Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρο κυκλοφορουν αρκετες φήμες οτι η Sony ετοιμάζει απάντηση στο game pass. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που θα  κλεισει τα store στα PS3, PSP και PS Vita. Πιστεύω οτι οταν γίνει αυτό μαλλον θα καταργήσει τα PS+ και PS now και θα βγάλει μια νέα υπηρεσία και λογικά στους νυν συνδρομητές θα πανε αναλογικα οι υπόλοιποι μήνες που έχουν.

Ποια ειναι η δική σας γνώμη?

Δημοσ.

Πάντως και το plus που έχει δίνει πολύ αξιόλογα game, κορυφαίους τίτλους ενώ το gamepass δίνει πολύ ποσότητα 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vorlon είπε

Λογικά θα πρέπει ναι ειναί κάτι σαν το PS Now ισως στην αρχή μόνο με τα games του PS4

Και γιατί να μην είναι το PsNow;

Είχα δει στο reddit (ή twitter) εικόνα που παιχνίδι του ps3 είχε τιμή ώστε να το αγοράσεις στο PsNow, οπότε για εκεί πάει το πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εννοειτε να δινουν τα first party day one στο ps now, εγω πιστευω οτι δεν προκειται να γινει...

αν εννοειτε να αρχισουν να διαφημιζουν το ps now  ως υπηρεσια αντι να τη κρυβουν κατω απο το χαλακι για να μη χασουν τις πωλησεις των retail, παλι δεν το βλεπω να γινεται...

το πολυ να φερουν το ps now, επισημα και στις υπολοιπες χωρες μια που προς το παρον, διατιθεται μονο σε καμια 20αρια χωρες...

απο αποψη τιμολογησης απο τις επισημες οδους, νομιζω οτι ειναι  ειναι πιο φθηνο το ps now(χωρις να ειμαι σιγουρος) και απο ποσοτητα εχει καμια 700αρια παιχνιδια...

Ας κοιταξει η sony να βρει κονσολες να διαθεσει στην αγορα και κοιταει τις υπηρεσιες αργοτερα...

Ενας λογος πάντως που καποια απο τα παιχνιδια της sony εμφανιζονται και στα pc, μπορει οντως να ειναι επειδη σκεφτονται την προωθηση του ps now εκτος κονσόλας...Δε χρειαζεσαι playstation για να βαλεις συνδρομη ps now καια να παιξεις απο το pc σου, αλλα το οτι μονο στο playstation μπορεις να τα κατεβασεις απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν εκδοσεις pc, ειναι προβλημα...

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου εχει ηδη το psnow οποτε αν κανει κατι εκει πανω θα δουλεψει. Ασχετα αν τοσο καιρο αλλα ελεγε οτι σκοτωνει τα games και τους gamers τετοια κινηση , οτι δεν στεκει οικονομικα κτλ κτλ , μαλον θα γυρισει τη μπιφτεκα σε στυλ σαρβαιβο 😂 Απο την αλλη η microsoft ολα τα δικα της first party τα δινει day one στο game pass . Πχ Forza , Gears , Halo ,Elder scrolls, State of decay κτλ. Την παιρνει τη sony να κανει το ιδιο και να δωσει κ αυτη last of us ,God of war , Gran turismo κτλ απο την πρωτη μερα δωρεαν; Η θα δινει παλια παιχνιδια ;  Εγω προσωπικα δεν θελω να το κανει.Δεν θελω οι ps fans να παιζουν παιχνιδια σκουπιδια τυπου netflix. Θελω οι playstation fans να δινουν 60-70€ για ενα παιχνιδι και ας παιζω εγω τα μουφα παιχνιδια 3ης διαλογης που εχει μεσα το game pass με 2-3€ το μηνα! Τα λιγουρευεστε ? 😉

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, malias4 είπε

Αφου εχει ηδη το psnow οποτε αν κανει κατι εκει πανω θα δουλεψει. Ασχετα αν τοσο καιρο αλλα ελεγε οτι σκοτωνει τα games και τους gamers τετοια κινηση , οτι δεν στεκει οικονομικα κτλ κτλ , μαλον θα γυρισει τη μπιφτεκα σε στυλ σαρβαιβο 😂 Απο την αλλη η microsoft ολα τα δικα της first party τα δινει day one στο game pass . Πχ Forza , Gears , Halo ,Elder scrolls, State of decay κτλ. Την παιρνει τη sony να κανει το ιδιο και να δωσει κ αυτη last of us ,God of war , Gran turismo κτλ απο την πρωτη μερα δωρεαν; Η θα δινει παλια παιχνιδια ;  Εγω προσωπικα δεν θελω να το κανει.Δεν θελω οι ps fans να παιζουν παιχνιδια σκουπιδια τυπου netflix. Θελω οι playstation fans να δινουν 60-70€ για ενα παιχνιδι και ας παιζω εγω τα μουφα παιχνιδια 3ης διαλογης που εχει μεσα το game pass με 2-3€ το μηνα! Τα λιγουρευεστε ? 😉

Όχι, τα παίζουμε κι εμείς.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/4/2021 στις 3:25 ΠΜ, vorlon είπε

Τον τελευταίο καιρο κυκλοφορουν αρκετες φήμες οτι η Sony ετοιμάζει απάντηση στο game pass. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που θα  κλεισει τα store στα PS3, PSP και PS Vita. Πιστεύω οτι οταν γίνει αυτό μαλλον θα καταργήσει τα PS+ και PS now και θα βγάλει μια νέα υπηρεσία και λογικά στους νυν συνδρομητές θα πανε αναλογικα οι υπόλοιποι μήνες που έχουν.

Ποια ειναι η δική σας γνώμη?

Αρχικα δεν νομιζω πως χρειαζεται μια νεα υπηρεσια, εφοσον ηδη υπαρχουν δυο απο την Sony. Πιθανον θα μιλαμε για αναβαθμιση μιας εκ των δυο που ηδη εχει. Λογικο να κανει μια κινηση προς τα εκει, γιατι το gamepass οπως και να το κανουμε, εχει τεραστια δυναμικη.

Αυτο δεν σημαινει πως θα παει να κοντραριστει στα ισια, δεν θεωρω πως μπορει να το κανει και απο οικονομικης αποψης. Δεν θα  ερθει να πει λοιπον: "Τι δινει η Μικροσοφτ; 200 παιχνιδια με 10 ευρω; Σας δινω 201 παιχνιδια με 9,99 ευρω".

Θα δωσει κατι value for money, με καποιο αλλο τροπο. Θα το πλασαρει αλλιως, ισως βαζοντας παλια της exclusive λεγοντας σου: "Only on playstation", ή αφηνοντας ολα τα παιχνιδια να υπαρχουν και να τα παιζεις οποτε θες εσυ.

Το να βαλει σε μια υπηρεσια τα νεα της exclusive, με τα κοστη παραγωγης που εχουν αυτα, θα την αναγκασει να ανεβασει τις τιμες της υπηρεσιας, πραγμα που ειναι το βασικο πλεονεκτημα της υπαρξης μιας συνδρομης. Εκτος αν φτασει σε ενα τεραστιο αριθμο συνδρομητων, επιπεδου 100 εκατομμυρια.

Δημοσ.

Το PS+ έχει περίπου 48Μ χρήστες και το PS now 2,2Μ. Αυτό που είναι ποιο πιθανό να ενσωματώσουν το PS now μέσα στο Plus. Εστω οτι θα εχει μια αύξηση χρηστών 25% στην αρχή, θα φτάσει τα 60-65Μ χρήστες που πιστεύω οτι είναι μεγάλος αριθμός. Πάντως για έμας κακό δεν θα είναι.....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon είπε

Το PS+ έχει περίπου 48Μ χρήστες και το PS now 2,2Μ. Αυτό που είναι ποιο πιθανό να ενσωματώσουν το PS now μέσα στο Plus. Εστω οτι θα εχει μια αύξηση χρηστών 25% στην αρχή, θα φτάσει τα 60-65Μ χρήστες που πιστεύω οτι είναι μεγάλος αριθμός. Πάντως για έμας κακό δεν θα είναι.....

Εφοσον συνεχισει σε αυτο τον δρομο με τα exclusive της, που ειναι ποιοτικοτατα -και για εμενα προσωπικα- και με το vr, κανενα απολυτως προβλημα.

Αλλιως, δεν θα εχει να μου προσφερει κατι διαφορετικο απο τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.

Εγώ έχω Ps now και μπορώ να πω ότι είναι φανταστικό. Ο κατάλογος περιλαμβάνει 800 παιχνίδια αλλά μόνο τα 300 μπορείς να τα κατεβάσεις, τα υπόλοιπα 500 παίζουν μέσω streaming. Γιατί δεν το δοκιμάζετε να δείτε τι χάνετε όσοι δεν το έχετε; Απλά φτιάξτε ένα uk account. Εμενα την ελληνική κάρτα μου την δέχεται. Α να αναφέρω ότι τα 300 παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε μπορείτε να τα παίξετε και από τον Ελληνικό λογαριασμό σας.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gherudos είπε

Εγώ έχω Ps now και μπορώ να πω ότι είναι φανταστικό. Ο κατάλογος περιλαμβάνει 800 παιχνίδια αλλά μόνο τα 300 μπορείς να τα κατεβάσεις, τα υπόλοιπα 500 παίζουν μέσω streaming. Γιατί δεν το δοκιμάζετε να δείτε τι χάνετε όσοι δεν το έχετε; Απλά φτιάξτε ένα uk account. Εμενα την ελληνική κάρτα μου την δέχεται. Α να αναφέρω ότι τα 300 παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε μπορείτε να τα παίξετε και από τον Ελληνικό λογαριασμό σας.

Τι συνδρομη εχει το ps now ανα ετος περιπου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Sony συνήθως αντιγράφει κάτι που καταλήγει πετυχημένο, ακόμα και αν κάποιοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν το gamepass. To επιχειρηματικό μοντέλο του PS (αναφέρομαι κατά την μετάβαση από το ps4) εστιάζεται στην διαφορετικότητα μέσω των λειτουργιών του χειριστηρίου και στην ενίσχυση της δημοτικότητας των σειρών της. Το δεύτερο το βλέπουμε στην πράξη αφού:
-όσα έχουν ανακοινωθεί είναι συνέχειες (ώστε να δημιουργήσουν την κατάλληλη εγκατεστημένη βάση για να ακολουθήσουν και νέοι τίτλοι)
-έχουν ήδη ανακοινώσει ότι ενδιαφέρονται για κυκλοφορίες στο pc
-ετοιμάζει 3 ταινίες και 7 σειρές που βασίζονται στα παιχνίδια της 
-όπως αναφέρθηκε παράλληλα ετoιμάζεται και για επενδύσεις στο mobile

Γενικώς σκάει πολύ χρήμα στους τίτλους της και επιθυμούν να ενισχύσουν κατακόρυφα την αναγνωρισιμότητα τους. To αποκλειστικό περιεχόμενο εστιάζει το Playstation, τουλάχιστον αυτό φαίνεται για την ώρα. Η εξαγορά από την άλλη του EVO καλύπτει έναν τομέα στον οποίo δεν έχουν παρουσία, τα fightings. Μόνο το Playstation all stars υπήρχε και ήταν ένα αντίγραφο του Smash. Βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει και άλλα πράγματα όπως συνεργασίες με τρίτες εταιρίες στην συγκεκριμένη κατηγορία κάτι αντίστοιχο με το SF.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...