KORINAX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ για τη λύση! Πήρα τηλέφωνο στο Δημοτολογίου του Δήμου Τρίπολης που είναι η μερίδα μας και μια ευγενέστατη κυρία το διόρθωσε άμεσα!
splash18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 9/4/2021 στις 9:19 ΜΜ, musan είπε Προσπαθω μεσω του gov.gr να βγαλω ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και οταν παταω εκδοση μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα: Δεν επιτρέπεται η εκτύπωση. Υπάρχουν μη οριστικοποιημένα γεγονότα ή εκκρεμότητες ή ένδειξη μη διαθεσιμότητας στη διαλειτουργικότητα που σχετίζονται με την εγγραφή. Αυτου του ειδους το μηνυμα δεν αναφερεται πουθενα στις συχνες ερωτησεις σεις (https://reg.services.gov.gr/faq/). Καλημέρα, εμεις βαφτίσαμε το παιδάκι μας και έκανα δήλωση ονοματοδοσίας μεσω gov.gr, και έπειτα δήλωση βάπτισης και μου βγάζει το παραπάνω μηνυμα για έκδοση πιστοποιητικου οικογενιακης καταστασης. Μίλησα με το δήμο-ληξιαρχείο και μου είπαν οτι το έχουν στείλει στην αποκεντρωμένη διοίκηση στα μητρώα αρρενων για να βγει η απόφαση και να περιμένω μέχρι τότε και ότι συμβαίνει αυτό στα αγοράκια συχνα να καθυστερει να βγεί η απόφαση..... Καποιος ομοιοπαθής που να μου πει ποσο καιρό καθυστερεί μέχρι να βγεί η απόφαση ? Παρεμπιπτόντως, στο πιστοποιητικό γέννησης του μωρού φάινεται κανονικά το όνομα που του δόθηκε.
ApoGal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, splash18 είπε Καλημέρα, εμεις βαφτίσαμε το παιδάκι μας και έκανα δήλωση ονοματοδοσίας μεσω gov.gr, και έπειτα δήλωση βάπτισης και μου βγάζει το παραπάνω μηνυμα για έκδοση πιστοποιητικου οικογενιακης καταστασης. Μίλησα με το δήμο-ληξιαρχείο και μου είπαν οτι το έχουν στείλει στην αποκεντρωμένη διοίκηση στα μητρώα αρρενων για να βγει η απόφαση και να περιμένω μέχρι τότε και ότι συμβαίνει αυτό στα αγοράκια συχνα να καθυστερει να βγεί η απόφαση..... Καποιος ομοιοπαθής που να μου πει ποσο καιρό καθυστερεί μέχρι να βγεί η απόφαση ? Παρεμπιπτόντως, στο πιστοποιητικό γέννησης του μωρού φάινεται κανονικά το όνομα που του δόθηκε. Πρόσφατα έκανα την ίδια διαδικασία, περίμενε 2 εργάσιμες και θα μπορείς μετά να εκδώσεις το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κανονικά. 1
splash18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, ApoGal είπε Πρόσφατα έκανα την ίδια διαδικασία, περίμενε 2 εργάσιμες και θα μπορείς μετά να εκδώσεις το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κανονικά. Κοιτα, βασικα εκανα τη διαδικασια 27/6/2022 και σημερα που μιλησα μου ειπαν οτι θα καθυστερισει στην αποκεντρωμενη διοικηση… εσενα ποσες μερες εκανε μεχρι να φανει απο τοτε που το εκανες στο gov ?
ApoGal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, splash18 είπε Κοιτα, βασικα εκανα τη διαδικασια 27/6/2022 και σημερα που μιλησα μου ειπαν οτι θα καθυστερισει στην αποκεντρωμενη διοικηση… εσενα ποσες μερες εκανε μεχρι να φανει απο τοτε που το εκανες στο gov ? έκανα ονοματοδοσία στις 4/7 Δευτέρα και 7/7 Πέμπτη δήλωση βάπτισης και 12/7 Τρίτη μπορούσα να εκτυπώσω κανονικά το πιστοποιητικό.
Bomber-21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 "Για την ιστορία, έπρεπε να επικοινωνήσω με το Δήμο και να συμπληρώσω αίτηση ενημέρωσης οικογενειακής μερίδας λόγω ονοματοδοσίας. Μόλις έγινε η ενημέρωση της μερίδας από τον Ληξίαρχο στο Δημαρχείο, τακτοποιήθηκαν όλα και βγάζω κανονικά όλα τα πιστοποιητικά με το όνομα του παιδιού."
Kostas.karras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/4/2021 στις 1:25 ΜΜ, musan είπε Μια χαρα ολα λυθηκαν μεσω email. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Σε ποιο mail εστειλες ακριβως?
corsair04 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Υπάρχει κάποια αναφορά ποσό καιρό μπορεί να γίνεται η χρήση ενός πιστοποιητικού (οικογενειακής κατάστασης) και ένα πιστοποιητικό εντοπιότητας…; Τα είχα εκδώσει πέρυσι τον Μάρτιο… Στα έγγραφά δεν το αναφέρει... Ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από corsair04
ApoGal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα Υπάρχει κάποια αναφορά ποσό καιρό μπορεί να γίνεται η χρήση ενός πιστοποιητικού (οικογενειακής κατάστασης) και ένα πιστοποιητικό εντοπιότητας…; Τα είχα εκδώσει πέρυσι τον Μάρτιο… Στα έγγραφά δεν το αναφέρει... Ευχαριστώ Θα πρέπει να το ξανά εκδόσεις. Συνήθως έχουν 3μηνη ισχύ.
panosno1com Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Μου βγάζει και εμένα αυτό το μήνυμα. Πήγατε απ το Δήμο ή κανανε τπτ τηλεφωνικά? Η πλακα ειναι οτι πηγα στο ΚΕΠ χθες το απογευμα και τους εβγαζε το ιδιο σφαλμα, νομιζα οτι ειχαν συστημα ιδιο με τους δημους και δεν μπαίνουν απλα στο gov κι αυτοι
harry_fyt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Ευχαριστώ παιδιά για αυτό το thread! Μου έσωσε κόπο και χρόνο από το να τρέχω σε ΚΕΠ > Δημο κλπ Με ένα τηλέφωνο στο Δήμο μου το φτιάξαν άμεσα και μπόρεσα να εκτυπώσω το πιστοποιητικό. 1
Dimitradimitra4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα. Ε το πιστοποιητικό οικεγενιακης κατάστασης όταν το πατάω μου βγάζει πιστοποιητικό βεβαίωσης αρνητικού covid έχει κολλήσει εδώ και καιρό δεν ξέρω τι άλλο να κάνω στο μου είπαν σε αυτούς το βγάζει μια χαρά και αναγκα ο.αι κάθε φορά να πηγαίνω κεπ φιατι εμφανίζει ένα παλιό αρνητικό τεστ πφφ ξέρει κάποιος τι μπορεί να ει αι??,
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Dimitradimitra4 είπε Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα. Ε το πιστοποιητικό οικεγενιακης κατάστασης όταν το πατάω μου βγάζει πιστοποιητικό βεβαίωσης αρνητικού covid έχει κολλήσει εδώ και καιρό δεν ξέρω τι άλλο να κάνω στο μου είπαν σε αυτούς το βγάζει μια χαρά και αναγκα ο.αι κάθε φορά να πηγαίνω κεπ φιατι εμφανίζει ένα παλιό αρνητικό τεστ πφφ ξέρει κάποιος τι μπορεί να ει αι??, Το ζητάς απο το https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases και όταν σου έρθει απάντηση ότι ειναι έτοιμο θα πας στην θυρίδα του πολίτη https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/thurida-polite και θα εκτυπώσεις αυτό και οχι κάτι άλλο.
Fearless7life Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. πηρα το δηματολογιο καρδιτσας(μενω καρδιτσα) και το θεμα λυθηκε σε 1 λεπτο μπραβο στα παιδια που το επισημαναν!!!
aris123123 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Ρε παιδιά πραγματικά ότι χρειάζομαι το βρίσκω στο ινσομνια να είστε καλά. Ναι στο δημοτολόγιο θέλει τηλέφωνο το έκανα και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα