thelos257 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Καλησπερα σας εκανα ολη την σχετικη διαδικασια και δεν ξεκλειδωνει η συσκευη δεν ξερω τον λογο. Να αναφερω οτι το αγορασα στις 29/1/2021 οπου εχει πανω την ROM της Vodafone και δεν ειδα καμια ενημερωση λογισμικου ακομη. Ο λογος που θελω να το ξεκλειδωσω ειναι για να περασω την ευρωπαικη ROM αυτην εδω: https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2 ★ Xiaomi Mi 10T Lite Latest Europe Stable Version Fastboot File Download
chios Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μια χαρά ξεκλειδώνει, κάνεις αυτό που σου λέει το μήνυμα.
thelos257 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, chios είπε Μια χαρά ξεκλειδώνει, κάνεις αυτό που σου λέει το μήνυμα. Το οποιο επειδη ειναι στα αγγλικα δεν μπορω να καταλαβω και πολυ καλα τι θελει να πει.
apostolisk86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Το οποιο επειδη ειναι στα αγγλικα δεν μπορω να καταλαβω και πολυ καλα τι θελει να πει. Λέει να πατήσεις το unlock 168 ώρες μετά, και έπειτα να μην ξανακάνεις login με το miui account σου (στο κινητό; Σε αυτό το tool, δεν ξέρω). Δεν έχω ξεκλειδώσει ποτέ bootloader και δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά μου κάνει εντύπωση πως αν αυτό είναι επίσημο tool της Xiaomi τα αγγλικά τους είναι σαν να τα έγραψε 6χρονο. Δεν θα καταλάβω ποτέ πώς οι Κινέζοι έφτασαν τόσο ψηλά χωρίς να μπορούν να κάνουν μια τίμια μετάφραση που να αρμόζει σε εταιρία δισεκατομμυρίων (το κάνουν παντού, στα σάιτ τους κλπ).
chios Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Αυτό ακριβώς, περιμένεις να περάσουν οι ώρες και ξεκλειδώνεις όπως είσαι με τον λογαριασμό που έχεις στο τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα