antirix024 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 καλησπέρα. Η πεθερά μου έχει άνοια (είναι ακόμα στην αρχή, και εξελίσσεται σιγά αλλά σταθερά) και φοβάμαι ότι θα τη χάσουμε κάπου στην Αθήνα. Η γυναίκα μου με έβαλε να ψάξω αν υπάρχει κάτι να της βάλουμε στα κλειδιά και να ξέρουμε που είναι (πχ gps tracker). Δεν έχει κινητό. Ενώ τα κλειδιά τα παίρνει πάντα μαζί της. Υπάρχει κάποια ιδέα; Κάτι που να έχει δοκιμάσει κάποιος και να έχει λειτουργήσει;
leonidas_fs Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Θα σου πρότεινα να δείς την Autoleaders, πολύ αξιόλογη εταιρεία και πολύ καλή υποστήριξη. Εμείς έχουμε πάρει αυτό για ενα συγγενικό πρόσωπο και παίζει πολύ καλα! 1
antirix024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Θα σου πρότεινα να δείς την Autoleaders, πολύ αξιόλογη εταιρεία και πολύ καλή υποστήριξη. Εμείς έχουμε πάρει αυτό για ενα συγγενικό πρόσωπο και παίζει πολύ καλα! Σε ευχαριστώ. Να δω πως θα την πείσουμε τώρα... Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από antirix024
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Νομίζω ότι έχει και η vodafone κάτι σε ρολόι;βραχιόλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα