Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Φυσικό αέριο έχουμε στο διαμέρισμα της μητέρας μου, μας βγαίνει περίπου 2.5 ευρώ την ώρα. Κλιματιστικά έχουμε εδώ ήρθε ένα 200αρι ο εκκαθαριστικός αλλά δεν τα ανάβουμε κάθε ημέρα αλλιώς θα πήγαινε πολύ παραπάνω, μόνο στα μεγάλα κρύα και όταν πέφτει κάτω από 16-17, είμαστε 130τμ

Μηπως ειστε σε πολυ κρυα περιοχη; Εμεις ειμαστε Κορινθο-Αθηνα. Δεν το εχω υπολογισει ανα ωρα' ξερω οτι ημουν με κοντομανικο και ποσο εκαιγε ανα 3μηνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, efib είπε

Μηπως ειστε σε πολυ κρυα περιοχη; Εμεις ειμαστε Κορινθο-Αθηνα. Δεν το εχω υπολογισει ανα ωρα' ξερω οτι ημουν με κοντομανικο και ποσο εκαιγε ανα 3μηνο

Το διαμέρισμα με το ΦΑ είναι ΒΠ 5ος όροφος, από τρεις πλευρές βόρεια ανατολικά και νότια μαζί με ταράτσα, δεν γειτνιαζει με κάτι και το χτυπάει αέρας. Σε κάποιους νοικαριδες παλιά που είχαν μικρά παιδιά και πρέπει να αναβαν το καλοριφέρ σε πολύ υψηλή θερμοκρασία από τον θερμοστάτη τους είχε ερθει ένα 700αρι η θέρμανση για ένα δίμηνο. Το συνηθες για όσους έχουν παιδιά και δεν λείπει από το σπίτι κανεις είναι να τους έρχεται κανένα 150αρι το μήνα στην πολυκατοικία, οι χαμηλότερο όροφοι και όσοι δεν έχουν πλευρά προς βόρεια έχουν περισσότερη ζέστη. 

Επεξ/σία από Basilhs23___

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...