Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη λύση! Πήρα τηλέφωνο στο Δημοτολογίου του Δήμου Τρίπολης που είναι η μερίδα μας και μια ευγενέστατη κυρία το διόρθωσε άμεσα!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 9/4/2021 στις 9:19 ΜΜ, musan είπε

Προσπαθω μεσω του gov.gr να βγαλω ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και οταν παταω εκδοση μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα:

Δεν επιτρέπεται η εκτύπωση. Υπάρχουν μη οριστικοποιημένα γεγονότα ή εκκρεμότητες ή ένδειξη μη διαθεσιμότητας στη διαλειτουργικότητα που σχετίζονται με την εγγραφή.

Αυτου του ειδους το μηνυμα δεν αναφερεται πουθενα στις συχνες ερωτησεις

σεις (https://reg.services.gov.gr/faq/).

Καλημέρα, εμεις βαφτίσαμε το παιδάκι μας και έκανα δήλωση ονοματοδοσίας μεσω gov.gr, και έπειτα δήλωση βάπτισης και μου βγάζει το παραπάνω

μηνυμα για έκδοση πιστοποιητικου οικογενιακης καταστασης.

Μίλησα με το δήμο-ληξιαρχείο και μου είπαν οτι το έχουν στείλει στην αποκεντρωμένη διοίκηση στα μητρώα αρρενων για να βγει η απόφαση και να περιμένω μέχρι τότε και ότι συμβαίνει αυτό στα αγοράκια συχνα να καθυστερει να βγεί η απόφαση.....

Καποιος ομοιοπαθής που να μου πει ποσο καιρό καθυστερεί μέχρι να βγεί η απόφαση ?

Παρεμπιπτόντως, στο πιστοποιητικό γέννησης του μωρού φάινεται κανονικά το όνομα που του δόθηκε. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, splash18 είπε

Καλημέρα, εμεις βαφτίσαμε το παιδάκι μας και έκανα δήλωση ονοματοδοσίας μεσω gov.gr, και έπειτα δήλωση βάπτισης και μου βγάζει το παραπάνω

μηνυμα για έκδοση πιστοποιητικου οικογενιακης καταστασης.

Μίλησα με το δήμο-ληξιαρχείο και μου είπαν οτι το έχουν στείλει στην αποκεντρωμένη διοίκηση στα μητρώα αρρενων για να βγει η απόφαση και να περιμένω μέχρι τότε και ότι συμβαίνει αυτό στα αγοράκια συχνα να καθυστερει να βγεί η απόφαση.....

Καποιος ομοιοπαθής που να μου πει ποσο καιρό καθυστερεί μέχρι να βγεί η απόφαση ?

Παρεμπιπτόντως, στο πιστοποιητικό γέννησης του μωρού φάινεται κανονικά το όνομα που του δόθηκε. 

Πρόσφατα έκανα την ίδια διαδικασία, περίμενε 2 εργάσιμες και θα μπορείς μετά να εκδώσεις το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ApoGal είπε

Πρόσφατα έκανα την ίδια διαδικασία, περίμενε 2 εργάσιμες και θα μπορείς μετά να εκδώσεις το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κανονικά.

Κοιτα, βασικα εκανα τη διαδικασια 27/6/2022 και σημερα που μιλησα μου ειπαν οτι θα καθυστερισει στην αποκεντρωμενη διοικηση… εσενα ποσες μερες εκανε μεχρι να φανει απο τοτε που το εκανες στο gov ?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, splash18 είπε

Κοιτα, βασικα εκανα τη διαδικασια 27/6/2022 και σημερα που μιλησα μου ειπαν οτι θα καθυστερισει στην αποκεντρωμενη διοικηση… εσενα ποσες μερες εκανε μεχρι να φανει απο τοτε που το εκανες στο gov ?

έκανα ονοματοδοσία στις 4/7 Δευτέρα  και 7/7 Πέμπτη δήλωση βάπτισης και 12/7 Τρίτη μπορούσα να εκτυπώσω κανονικά το πιστοποιητικό. 

Δημοσ.

"Για την ιστορία, έπρεπε να επικοινωνήσω με το Δήμο και να συμπληρώσω αίτηση ενημέρωσης οικογενειακής μερίδας λόγω ονοματοδοσίας. Μόλις έγινε η ενημέρωση της μερίδας από τον Ληξίαρχο στο Δημαρχείο, τακτοποιήθηκαν όλα και βγάζω κανονικά όλα τα πιστοποιητικά με το όνομα του παιδιού."

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 12/4/2021 στις 1:25 ΜΜ, musan είπε

Μια χαρα ολα λυθηκαν μεσω email. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Σε ποιο mail  εστειλες ακριβως?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Υπάρχει κάποια  αναφορά  ποσό καιρό μπορεί να γίνεται η χρήση ενός πιστοποιητικού  (οικογενειακής κατάστασης) και ένα πιστοποιητικό εντοπιότητας…; Τα είχα εκδώσει πέρυσι τον Μάρτιο… Στα έγγραφά δεν το αναφέρει...

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.
1 ώρα πριν, corsair04 είπε

Καλησπέρα 

Υπάρχει κάποια  αναφορά  ποσό καιρό μπορεί να γίνεται η χρήση ενός πιστοποιητικού  (οικογενειακής κατάστασης) και ένα πιστοποιητικό εντοπιότητας…; Τα είχα εκδώσει πέρυσι τον Μάρτιο… Στα έγγραφά δεν το αναφέρει...

Ευχαριστώ 

Θα πρέπει να το ξανά εκδόσεις. Συνήθως έχουν 3μηνη ισχύ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου βγάζει και εμένα αυτό το μήνυμα. Πήγατε απ το Δήμο ή κανανε τπτ τηλεφωνικά? Η πλακα ειναι οτι πηγα στο ΚΕΠ χθες το απογευμα και τους εβγαζε το ιδιο σφαλμα, νομιζα οτι ειχαν συστημα ιδιο με τους δημους και δεν μπαίνουν απλα στο gov κι αυτοι :lol:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για αυτό το thread!

Μου έσωσε κόπο και χρόνο από το να τρέχω σε ΚΕΠ > Δημο κλπ

Με ένα τηλέφωνο στο Δήμο μου το φτιάξαν άμεσα και μπόρεσα να εκτυπώσω το πιστοποιητικό.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα. Ε το πιστοποιητικό οικεγενιακης κατάστασης όταν το πατάω μου βγάζει πιστοποιητικό βεβαίωσης αρνητικού covid έχει κολλήσει εδώ και καιρό δεν ξέρω τι άλλο να κάνω στο μου είπαν σε αυτούς το βγάζει μια χαρά και αναγκα ο.αι κάθε φορά να πηγαίνω κεπ φιατι εμφανίζει ένα παλιό αρνητικό τεστ πφφ ξέρει κάποιος τι μπορεί να ει αι??,

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitradimitra4 είπε

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα. Ε το πιστοποιητικό οικεγενιακης κατάστασης όταν το πατάω μου βγάζει πιστοποιητικό βεβαίωσης αρνητικού covid έχει κολλήσει εδώ και καιρό δεν ξέρω τι άλλο να κάνω στο μου είπαν σε αυτούς το βγάζει μια χαρά και αναγκα ο.αι κάθε φορά να πηγαίνω κεπ φιατι εμφανίζει ένα παλιό αρνητικό τεστ πφφ ξέρει κάποιος τι μπορεί να ει αι??,

Το ζητάς απο το https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases και όταν σου έρθει απάντηση ότι ειναι έτοιμο θα πας στην θυρίδα του πολίτη https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/thurida-polite και θα εκτυπώσεις αυτό και οχι κάτι άλλο.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.

πηρα το δηματολογιο καρδιτσας(μενω καρδιτσα) και το θεμα λυθηκε σε 1 λεπτο
μπραβο στα παιδια που το επισημαναν!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά πραγματικά ότι χρειάζομαι το βρίσκω στο ινσομνια να είστε καλά. Ναι στο δημοτολόγιο θέλει τηλέφωνο το έκανα και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...