Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια φτιαχνω το 1ο μου pc και εχω παρει το kolink observatory με μια μητρικη B450 aorus elite. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα standoffs. Συγκεκριμενα 3 θεσεις για τα standoffs στο κουτι δεν ταιριαζουν με τις θεσεις της μητρικης. Συγκεκριμενα ειναι τα τρια στη σειρα προς τα κατω απο τη μερια του 24pin καλωδιου της μητρικης. Πιστευετε οτι θα εχω καποιο θεμα αν την εγκαταστησω με 6 απο τα 9 standoffs?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Chronis007 είπε

Καλησπερα παιδια φτιαχνω το 1ο μου pc και εχω παρει το kolink observatory με μια μητρικη B450 aorus elite. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα standoffs. Συγκεκριμενα 3 θεσεις για τα standoffs στο κουτι δεν ταιριαζουν με τις θεσεις της μητρικης. Συγκεκριμενα ειναι τα τρια στη σειρα προς τα κατω απο τη μερια του 24pin καλωδιου της μητρικης. Πιστευετε οτι θα εχω καποιο θεμα αν την εγκαταστησω με 6 απο τα 9 standoffs?

Δες σε ποια σημεία έχει τρύπες η μητρική και βάλε στα αντίστοιχα σημεία τα standoff. Βγαλτα από τις θέσεις που δεν ταιριάζουν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μικρή τανάλια αν δε βγαίνουν με το χέρι. Αφού τα κάνεις αυτά πρόσεχε όταν βάζεις τις βίδες να μην τις σφίξεις. Μόλις δεις ότι αρχίζουν να βρίσκουν αντίσταση σταματάς να βιδωνεις.

Επεξ/σία από fotaras76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...