efib Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Φυσικό αέριο έχουμε στο διαμέρισμα της μητέρας μου, μας βγαίνει περίπου 2.5 ευρώ την ώρα. Κλιματιστικά έχουμε εδώ ήρθε ένα 200αρι ο εκκαθαριστικός αλλά δεν τα ανάβουμε κάθε ημέρα αλλιώς θα πήγαινε πολύ παραπάνω, μόνο στα μεγάλα κρύα και όταν πέφτει κάτω από 16-17, είμαστε 130τμ Μηπως ειστε σε πολυ κρυα περιοχη; Εμεις ειμαστε Κορινθο-Αθηνα. Δεν το εχω υπολογισει ανα ωρα' ξερω οτι ημουν με κοντομανικο και ποσο εκαιγε ανα 3μηνο
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, efib είπε Μηπως ειστε σε πολυ κρυα περιοχη; Εμεις ειμαστε Κορινθο-Αθηνα. Δεν το εχω υπολογισει ανα ωρα' ξερω οτι ημουν με κοντομανικο και ποσο εκαιγε ανα 3μηνο Το διαμέρισμα με το ΦΑ είναι ΒΠ 5ος όροφος, από τρεις πλευρές βόρεια ανατολικά και νότια μαζί με ταράτσα, δεν γειτνιαζει με κάτι και το χτυπάει αέρας. Σε κάποιους νοικαριδες παλιά που είχαν μικρά παιδιά και πρέπει να αναβαν το καλοριφέρ σε πολύ υψηλή θερμοκρασία από τον θερμοστάτη τους είχε ερθει ένα 700αρι η θέρμανση για ένα δίμηνο. Το συνηθες για όσους έχουν παιδιά και δεν λείπει από το σπίτι κανεις είναι να τους έρχεται κανένα 150αρι το μήνα στην πολυκατοικία, οι χαμηλότερο όροφοι και όσοι δεν έχουν πλευρά προς βόρεια έχουν περισσότερη ζέστη. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από Basilhs23___
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα