sarantatessera Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Αυτό είναι που πρέπει να αγοράσει κάποιος για να αποθηκεύσει τα coins του; 1
thomasG4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Αυτό είναι που πρέπει να αγοράσει κάποιος για να αποθηκεύσει τα coins του; Ναι με αυτό μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο 6 coins, αλλά το XRP συμπεριλαμβανεται σε αυτά. Το Ledger Nano X χωράει 100+ crypto αλλά έχει και διπλάσια+ τιμή 2
sarantatessera Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Ναι με αυτό μπορείς να αποθηκεύσεις μόνο 6 coins, αλλά το XRP συμπεριλαμβανεται σε αυτά. Το Ledger Nano X χωράει 100+ crypto αλλά έχει και διπλάσια+ τιμή Και απλά μεταφέρεις εκεί τα coins σου, έτσι; Εγώ πχ που λέω να αγοράσω από crypto.com, θα φαίνονται και στα δύο; Και στο crypto.com και στο ledger; Ή κάτι έχω καταλάβει λάθος;
thomasG4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Και απλά μεταφέρεις εκεί τα coins σου, έτσι; Εγώ πχ που λέω να αγοράσω από crypto.com, θα φαίνονται και στα δύο; Και στο crypto.com και στο ledger; Ή κάτι έχω καταλάβει λάθος; Ναι τα μεταφέρεις εκεί. Από τη στιγμή που τα μεταφέρεις θα φαίνονται μόνο στο συγκεκριμένο wallet. Τα crypto που αγόρασες στη crypto.com θα φαίνονται προφανώς μόνο εκεί, μέχρι να τα μεταφέρεις εκ νέου στο wallet.
ooaris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 @thomasG4 πες μου ένα αξιόπιστο hot wallet για ripple Ευχαριστώ!
thomasG4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ooaris είπε @thomasG4 πες μου ένα αξιόπιστο hot wallet για ripple Ευχαριστώ! Για hot wallet πας κατευθείαν στο XUMM https://xumm.app/ 1
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Hot Wallet >> Cold Wallet πλέον αρκεί να προσέχεις το κινητό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις