Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, ήρθε η ώρα να αλλάξω το κινητό μου redmin 4x γιατί χάλασε. Στα 200ευρώ που διαθέτω ποιο πιστέυετε ότι είναι καλύτερο ανεξαρτήτος μάρκας? Δεν με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια στο κινητό. Χρήση μονο email , social , σερφαρισμα και να βγάζει όσο τον δυνατό ωραίες φωτογραφίες. Υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα σε αυτά τα λεφτά που πραγματικά δεν ξέρω τι να πάρω.... Μέχρι το μεσημέρι πρέπει να πάω να πάρω γιατί είμαι χωρίς κινητό όπως σας είπα..!

αυτό ας πούμε που κοιτάω αξίζει ή υπάρχει κάτι καλύτερο ?

XIAOMI REDMI NOTE 9 64GB 3GB NFC DUAL SIM GREY στα 167ευρώ απο eshop

Επεξ/σία από maverick290402
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα...

Προτίμησε κινητο με τουλαχιστον 4gb RAM.

Π.χ. αυτό παρακάτω ειναι απείρως καλύτερο απο αυτό που κοιτάς (σαφώς πιο ακριβό αλλά δεν θα ψάχνεσε να αλλάξεις του χρονου, γιατί αυτό που κοιτάς με 3gb RAM θα κολάει με το καλημέρα ακόμα και σε απλή χρηση).

https://www.drele.com/product-category/mobile-phones/xiaomi/redmi-note-9-pro/

Το ιδανικο θα ηταν με 6gb RAM και 128 gb αλλά ήδη αυτό που σου πρότεινα ειναι ελαφρώς πάνω από το budget σου.

Αν δεις και άλλα θέματα εδω στο φόρουμ υπάρχουν πολλες προτάσεις στα χρηματα που κοιτάς.

Επεξ/σία από lefkrc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πρότεινα το Realme 8 (6/128) από τον Γερμανό στα 219€.

Και το Redmi Note 10 είναι μια καλή επιλογή, αλλά έχει 4GB RAM αντί για 6GB.

ΥΓ. Άκυρο το Realme 8. Τελικά θα είναι διαθέσιμο στις 19 Απριλίου.

1 ώρα πριν, lefkrc είπε

Καλημέρα...

Προτίμησε κινητο με τουλαχιστον 4gb RAM.

Π.χ. αυτό παρακάτω ειναι απείρως καλύτερο απο αυτό που κοιτάς (σαφώς πιο ακριβό αλλά δεν θα ψάχνεσε να αλλάξεις του χρονου, γιατί αυτό που κοιτάς με 3gb RAM θα κολάει με το καλημέρα ακόμα και σε απλή χρηση).

https://www.drele.com/product-category/mobile-phones/xiaomi/redmi-note-9-pro/

Το ιδανικο θα ηταν με 6gb RAM και 128 gb αλλά ήδη αυτό που σου πρότεινα ειναι ελαφρώς πάνω από το budget σου.

Αν δεις και άλλα θέματα εδω στο φόρουμ υπάρχουν πολλες προτάσεις στα χρηματα που κοιτάς.

Δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για αυτό το κινητό. Στο bestprice το βρίσκεις στα 190€ άμεσα διαθέσιμο.

Επεξ/σία από intruder99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...