Chrisfm94 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχει εξαντληθει πλεον, ας γραφτει στον τιτλο. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από Chrisfm94
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 41 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Ευχαριστώ... Παίζει κανονικά... Έριξα και μία παραγγελία 2€ από Ali έτσι για να υπάρχει, όποτε έρθει... https://www.aliexpress.com/item/32809241301.html Εχει συζητηθει παλαιοτερα, δυστηχως δεν σε προλαβα, δεν κανει δεν θα λειτουργηση η αλλαγη εντασης, γιατι ειναι το προβλημα οτι ο δεκτης που εχει το ηχειο επανω δεν υποστηριζει αυξομειωση εντασης Στο xiaomi λειτουργει, αλλα σε remote που δοκιμαστηκαν δεν λειτουργησε καν η αλλαγη εντασης ενω υπηρχαν τα πληκτρα και αλλαζε αλλου η ενταση απο το remote Τωρα το γιατι γινεται μεσω του xiaomi και δεν μπορει να γινει απο οσα remote δοκιμαστηκαν και που ειχαν αυξομειωση εντασης, αγνωστο 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εχει συζητηθει παλαιοτερα, δυστηχως δεν σε προλαβα, δεν κανει δεν θα λειτουργηση η αλλαγη εντασης, γιατι ειναι το προβλημα οτι ο δεκτης που εχει το ηχειο επανω δεν υποστηριζει αυξομειωση εντασης Στο xiaomi λειτουργει, αλλα σε remote που δοκιμαστηκαν δεν λειτουργησε καν η αλλαγη εντασης ενω υπηρχαν τα πληκτρα και αλλαζε αλλου η ενταση απο το remote Τωρα το γιατι γινεται μεσω του xiaomi και δεν μπορει να γινει απο οσα remote δοκιμαστηκαν και που ειχαν αυξομειωση εντασης, αγνωστο Αφου αλλαζει απο το xiaomi, σημαινει οτι ο δεκτης μια χαρα υποστηριζει και δεχεται τους κωδικους. Απλα δεν ταιριαζει το ενα remote με το αλλο, εχουν ασυμβατοτητα προφανως, αλλοι οι κωδικοι της καθε "εταιριας". Συνηθες σε φασον προιοντα, δεν εχουν ιδιες κωδικοσειρες στις εντολες των remotes.
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αφου αλλαζει απο το xiaomi, σημαινει οτι ο δεκτης μια χαρα υποστηριζει και δεχεται τους κωδικους. Απλα δεν ταιριαζει το ενα remote με το αλλο, εχουν ασυμβατοτητα προφανως, αλλοι οι κωδικοι της καθε "εταιριας". Συνηθες σε φασον προιοντα, δεν εχουν ιδιες κωδικοσειρες στις εντολες των remotes. Σωστο, αλλα το θεμα ειναι οτι σε παλαιοτερο ποστ ειχε συζητηθει οτι δοκιμαστηκαν remote τυπου Aliexpress που ειχαν πληκτρα αυξομοιωσης εντασης και κανενα δε λειτουργησε Οποτε δεν αξιζει να αγορασει καποιος κατι τετοιο αφου οι πιθανοτητες να βρει το "σωστο" που θα λειτουργησει ειναι μηδαμινες
IcemanGr71 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 32 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εχει συζητηθει παλαιοτερα, δυστηχως δεν σε προλαβα, δεν κανει δεν θα λειτουργηση η αλλαγη εντασης, γιατι ειναι το προβλημα οτι ο δεκτης που εχει το ηχειο επανω δεν υποστηριζει αυξομειωση εντασης Στο xiaomi λειτουργει, αλλα σε remote που δοκιμαστηκαν δεν λειτουργησε καν η αλλαγη εντασης ενω υπηρχαν τα πληκτρα και αλλαζε αλλου η ενταση απο το remote Τωρα το γιατι γινεται μεσω του xiaomi και δεν μπορει να γινει απο οσα remote δοκιμαστηκαν και που ειχαν αυξομειωση εντασης, αγνωστο Ευχαριστώ.... Ακύρωσα την παραγγελία.... 2€ ήταν μόνο... 🤪
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, IcemanGr71 είπε Ευχαριστώ.... Ακύρωσα την παραγγελία.... 2€ ήταν μόνο... 🤪 Αφου προλαβες και δεν το στειλε, τελεια, δεν υπηρχε λογος να τα χασεις, εστω κι αυτα τα 2 ευρω, γιατι το πιθανοτερο θα πηγαινε σκουπιδια Με το διευρο τσιμπα μια τυροπιτα.. 1
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Ναι, με εναν οποιονδηποτε φορτιστη κινητου 1
Dantε Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Εχω ενα κλεισμενο για παραλαβη στο eshop Ζωγραφου. Αν το θελει κανεις,ας μου στειλει πμ να του δωσω στοιχεια να παει να το παρει. 1
greekboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Παιδιά όταν φτάσει στο 100% η μπαταρία αλλάζει το κόκκινο φωτάκι σε άλλο χρώμα? Επίσης βλέπουμε από κάπου την μπαταρία?
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, greekboy είπε Παιδιά όταν φτάσει στο 100% η μπαταρία αλλάζει το κόκκινο φωτάκι σε άλλο χρώμα? Επίσης βλέπουμε από κάπου την μπαταρία? 1) Οχι 2) Οχι
kostaspatra Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 το πηρα κι εγω,μια χαρα μου φαινεται για τα χρηματα του οπως ειπαν και οι αλλοι,μου εχει βγαλει ηδη με την μπαταρια χωρις να φορτισω γυρω στις 6 ωρες. Αυτο ομως που γραφετε παραπανω ειναι ενα θεματακι,ποσο θελει για να φορτισει η μπαταρια ωστε να το αποσυνδεσεις?σε usb hub το εχω,συνδεδεμενο στον υπολογιστη. Με 500 mA φορτιζει εκει? δηλ. γυρω στις 3,5 με 4 ωρες?
xxaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Αυτό που έκανα εγώ που ήθελα να το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα είναι το εξής: Το άνοιξα και ξεκουμπωσα το φισάκι της μπαταρίας από την πλακέτα (είναι το τελευταίο κάτω φισάκι που σε αυτό καταλήγουν τα δύο καλώδια της μπαταρίας). Με αυτό τον τρόπο δεν θα χαλάσει η μπαταρία. Επίσης με καλώδιο συνέδεσα την κεραία του με μια μεγαλύτερη κεραία που την "έκρυψα" πάνω από ένα ντουλάπι της κουζίνας και πλέον "πιάνει" καλύτερα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς πριν έκανε αρκετά παράσιτα σε κάποιους σταθμούς. Και τέλος έγραψα σε ένα χαρτάκι τους σταθμούς και δίπλα τον αριθμό που αποθηκεύτηκε και με αυτό τον τρόπο πατώντας απευθείας στο τηλεκοντρόλ τον αριθμό (πχ 24 είναι ο kiss fm κλπ) πηγαίνω αμέσως σε αυτόν χωρίς τα μπρος-πισω. 1
kostaspatra Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 απο το κοντρολ αν ξερεις την συχνοτητα,την πατας και παιζει ο σταθμος που θελεις παντως.
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, kostaspatra είπε σε usb hub το εχω,συνδεδεμενο στον υπολογιστη. Με 500 mA φορτιζει εκει? δηλ. γυρω στις 3,5 με 4 ωρες? Συνδεδεμενο με φορτιστη 500mA απο παλιο κινητο που το ειχα δοκιμασει στην αρχη εμενα μου εκανε 6 ωρες ακριβως να φορτισει Απο τελειως αφορτιστο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις