SabbathBloodySabbath Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στην αναζήτηση μιας σχετικά οικονομικής τηλεόρασης για το σαλόνι. Οικονομικό όριο 400, πολύ βαριά 450 ευρώ. Το μέγεθος θα προτιμούσα το μεγαλύτερο δυνατό χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί χώρου, για οικονομικούς λόγους όμως θα θέσω το μικρότερο ως 43 ίντσες. Αν δηλαδή υπάρχει κάτι καλύτερο σε 43" από 50", θα προτιμηθεί. Η χρήση θα είναι κατά κύριο λόγο netflix, λίγη "κανονική" τηλεόραση καθώς και χρήση με τον υπολογιστή για gaming (casual πράγματα και κυρίως AAA τίτλοι). Δεν μπορώ να τρέξω native 4k με την gpu μου, οπότε θα παίξει κάποιου τύπου upscaling ή απλά θα τρέχουν σε 1080p. Θα προτιμούσα ν'αγοράσω από κάποιο κατάστημα, θα πληρωθεί "ντούκου" και θα προτιμούσα να είνα κάτι δοκιμασμένο, για να ελαχιστοποιήσουμε κάπως τις πιθανότητες στραβής. Βλέπω π.χ. να προτείνονται πολλάκις κάποιες TCL ή HiSense, παρ'όλα αυτά, δεν έχω βρει αρκετές κριτικές online γι'αυτές για να πω πως θα'παιρνα ασφαλώς κάποια τέτοια. Όπως και να'χει, κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
bill36 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, SabbathBloodySabbath είπε Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στην αναζήτηση μιας σχετικά οικονομικής τηλεόρασης για το σαλόνι. Οικονομικό όριο 400, πολύ βαριά 450 ευρώ. Το μέγεθος θα προτιμούσα το μεγαλύτερο δυνατό χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί χώρου, για οικονομικούς λόγους όμως θα θέσω το μικρότερο ως 43 ίντσες. Αν δηλαδή υπάρχει κάτι καλύτερο σε 43" από 50", θα προτιμηθεί. Η χρήση θα είναι κατά κύριο λόγο netflix, λίγη "κανονική" τηλεόραση καθώς και χρήση με τον υπολογιστή για gaming (casual πράγματα και κυρίως AAA τίτλοι). Δεν μπορώ να τρέξω native 4k με την gpu μου, οπότε θα παίξει κάποιου τύπου upscaling ή απλά θα τρέχουν σε 1080p. Θα προτιμούσα ν'αγοράσω από κάποιο κατάστημα, θα πληρωθεί "ντούκου" και θα προτιμούσα να είνα κάτι δοκιμασμένο, για να ελαχιστοποιήσουμε κάπως τις πιθανότητες στραβής. Βλέπω π.χ. να προτείνονται πολλάκις κάποιες TCL ή HiSense, παρ'όλα αυτά, δεν έχω βρει αρκετές κριτικές online γι'αυτές για να πω πως θα'παιρνα ασφαλώς κάποια τέτοια. Όπως και να'χει, κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Στα οικονομικα ορια που εχεις θεσει μεταξυ πολλων εναι και οι https://www.skroutz.gr/s/23496274/Samsung-UE55TU7172-Smart-4K-UHD-55.html?from=best_sellers_tag https://www.skroutz.gr/s/25483451/LG-50NANO796NE-Smart-4K-UHD-50.html https://www.skroutz.gr/s/26313139/TCL-50P815-Smart-4K-UHD-50.html https://www.skroutz.gr/s/25371800/Hisense-50U7QF-Smart-4K-UHD-50.html Κατα βασει αγορασε οσο μεγαλυτερη μπορεις.Οι 6-7 ιντσες παραπανω αντισταθμιζουν τις οποιες μικρες διαφορες στην κατηγορια τιμης που ψαχνεσαι. Θεωρητικα καλυτερη των παραπανω ειναι η TCL. Πραγματι ομως,δεν υπαρχουν πολλα reviews και ουτε σε φορουμ μπορεις να βρεις ευκολα αποψεις κατοχων της.Προτεινεται ομως. Λιγο πολυ το ιδιο ισχυει και για την Hisense.Για αυτην ομως εχω εγω προσωπικη πειρα γιατι υπαρχουν αρκετα reviews,κυριως για την αμερικανικη εκδοση, και βασιζομενος σε αυτα την αγορασα.Την κρατησα δυο μερες και μετα την επεστρεψα για την LG Nano 866.Η Hisense εχει πολυ περιορισμενες γωνιες θεασης και δυστυχως στον δικο μου χωρο ολοι καθομαστε υπο γωνια.Αν αυτο δεν αποτελει ζητημα για σενα,γενικα καλυτερα να πας σε va panel,και για την συγκεκριμενη αν εχεις διαθεση να ασχοληθεις με την παραμετροποιηση της,εχει επισης πολυ καλα χαρακτηριστικα. Στις LG και Samsung αγοραζεις και λιγο το brandname και θεωρητικα ενα ποσοστο μεγαλυτερης ασφαλειας σε συγκριση με τις αλλες δυο. Η Samsung ειναι και 55αρα και μεγαλο σουξε της εποχης απο τι καταλαβαινω. Εδω μπορεις να βρεις πολυ πιο ευκολα review και για τις δυο. Γενικα ολες εχουν κατεβασμενες τιμες λογω αλλαγης σειρας αλλα πρεπει να βιαστεις γιατι για το Πασχα θα εμφανιστουν τα μοντελα του 21 και θα δυσκολευτεις λιγο. Φιλικα Βασιλης. 1
SabbathBloodySabbath Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Σ'ευχαριστώ πολύ Βασίλη! Οι δύο επώνυμες που ανέφερες (Samsung & LG) ήταν αυτές που είχα ξεχωρίσει κι εγώ, με κρατάνε όμως κάποια παράπονα που βλέπω. Τόσο για την απογοητευτική εικόνα της LG (βάσει κριτικών) όσο και για τις αστοχίες/βλάβες στο panel της Samsung. Σαφώς και δεν περιμένω ΤΟ τέλειο σ'αυτά τα χρήματα αλλά καταλαβαίνεις... TCL και Hisense δύσκολα θα προτιμούσα πάντως είναι η αλήθεια, αν μη τι άλλο, λόγω εγγύησης (όχι ότι και οι επώνυμες έχουν την καλύτερη βέβαια...). Κάτι ακόμα που με μπέρδεψε... Ψάχνοντας στο skroutz, βρίσκω αρκετά μοντέλα τα οποία δεν υπάρχουν καν στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung (βλ. TU7002 π.χ.). Αυτά είναι παραεισαγωγές; Απ'όσο μπορώ να καταλάβω, δεν έχουν και τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, βέβαια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα έχουν την ίδια υποστήριξη αν ισχύει το παραπάνω.
bill36 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, SabbathBloodySabbath είπε Σ'ευχαριστώ πολύ Βασίλη! Οι δύο επώνυμες που ανέφερες (Samsung & LG) ήταν αυτές που είχα ξεχωρίσει κι εγώ, με κρατάνε όμως κάποια παράπονα που βλέπω. Τόσο για την απογοητευτική εικόνα της LG (βάσει κριτικών) όσο και για τις αστοχίες/βλάβες στο panel της Samsung. Σαφώς και δεν περιμένω ΤΟ τέλειο σ'αυτά τα χρήματα αλλά καταλαβαίνεις... TCL και Hisense δύσκολα θα προτιμούσα πάντως είναι η αλήθεια, αν μη τι άλλο, λόγω εγγύησης (όχι ότι και οι επώνυμες έχουν την καλύτερη βέβαια...). Κάτι ακόμα που με μπέρδεψε... Ψάχνοντας στο skroutz, βρίσκω αρκετά μοντέλα τα οποία δεν υπάρχουν καν στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung (βλ. TU7002 π.χ.). Αυτά είναι παραεισαγωγές; Απ'όσο μπορώ να καταλάβω, δεν έχουν και τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, βέβαια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον θα έχουν την ίδια υποστήριξη αν ισχύει το παραπάνω. Ουσιαστικα ειναι παραλαγες του ιδιου μοντελου με ανεπαισθητες διαφορες,π.χ. το χρωμα της βασης ή αν εχουν διαφορετικο χειριστηριο οπως ειχαν καποιες Philips κλπ.Απο κει περα, το θεμα της εγγυησης το συζητας με το σημειο αγορας αν και δυσκολα για Samsung να ειναι παραεισαγωγη σε ελληνικο καταστημα. Τωρα για το τί περνεις με 400-450 ευρω..Σιγουρα οχι το τελειο αλλα σε γενικες γραμμες ειναι και οι 4 καλες τηλεορασεις για την αξια τους με τα συν και τα πλην τους. Πολυς κοσμος που τις εχει αγορασει,ειδικα τις πιο "εμπορικες" μαρκες,δηλωνει απολυτα ικανοποιημενος με την επιλογη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα