Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!! κάτοχος ενός, nissan Almera n16 1500cc..πήγα να βάλω ένα αυτοκίνητο μπροστά με καλώδια προχτές και από τότε μου κάνει το εξής!Όταν πάω να βάλω μπροστά δεν παίρνει εύκολα μπροστά. Γυρίζει η μίζα κανονικά ζωηρά αλλά παίρνει μπροστά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα που γυρίζει η μίζα συνέχεια!! λαμπάκι δεν έχει ανάψει κάτι και η μπαταρία την έχω μετρήσει είναι σε καλή κατάσταση!!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, George gia είπε

Καλημέρα!! κάτοχος ενός, nissan Almera n16 1500cc..πήγα να βάλω ένα αυτοκίνητο μπροστά με καλώδια προχτές και από τότε μου κάνει το εξής!Όταν πάω να βάλω μπροστά δεν παίρνει εύκολα μπροστά. Γυρίζει η μίζα κανονικά ζωηρά αλλά παίρνει μπροστά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα που γυρίζει η μίζα συνέχεια!! λαμπάκι δεν έχει ανάψει κάτι και η μπαταρία την έχω μετρήσει είναι σε καλή κατάσταση!!

Προφανώς για να χρειαστεί να το βάλεις μπροστά με καλώδια η μπαταρία είχε πέσει, ε δεν είναι απίθανο να μην έχει φορτίσει σωστά ή να έχει πάθει ζημιά από αυτό το ξελίγωμα.

Αλήθεια, πως ακριβώς την μέτρησες και διαπίστωσες ότι είναι σε καλή κατάσταση? Την πήγες σε ηλεκτρολόγο και την μέτρησε βραχυκυκλωνοντας την με ειδικά εργαλεία, η απλά μέτρησες την τάση της?

Δημοσ.

Έβαλα άλλο αυτοκίνητο μπροστά με το δικό μου!!την μέτρησα με πολύμετρο και με ένα άλλο μηχάνημα που έχω που μετράει το δυναμό και την μπαταρία!!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, George gia είπε

Έβαλα άλλο αυτοκίνητο μπροστά με το δικό μου!!την μέτρησα με πολύμετρο και με ένα άλλο μηχάνημα που έχω που μετράει το δυναμό και την μπαταρία!!

Τότε προφανώς φταίει κάτι στο αυτοκίνητο.

Δημοσ.

Όταν δεν παίρνει μπροστά , κλείσεις και ξαναγυρίσεις την μίζα παίρνει αμέσως ;

Δημοσ.

Παίρνει μπροστά μετά από 3 - 4 δευτερόλεπτα που γυρίζει η μίζα..δεν έχει τύχει να μην πάρει καθόλου μπροστά για να δοκιμάσω αυτό που λες

Δημοσ.

Βγαλε τον αρνητικο πολο της μπαταριας σου για καμια ωρα και βαλε τον ξανα πισω ωστε να κανει παλι παραμετροποιηση ο εγκεφαλος τους αισθητηρες του κινητηρα σου.. 

Δημοσ.

Έβγαλα την μπαταρία για να τη φορτίσω όταν την μέτρησα στην αρχή έμεινε ένα βράδυ χωρίς μπαταρία.δεν έκανε καμία διαφορά.εκτος κ αν αυτό που λες γίνεται όταν ο θετικός είναι συνδεμένος και έχει βγεί μόνο ο αρνητικός;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, George gia είπε

Έβγαλα την μπαταρία για να τη φορτίσω όταν την μέτρησα στην αρχή έμεινε ένα βράδυ χωρίς μπαταρία.δεν έκανε καμία διαφορά.εκτος κ αν αυτό που λες γίνεται όταν ο θετικός είναι συνδεμένος και έχει βγεί μόνο ο αρνητικός;;

Δεν εχει σημασια αν δε βγει και ο θετικος.. Οποιος απο τους 2 και να βγει, δεν εχει ρευμα το αυτοκινητο οποτε ειναι οκ. Μηπως ομως η μπαταρια σου ειναι στα τελευταια της και δεν αρκει το ρευμα οποτε για αυτο να ζοριζεται τελικα?  Μπορει να ειναι απλα συμπτωση αυτο που επαθε το αμαξι με το συμβαν οτι εβαλες αλλο μπροστα με τη μπαταρια σου. Ισως μια καλη λυση ειναι να πας απο το συνεργειο σου να το βαλουν στο διαγνωστικο μηπως δουν κατι... 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, George gia είπε

Παίρνει μπροστά μετά από 3 - 4 δευτερόλεπτα που γυρίζει η μίζα..δεν έχει τύχει να μην πάρει καθόλου μπροστά για να δοκιμάσω αυτό που λες

Δοκίμασε να ανοιγοκλείσεις τον διακόπτη 2-3 φορές πριν βάλεις μπροστά, για να δεις αν είναι από πίεση βενζίνης.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Δεν εχει σημασια αν δε βγει και ο θετικος.. Οποιος απο τους 2 και να βγει, δεν εχει ρευμα το αυτοκινητο οποτε ειναι οκ. Μηπως ομως η μπαταρια σου ειναι στα τελευταια της και δεν αρκει το ρευμα οποτε για αυτο να ζοριζεται τελικα?  Μπορει να ειναι απλα συμπτωση αυτο που επαθε το αμαξι με το συμβαν οτι εβαλες αλλο μπροστα με τη μπαταρια σου. Ισως μια καλη λυση ειναι να πας απο το συνεργειο σου να το βαλουν στο διαγνωστικο μηπως δουν κατι... 

Το περίεργο είναι ότι γυρίζει ζωηρά η μίζα κ συνέχεια.. χαρακτηριστικά μόλις έκανα την φόρτιση το πήγα κ μια βόλτα στο Σούνιο από Αθήνα.εσβησα εκεί κ όταν πήγα να βάλω μπροστά πάλι τα ίδια.γυρναει ζωηρά η μίζα αλλά άργησε πάλι να πάρει..έχω και βίντεο αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ λόγο mb του αρχείου

6 λεπτά πριν, Klausx είπε

Δοκίμασε να ανοιγοκλείσεις τον διακόπτη 2-3 φορές πριν βάλεις μπροστά, για να δεις αν είναι από πίεση βενζίνης.

Μου το είπαν και αυτό το έκανα πριν βάλω μπροστά αλλά πάλι τα ίδια.. αναγκαστικά βλέπω να πηγαίνω σε συνεργείο και να αρχίσει Γολγοθάς αλλάζοντας πράγματα μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, George gia είπε

Μου το είπαν και αυτό το έκανα πριν βάλω μπροστά αλλά πάλι τα ίδια.. αναγκαστικά βλέπω να πηγαίνω σε συνεργείο και να αρχίσει Γολγοθάς αλλάζοντας πράγματα μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα!!

Το 1ο που πρέπει να γίνει έλεγχος είναι αν πέφτει η πίεση βενζίνης και μετά πας σε αισθητήρες.

Όταν έδωσες ρεύμα στην άλλη μπαταρία είχες τίποτα σπίθες στο δικό σου;

Βενζίνη έχεις πάνω από την μέση; Μήπως έβαλες σε καινούριο βενζινάδικο;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Klausx είπε

Το 1ο που πρέπει να γίνει έλεγχος είναι αν πέφτει η πίεση βενζίνης και μετά πας σε αισθητήρες.

Όταν έδωσες ρεύμα στην άλλη μπαταρία είχες τίποτα σπίθες στο δικό σου;

Βενζίνη έχεις πάνω από την μέση; Μήπως έβαλες σε καινούριο βενζινάδικο;

Όχι δεν είχε σπίθες και το αμάξι δούλευε όταν έβαλα τα καλώδια.βενζινη Βάζω σε ένα βενζινάδικο και το έχω πάνω από τη μέση συνέχεια γτ το αμάξι το έχω αέριο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

Να σημειωθεί ότι δεν το κάνει πάντα αυτό!!το αμάξι είναι αεριο αλλά όταν ξεκινάει πάντα παίρνει μπροστά με βενζίνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...