stavagg31 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στην παρέα έχω το εξής πρόβλημα λοιπόν έκανα format το pc και μου έβγαζε error λέω εντάξει θα το φτιάξουμε μετά πηγενω σε έναν φιλο και ξανακατεβαζουμε τα windows σε άλλο usb και τώρα μου λέει αυτό το error του τίτλου τι να κάνω έχω δοκιμάσει να τα κατεβάσω 4 φορές και δύο διαφορετικά usb Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Το ISO με ποιο πρόγραμμα το γράψατε στο στικάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavagg31 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Με το media creation tool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατεβασε το iso, κανε verify τo sha1 checksum, για να δεις αν το iso ειναι ok, και χρησιμοποιησε το rufus για να φτιαξεις στικακι Εναλλακτικα αν ο C : δισκος ειναι hdd κατεβασε το Ultimate BootCD, φτιαξε στικακι με το rufus, και απο τα hdd, diagnosis, τρεξε το vivard και κανε ελεγχο με remap. Ή παλι με το Ultimate BootCD μπορεις να τρεξεις memtest. Εναλλακτικα με το ventoy φτιαχνεις στικακι και κανεις μετα copy τα iso Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Κανε μια δοκιμη να αλλάξει το καλώδιο του σκληρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα