καθαρίζεται και πολυ ευκολα).

Γενικά οι nillkin είναι ποιοτικές και φθηνές θήκες.

Γενικά ήμουν και ανάμεσα σε αυτή αλλά την φοβάμαι επειδή δεν έχει επενδύσει  Spigen Liquid Air Back Cover Σιλικόνης Μαύρο (iPhone 12 Pro Max) - Skroutz.gr
Η θήκη που μου προτείνεις από πάχος πως είναι σε περίπτωση πτώσης;

Επεξ/σία από LivEviL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά φαντάσου την σαν την official silicone case της Apple.

Επίσης πολύ καλή η θήκη της spigen και θα στην πρότεινα αλλά ζήτησες με επένδυση.

Επεξ/σία από zaccki
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...