giannis22k Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Καλημερα.Εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο προγραμμα;πχ βρισκω ενα ανταλλακτικο απο το προγραμμα αλλα μου δινει πχ για ιμαντα χρονισμου η μια εταιρεια 25,4 mm παχος ενω μια αλλη 25mm παχος.Πως θα μαθω ποιο απο τα 2 ισχυει για τον κινητηρα που εχω;
meletis_m Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 18 ώρες πριν, giannis22k είπε Καλημερα.Εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο προγραμμα;πχ βρισκω ενα ανταλλακτικο απο το προγραμμα αλλα μου δινει πχ για ιμαντα χρονισμου η μια εταιρεια 25,4 mm παχος ενω μια αλλη 25mm παχος.Πως θα μαθω ποιο απο τα 2 ισχυει για τον κινητηρα που εχω; Με Autodata έχω δουλέψει. Μήπως σου δίνει δυνατότητα , να βάλεις κωδικού γνήσιου ανταλλακτικού και να σου βγάλει περαιτερω επιλογες σε εμπορίου ;
giannis22k Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Καλημερα.Δεν ξερω αλλα πχ εχω αυτες τις επιλογες.Δηλαδη επιλεγω τι αμαξι εχω επιλεγω σετ οδοντωτου ιμαντα και μετα μου εμφανιζει τις μαρκες .Oπως θα δεις η μια εταιρεια δινει πλατος ιμαντα 25.4mm και μια αλλη 25mm.Πως θα βαλω κωδικου γνησιου ανταλλακτικου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα