kostasgpa Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Καλησπέρα. Έχω Γ1Ν στην ΔΕΗ και σκέφτομαι να αλλάξω πάροχο, όπου και εκεί θα έχω Γ1Ν. Σε περίπτωση που μετανιώσω μετά την λήξη του συμβολαίου και ξαναεπιστρέψω στην ΔΕΗ, γνωρίζουμε αν χρειάζεται να ξανακάνω αίτηση για Γ1Ν; Ρωτάω γιατί είχα πληρώσει 30κάτι ευρώ για την αίτηση του νυχτερινού παλιά.
MikeJ Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Τα 42 ευρώ που πληρώνεις είναι για να τοποθετήσει ο Δεδδηε νυχτερινό μετρητή στη παροχή σου. Άπαξ και μπει θα έχεις πάντα νυχτερινό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα 42 ευρω τα πληρωσες στον ΔΕΔΔΗΕ που κανει την καταμετρηση .Δεν τα ξαναπληρωνεις οσους παροχους κι αν αλλαξεις . Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από Γιάννης Platano 1
kostasgpa Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Στις 11/4/2021 στις 8:57 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Τα 42 ευρω τα πληρωσες στον ΔΕΔΔΗΕ που κανει την καταμετρηση .Δεν τα ξαναπληρωνεις οσους παροχους κι αν αλλαξεις . Το έκανα και η ΔΕΗ μου στειλε μνμ ότι θέλει Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ). Αυτή την προσκομίζω με συνεννόηση με οποιοδήποτε ηλεκτρολόγο; Πόσο κοστίζει περίπου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 37 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Το έκανα και η ΔΕΗ μου στειλε μνμ ότι θέλει Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ). Αυτή την προσκομίζω με συνεννόηση με οποιοδήποτε ηλεκτρολόγο; Πόσο κοστίζει περίπου; Ο ΔΕΔΔΗΕ ζηταει αυτη την Υπευθυνη Δηλωση Κοστος απο 50 ευρω μεχρι ...οσο θελουν.Ο πινακας πρεπει να εχει ρελε διαφυγης αλοιως πρεπει να μπει . 1 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 44 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Το έκανα και η ΔΕΗ μου στειλε μνμ ότι θέλει Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ). Αυτή την προσκομίζω με συνεννόηση με οποιοδήποτε ηλεκτρολόγο; Πόσο κοστίζει περίπου; Όχι οποιοδήποτε ηλεκτρολόγο, δεν μπορούν όλοι να υπογράψουν ΥΔΕ, αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη χρειάζεσαι, και συνήθως στη δίνει και την προσκομίζεις (ή την στέλνεις) εσύ στον ΔΕΔΔΗΕ. Κόστος ότι είπαν παραπάνω, αν και κάποιοι διαφημίζουν "από" 25€, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. 1
kostasgpa Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Στις 17/4/2021 στις 6:59 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Ο ΔΕΔΔΗΕ ζηταει αυτη την Υπευθυνη Δηλωση Κοστος απο 50 ευρω μεχρι ...οσο θελουν.Ο πινακας πρεπει να εχει ρελε διαφυγης αλοιως πρεπει να μπει . Ξέρουμε κανεναν με 50;
Vasileios-gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, kostasgpa είπε Ξέρουμε κανεναν με 50; https://myconstructor.gr/katalogos/pdeh/pistopoiitiko-ilektrologou-30/ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε https://myconstructor.gr/katalogos/pdeh/pistopoiitiko-ilektrologou-30/ Φυσικα κανεις δεν κανει και ελεγχο εγκαταστασης με τοσα και απλα φτιαχνει ενα χαρτι. 50 ευρω με εκγχο ειχα δωσει πριν απο 5-6 χρονια σε Ν.Κοσμου .Εκανε ομως πραγματικο ελεγχο +30 ευρωω για ρελε που δεν υπηρχε
kostasgpa Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα κανεις δεν κανει και ελεγχο εγκαταστασης με τοσα και απλα φτιαχνει ενα χαρτι. 50 ευρω με εκγχο ειχα δωσει πριν απο 5-6 χρονια σε Ν.Κοσμου .Εκανε ομως πραγματικο ελεγχο +30 ευρωω για ρελε που δεν υπηρχε Εχεις καποιο τηλ σε πμ αν θες; ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Εχεις καποιο τηλ σε πμ αν θες; ευχαριστώ Δυσυχως δεν θυμαμαι ...Απο internet τον ειχα βρει .
Vasileios-gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Η τιμή στο site είναι για κάτω από 30 τετραγωνικά. Μόλις γράψεις ότι το σπίτι είναι μεγαλύτερο και βάλεις και το ΦΠΑ φτάνεις άνετα τα 50 ευρώ. Αλλά είναι από τα πιο φτηνά στο internet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα