monoxromos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Γιεα σας Προσφατα πηρα ενα PC dell optiplex Θελησα να του προσθέσω δευτερη καρτα ήχου αλλα΄δεν την αναγνωριζει σε κανενα slot κατεβασα και τον οδηγο της καρτας αλλα μου λεει δεν υπαρχει αυτη η συσκευή.Μπορει να ειναι απενεργοποιημένες οι θέσεις (τρεις εχει) καρτών; Και πως ενεργοποιούνται ή πρεπει να δω κάτι άλλο; Αναγνωριζει μονο την συσκευη ηχου της μητρικής. Ευχαριστω για την βοήθει σας ΥΓ Μήπως θελει καποια αλλαγη στα BIOS; Η καρτα (εχω δυο ομοιες) λειτουργουν κανονικα σε αλλους τυπολογιστες.
Aris_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 ολα τα επώνυμα έχουν δικες τους κάρτες custom ήχου και δικό τους custom bios δες αν την βλέπει στο device manager έστω και με ερωτηματικό δες αν υπαρχει κατι στο bios η αν βρεις άλλο bios συμβατό σπασμένο
monoxromos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Πριν δυο μήνες ειχα ξαναπαρει ιδιο υπολογιστη τον οποιο εχω σε αλλο χώρο ,εκει ειχα βαλει μαλιστα δυο ιδιες καρτες soundblaster audigy fx και χωρις καν drivers τις βρηκε και τις δύο σαν definition Νο1 και Νο2 . Τι συμβαίνει ίδια μοντελα υπολογιστων με διαφορετικες λειτουργίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα