Dimitris Me Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους!!Σιγά σιγά είναι καιρός να αλλάξω το Poco F1 και είμαι στην αναζήτηση προτάσεων και συμβουλών.Διαθετω μέχρι το ποσό των 600ευρω οπότε θα ήθελα ότι καλύτερο σε αυτό το μπάτζετ.Κλεινω προς το Huawei P40 Pro.Αν και περσινό μοντέλο νομίζω έχει τα πάντα και με το παραπάνω.
Dimitris Me Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Νομίζω δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα αυτό μπροστά σε αυτά που προσφέρει.Εχεις δει κάποιο αντίστοιχο??Μετά το xiaomi mi11 αλλά ανέβει η τιμή.
koutsis Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Dimitris Me είπε Καλησπέρα σε όλους!!Σιγά σιγά είναι καιρός να αλλάξω το Poco F1 και είμαι στην αναζήτηση προτάσεων και συμβουλών.Διαθετω μέχρι το ποσό των 600ευρω οπότε θα ήθελα ότι καλύτερο σε αυτό το μπάτζετ.Κλεινω προς το Huawei P40 Pro.Αν και περσινό μοντέλο νομίζω έχει τα πάντα και με το παραπάνω. Δεν έχει Google services που είναι το βασικό! Θα σου έλεγα να πας στο samsung s20 fe στα 500€. Το πιο value for money σε αυτή την τιμή για εμένα...
petoglou Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, Dimitris Me είπε Καλησπέρα σε όλους!!Σιγά σιγά είναι καιρός να αλλάξω το Poco F1 και είμαι στην αναζήτηση προτάσεων και συμβουλών.Διαθετω μέχρι το ποσό των 600ευρω οπότε θα ήθελα ότι καλύτερο σε αυτό το μπάτζετ.Κλεινω προς το Huawei P40 Pro.Αν και περσινό μοντέλο νομίζω έχει τα πάντα και με το παραπάνω. Το mi11 i στα 650 ευρω κοιτα
Dimitris Me Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Το mi 11i υπάρχει κάπου??Νομίζω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα
petoglou Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Dimitris Me είπε Το mi 11i υπάρχει κάπου??Νομίζω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Θα έρθει σύντομα
koutsis Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, petoglou είπε Θα έρθει σύντομα Τι καλύτερο έχει το xiaomi εκτός από επεξεργαστή και αξίζει την τόσο μεγάλη διαφορά από το Samsung? https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10428&idPhone2=10777
Dimitris Me Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Η διαφορά στον επεξεργαστή οπωσδήποτε αλλά και στην κάμερα.
petoglou Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, koutsis είπε Τι καλύτερο έχει το xiaomi εκτός από επεξεργαστή και αξίζει την τόσο μεγάλη διαφορά από το Samsung? https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10428&idPhone2=10777 Αν εξαιρεσουμε την σελφι κάμερα το Xiaomi υπερτερεί κατά πολύ σε επεξεργαστή,επίσης σε πίσω κάμερα κι έχει μεγαλύτερη οθόνη! Είναι ένα πολύ καλύτερο τηλέφωνο από το Samsung που έβαλες στην σύγκριση...και μόνο ο επεξεργαστής κάνει διάφορα πάνω από Καταστάρικο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από petoglou
koutsis Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 40 λεπτά πριν, petoglou είπε Αν εξαιρεσουμε την σελφι κάμερα το Xiaomi υπερτερεί κατά πολύ σε επεξεργαστή,επίσης σε πίσω κάμερα κι έχει μεγαλύτερη οθόνη! Είναι ένα πολύ καλύτερο τηλέφωνο από το Samsung που έβαλες στην σύγκριση...και μόνο ο επεξεργαστής κάνει διάφορα πάνω από Καταστάρικο Καταρχήν που ξέρεις πόσο θα κάνει το xiaomi στην Ευρώπη; έχει ανακοινωθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα