steve_89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Καλησπερα σε όλους σας. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Στο PS5 έχουμε δημιουργήσει εγώ και η κοπέλα μου 2 λογαριασμούς. Ολες οι αγορές έχουν γίνει από το προφίλ της κοπέλας επειδή είχε και PS plus, εγώ έπαιζα κανονικά όλα τα ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ που είχαμε αγοράσει, από το προφίλ μου Saves τα πάντα από το δικό μου. Σημερα για κάποιο λόγω το PS μου λέει ότι πρέπει να αγοράσω όλα τα παιχνιδια και ότι δν έχω πρόσβαση σε αυτά. Από της κοπέλας μου όλα καλά ανοίγουν όλα!!! Δοκίμασα να σβήσω το προφίλ μου να ανανεώσω τις άδειες και από τα 2 προφίλ αλλά τπτ. Εχει κάνεις κάποια ιδέα τι φταίει??? Ευχαριστώ πολύ!!!
gherudos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Πρέπει να βάλει ως primary account το δικό της account στο δικό σου ps5.
vorlon Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Εχετε 1 ή 2 PS5? Αν έχετε 1 αυτο που είχα κάνει εγω στο PS4 εκτος του ότι ήταν primary, που το ίδιο πρεπει να κάνεις στο PS5, ειναι να βάλεις στην αρχική ενεργοποίηση του PS5 τον λογαριασμό που έχει τα game. Κατέβασε ένα game και μετα πρόσθεσε τους άλλους λογαριασμούς.
steve_89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ όλους σήμερα για κάποιο λόγο δούλεψαν όλα!!! Περίεργο αλλά έγινε!! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από steve_89 1
vorlon Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μάλλον κάποιο κόλλημα θα έφαγαν οι server της sony
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα