takoulou Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Καλημερα... Εχω αυτο το laptop που δεν ανοιγει... Και βγαζει αυτα... Τι παιζει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Graphics card dying. Σε αποχαιρετά η κάρτα γραφικών. Κάνε ένα καθαρισμό από μέσα. Άλλαξε πάστα και pad μήπως ανεβάζει θερμοκρασία. Εάν είσαι τυχερός θα στρώσει. Αλλιώς ζεσταμα το Chip και όσο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, kremenarasi είπε Αλλιώς ζεσταμα το Chip και όσο πάει. Οπως φαινεται δεν ξερει ουτε τα βασικα,και εσυ προτεινεις να αλλαξει παστα,και μετα να ζεστανει και το chip ?? 5 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα... Εχω αυτο το laptop που δεν ανοιγει... Και βγαζει αυτα... Τι παιζει;; Δοκιμασε να το συνδεσεις σε εξωτερικη οθονη,και πες μας τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οπως φαινεται δεν ξερει ουτε τα βασικα,και εσυ προτεινεις να αλλαξει παστα,και μετα να ζεστανει και το chip ?? Δοκιμασε να το συνδεσεις σε εξωτερικη οθονη,και πες μας τι παιζει. Εγω δεν ειπα να τα κανει ο ιδιος. ρωτησε τη εχει και οσο καλυτερα απαντησα τη μπορει να κανει. εαν οχι ο ιδιος καποιος τεχνικος που "ΞΕΡΕΙ"!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, kremenarasi είπε οχι ο ιδιος καποιος τεχνικος που "ΞΕΡΕΙ"!!! Το reflow έχει νόημα μόνο στην περιπτωση που ο κάτοχος του λαπτοπ έχει κάνει την παραδοχη ότι θα κερδίσει απλά χρόνο μέχρι την αντικατάσταση του.... Τώρα αν το κάνει ο οποιοσδήποτε μαθητευόμενος μάγος από βίντεο στο YouTube με θερμοπιστολο υδραυλικού...... καληνύχτα και να παιξει αν έχει επιβιώσει το board από βραχυκύκλωμα θα είναι για λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kremenarasi είπε Graphics card dying. Σε αποχαιρετά η κάρτα γραφικών. Κάνε ένα καθαρισμό από μέσα. Άλλαξε πάστα και pad μήπως ανεβάζει θερμοκρασία. Εάν είσαι τυχερός θα στρώσει. Αλλιώς ζεσταμα το Chip και όσο πάει. Γεια σας... Και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;; Ειναι ενος φιλου μου.. Ανταλακτικα;; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 21 λεπτά πριν, takoulou είπε Γεια σας... Και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;; Ειναι ενος φιλου μου.. Ανταλακτικα;; Ολοι ειπαν την γνωμη τους αλλα κανεις δεν σκεφτηκε να πει οτι μπορει να ειναι προβλημα λειτουργικου, οπως το να εχει "χτυπησει καπου" το λειτουργικο. Αυτο το μυνημα που σου εβγαλε εσενα μου ειχε βγαλει εμενα πριν πολλα χρονια και με ενα ολικο φορματ δουλευε ρολοι μετα. Λοιπον πριν το οτιδηποτε κανε ενα ολικο φορματ απο usb. Υπαρχει πολυ μεγαλο ποσοστο το μηχανημα σου να δουλευει σωστα μετα. Δες εδω αν δεν ξερεις να το κανεις, ειναι πολυ απλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, makhs5 είπε Ολοι ειπαν την γνωμη τους αλλα κανεις δεν σκεφτηκε να πει οτι μπορει να ειναι προβλημα λειτουργικου, οπως το να εχει "χτυπησει καπου" το λειτουργικο. Αυτο το μυνημα που σου εβγαλε εσενα μου ειχε βγαλει εμενα πριν πολλα χρονια και με ενα ολικο φορματ δουλευε ρολοι μετα. Λοιπον πριν το οτιδηποτε κανε ενα ολικο φορματ απο usb. Υπαρχει πολυ μεγαλο ποσοστο το μηχανημα σου να δουλευει σωστα μετα. Δες εδω αν δεν ξερεις να το κανεις, ειναι πολυ απλο Ποίο μήνυμα λέτε Κύριε; Δεν βλέπετε την δεύτερη φωτογραφία ότι έχει παραμορφωμένη την οθόνη; Αυτό δεν οφείλεται σε αστοχία Λειτουργικού συστήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, kremenarasi είπε Ποίο μήνυμα λέτε Κύριε; Δεν βλέπετε την δεύτερη φωτογραφία ότι έχει παραμορφωμένη την οθόνη; Αυτό δεν οφείλεται σε αστοχία Λειτουργικού συστήματος. Αυτο μπορει να ειναι και απο το χτυπημενο λειτουργικο και να εχουν χαθει αρχεια του driver της καρτας γραφικων. "Ολοι οι τεχνικοι στα επισημα service πρωτα τσεκαρουν αν εχει να κανει κατι με το λειτουργικο και μετα επιζητουν και ψαχνουν τη βλαβη". (εχω φιλο στο service της lenovo και μου εχει πει αυτο που γραφω παραπανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 10 ώρες πριν, makhs5 είπε Αυτο μπορει να ειναι και απο το χτυπημενο λειτουργικο και να εχουν χαθει αρχεια του driver της καρτας γραφικων. "Ολοι οι τεχνικοι στα επισημα service πρωτα τσεκαρουν αν εχει να κανει κατι με το λειτουργικο και μετα επιζητουν και ψαχνουν τη βλαβη". (εχω φιλο στο service της lenovo και μου εχει πει αυτο που γραφω παραπανω) Σοβαρά ε? ενδιαφέρον..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα