Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Π.Ραφτη. Πάντα έχει τα πάντα σε μεγάλο απόθεμα, οπότε πάω συχνά βολτούλα να βλέπω τι παίζει.

εν τέλει δεν κρατήθηκα και το αγόρασα αλλά σήμερα που το δοκίμασα, δεν έμεινα ευχαριστημένος.

το περίμενα πιο δυνατό !

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, macgyver3 είπε

εν τέλει δεν κρατήθηκα και το αγόρασα αλλά σήμερα που το δοκίμασα, δεν έμεινα ευχαριστημένος.

το περίμενα πιο δυνατό !

δοκιμασες ολες τις κεφαλες? εισαι σιγουρος οτι δουλευεις με πληρη ισχυ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/7/2024 στις 9:30 ΠΜ, sphinxgr είπε

δοκιμασες ολες τις κεφαλες? εισαι σιγουρος οτι δουλευεις με πληρη ισχυ?

Ναι φίλε μου .

Είναι καλό για να πλύνεις το αυτοκίνητο σου αλλά για την αυλή και το μπαλκόνι που το ήθελα εγώ είναι πολύ μέτριο.

Το έχω επιστρέψει πίσω και τώρα σκέφτομαι να πάρω το STERWINS ST3 με παραπλήσια στοιχεία αλλά έχει πιο φαρδιά δέσμη νερού οπότε πιστεύω να με βολέψει καλύτερα 

Στις 3/7/2024 στις 9:30 ΠΜ, sphinxgr είπε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/6/2024 στις 8:44 ΜΜ, sphinxgr είπε

Το πέτυχα σήμερα στα 139€. Είναι η έκδοση phd 170 d2. Ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά διάβασα στο τρέχον θέμα στα τελευταία posts ότι είχαν βρει προβλήματα κλπ. 

Βέβαια κάνεις δεν έχει αναφέρει για την έκδοση d2. B2 k C2 βλέπω έχουν αναφερθεί 

20240624_174758.jpg

20240624_174653.jpg

Καλά που δεν το πήρα! Θα το πάρω τώρα με 119€! 

FB_IMG_1722524429859.jpg

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

FB_IMG_1722524429859.jpg

Ναι αν παρατηρήσεις, έχουν συχνά κουπόνια σε προϊόντα που ήταν στο φυλλάδιο πριν ~1 μήνα. Προφανώς πρέπει να έχεις τύχη και να μείνουν στο "ράφι" για να τα βγάλουν ξανά με κουπόνι 

Δημοσ.
Στις 1/8/2024 στις 6:04 ΜΜ, sphinxgr είπε

FB_IMG_1722524429859.jpg

Το πήρες τελικά; Έμεινες ευχαριστημένος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, geornirv είπε

10/8 το βάζουν στα μαγαζιά αντί για τις κλασσικές Πέμπτες που έχουμε συνηθίσει 

https://www.lidl-hellas.gr/p/plystiko-micanima-ypilis-piesis-phd-170-d2/p10041471?flyx=c81865cb-50cc-11ef-876e-fa163f21df3c

image.png.97ad5b5511dbdc7eccb41fd46a6fde2c.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 8/8/2024 στις 10:31 ΠΜ, geornirv είπε

Ε τελικά το πήρα. Οκ. Μια χαρά δουλεύει. Δεν εκπλάγηκα κ ολας. 

Είχα ένα πιεστικο praktiker που το είχα πάρει πριν 20 χρόνια με 60€ και 100bar. Μια χαρά δουλεύει έως κ σήμερα. Είπα να πάρω λοιπόν το phd 170 d2.

Είδα καμία ουσιαστικη διαφορά? Όχι.

Καμία τρομερή διαφορά στη δύναμη? Όχι. 

Οπότε για κάποιον που δεν έχει, μια χαρά είναι ελπίζοντας ότι δεν θα χαλάσει κάποια στιγμή! 

Δεν είναι αντικειμενική η άποψη μου προφανώς γιατί είχα πιεστικο που μια χαρά με κάλυπτε και θεώρησα ότι θα δω καμία super διαφορά. Δεν είδα. 

Ερώτηση μπας και το σώσω και δεν το επιστρέψω. Για βάλτε κανα link για αφροποιητη που να έχει συμβατό βύσμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ερώτηση μπας και το σώσω και δεν το επιστρέψω. Για βάλτε κανα link για αφροποιητη που να έχει συμβατό βύσμα

Πέρα που βγάζει το lidl δικό του, νομίζω όλα του εμπορίου είναι συμβατά. Τα Parkside δεν έχουν ιδιαίτερα βύσματα δικά τους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/8/2024 στις 4:27 ΜΜ, sphinxgr είπε

Πήρα κ αυτόν τον αφροποιητη με 12.12€ να δούμε τι θα δούμε. 

https://a.aliexpress.com/_EzMzskv

https://a.aliexpress.com/_EHH674l

Για lavor. Αυτόν μου πρότεινε κάποιος που έχει parkside.

Και αυτόν που πήρες είναι καλός διάβασα κάπου.

Στις 10/8/2024 στις 1:01 ΜΜ, sphinxgr είπε

Ε τελικά το πήρα. Οκ. Μια χαρά δουλεύει. Δεν εκπλάγηκα κ ολας. 

Είχα ένα πιεστικο praktiker που το είχα πάρει πριν 20 χρόνια με 60€ και 100bar. Μια χαρά δουλεύει έως κ σήμερα. Είπα να πάρω λοιπόν το phd 170 d2.

Είδα καμία ουσιαστικη διαφορά? Όχι.

Καμία τρομερή διαφορά στη δύναμη? Όχι. 

Οπότε για κάποιον που δεν έχει, μια χαρά είναι ελπίζοντας ότι δεν θα χαλάσει κάποια στιγμή! 

Δεν είναι αντικειμενική η άποψη μου προφανώς γιατί είχα πιεστικο που μια χαρά με κάλυπτε και θεώρησα ότι θα δω καμία super διαφορά. Δεν είδα. 

Δηλ πριν από 20 χρόνια και στη μισή τιμή και να μην βλέπεις διαφορά ...δεν μου αρέσει....

Επεξ/σία από geornirv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, geornirv είπε

https://a.aliexpress.com/_EHH674l

Για lavor. Αυτόν μου πρότεινε κάποιος που έχει parkside.

Και αυτόν που πήρες είναι καλός διάβασα κάπου.

Δηλ πριν από 20 χρόνια και στη μισή τιμή και να μην βλέπεις διαφορά ...δεν μου αρέσει....

Για parkside lavor πήρα κ εγώ. Μέτρησα πρώτα με παχυμετρο τα εξαρτήματα και ήταν ίδια. Αυτόν που πήρα είναι πιο ακριβός κ έχει περισσότερα μέταλλα σε σχέση με τους πιο φθηνούς. Έτσι φάνηκε στις φώτο. Βέβαια υπήρχαν και άλλοι με διπλή τιμή. 

Αν έχει κάποιος κάποιο πιεστικο που δουλεύει μια χαρά, δεν χρειάζεται να το πάρει. Οκ καλό είναι, μια χαρά δουλεύει, αλλά καμία διαφορά απολύτως δεν θα κάνει στη ζωή μου σε σχέση με αυτόν που είχα. Μπορώ να δικαιολογήσω την αγορά μου στο ότι το 170 έχει μεγαλύτερο λάστιχο κ παίρνει κ αφροποιητη. Δεν παύει να πιάνει κ αρκετό χώρο όμως. 

Συνοπτικά μια χαρά είναι για την τιμή του για κάποιον που δεν έχει πιεστικο. Ενδεχομένως να μην υπάρχει κ καλύτερο στην αγορά με 120€. Αν έχει όμως κ δούλευει αυτό που έχει, ας κάτσει στα αυγά του. 

Σημασία βέβαια παίζουν και τα ψηλά γράμματα. Ουσιαστικά δεν ειναι 170. 115 ειναι.

image.png.6b99f22b53fe09de5cfa5a3e2033c3b4.png

Παρόμοια μηχανήματα της NILFISK έχουν 2 με 3 φορές παραπάνω. Και πάντα στα ψηλά γράμματα σου πετάνε ένα ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗ που μπορεί τελικά να μην την πιάνει ποτέ. Οπότε κρατάμε το ότι σε αυτά τα χρήματα, μάλλον δεν υπαρχει εναλλακτική καλύτερη. Ίσως ουτε με τα διπλάσια χρήματα

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Έχω 2 μηχανήματα parkside (απόλυτα ικανοποιημένος ) αλλά και ένα sterwins (που να μην το είχα πάρει το άθλιο) .

Το sterwins (έχει βγάλει ένα κάρο προβλήματα χωρίς σχεδόν καθόλου χρήση ) τώρα άρχισε να μυρίζει καμένο και να  ζοριζεται το μοτέρ και να μην βγάζει την πίεση που πρέπει .

Έχεις κάποιος άποψη τι μπορεί να φταίει ;

Παίζει να επισκευάζεται ή να ψάξω έναν καλό σκουπιδοτενεκέ;

Επεξ/σία από Ikucic9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...