Nikolaskouroupakis567 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δεν το καταλαβαινω για πρεπει καθε φορα που κατεβαζω το REVOLUT πρεπει να πληκτρολογω την ημερομηνια γεννησης μου στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ; Οποιος θελει λεει κατι προεραιτικα το λεω
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δεν θυμαμαι να μου ζητησε ποτέ ημερομηνια γεννησης.
george1807 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Βγάλε ένα screenshot να δούμε. Δεν είχα ποτέ κάτι αντίστοιχο.
kaberis Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 πατα πισω , και αλλαξε το ονομα σου σε λατινικους χαρακτηρες. το ιδιο επαθα κ εγω.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 38 λεπτά πριν, kaberis είπε πατα πισω , και αλλαξε το ονομα σου σε λατινικους χαρακτηρες. το ιδιο επαθα κ εγω. Ημερομηνία γέννησης λεει .Και αν όντως το εννοεί για την ημερομηνία τότε εννοεί λατινικους αριθμους και όχι γράμματα. Ανάθεμα και αν βγάλουμε άκρη.
kaberis Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ημερομηνία γέννησης λεει .Και αν όντως το εννοεί για την ημερομηνία τότε εννοεί λατινικους αριθμους και όχι γράμματα. Ανάθεμα και αν βγάλουμε άκρη. πατα το βελακι πισω, και αλλαξε το ονομα σου με αγγλικους χαρακτηρες. μετα πατα επομενο και βαλε ξανα ημερομηνια γεννησης.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, kaberis είπε πατα το βελακι πισω, και αλλαξε το ονομα σου με αγγλικους χαρακτηρες. μετα πατα επομενο και βαλε ξανα ημερομηνια γεννησης. Οχι δεν το κάνω. Κοιτα τι γράφει. Στις 11/4/2021 στις 12:39 ΠΜ, Nikolaskouroupakis567 είπε Δεν το καταλαβαινω για πρεπει καθε φορα που κατεβαζω το REVOLUT πρεπει να πληκτρολογω την ημερομηνια γεννησης μου στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ; Οποιος θελει λεει κατι προεραιτικα το λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις