Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ζητω την βοηθεια του φορουμ . δε ξερω αν ειναι η καταλληλη ενοτητα αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα συγκεκριμενο στην εικονα. αντικειμενα στο παιχνιδι (εχω παρατηρησει οταν ειναι συνηθως λεπτες γραμμες που κινουνται) αφηνουν καθως κινουνται απο πισω μια καπως σαν σκια του ιδιου του αντικειμενου. επειδη ειναι λιγο δυσκολο να το εξηγησω εχω ενα λινκ απο ενα game για να το καταλαβετε . δειτε την κοψη του σπαθιου καθως την κουναω.(εχω κανει ολα τα updates) ευχαριστω 

Επεξ/σία από tenedianos99
Δημοσ.

Υπάρχουν 2 τινά όπως το βλέπω, ή έχεις VGA κακής ποιότητας ή αρκετά μακρύ ή έχεις μεγάλο response time ρυθμισμένο στην οθόνη. Θα το βρείς ως OD (Overdrive) ή RTA ή AMA ανάλογα τι οθόνη έχεις. Προσπάθησε να το Κάνεις Lower ή disable. 

Δημοσ.

Θα το ψάξω αυτό που λες γιατί δεν το ξέρω. Το θέμα είναι ότι έγινε χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στο hardware. Δεν μου το έκανε δηλαδή και ξαφνικά το κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια

Δημοσ.
Στις 10/4/2021 στις 1:16 ΜΜ, arkanis0 είπε

Υπάρχουν 2 τινά όπως το βλέπω, ή έχεις VGA κακής ποιότητας ή αρκετά μακρύ ή έχεις μεγάλο response time ρυθμισμένο στην οθόνη. Θα το βρείς ως OD (Overdrive) ή RTA ή AMA ανάλογα τι οθόνη έχεις. Προσπάθησε να το Κάνεις Lower ή disable. 

Έκατσα έψαξα αυτό που μου είπες αλλά ότι ρύθμιση και να έκανα δεν είδα διαφορά. Επίσης άλλαξα και καλώδιο όπως και οθόνη και πάλι εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα...

Δημοσ.

Δοκίμασε να πέρασεις εκ νέου τους drivers της κάρτας γραφικών . Κάνε uninstall από το device manager , όταν κάνεις restart η κάρτα γραφικών θα εντοπιστεί αυτόματα έτσι και αλλιώς , οπότε κατεβάζεις με clear installation τους drivers.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, arkanis0 είπε

Δοκίμασε να πέρασεις εκ νέου τους drivers της κάρτας γραφικών . Κάνε uninstall από το device manager , όταν κάνεις restart η κάρτα γραφικών θα εντοπιστεί αυτόματα έτσι και αλλιώς , οπότε κατεβάζεις με clear installation τους drivers.

Ναι το δοκίμασα και αυτό, έκανα και clean install από τους drivers τις Nvidia αλλά μάταια. Μετά δοκίμασα και έκανα reset τα windows (keep existing files) και ξανά έβαλα drivers, πάλι τα ίδια. Δε ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.. αν έχεις εσύ καμία άλλη ιδέα..

Δημοσ.

Aν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να είναι απλά bug.

Το έχεις παρατηρήσει και αλλού?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κάνει σε συγκεκριμένα αντικείμενα στα παιχνίδια απ' ότι έχω παρατηρήσει που έχιυν λεπτές γραμμές. Πχ όπως το σπαθί στο συγκεκριμένο ή μπορεί σε σχάρες σε πύργους ή καλώδια ρεύματος ή τουλάχιστον εκεί παρατηρείται πιο έντονα

3 ώρες πριν, arkanis0 είπε

Α) δοκίμασε άλλη έξοδο της κάρτας γραφικών. Β) δοκίμασε άλλη οθόνη. 

Άλλαξα 2 οθόνες και τις έβαλα και με HDMI και με dispport

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Weiss είπε

Aν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να είναι απλά bug.

Το έχεις παρατηρήσει και αλλού?

Ναι φίλε μου γίνεται σε όλα τα παιχνίδια απλά το βίντεο είναι παράδειγμα

Δημοσ.

Στείλε λίγο τα specs του υπολογιστή σου . Δύσκολο να έχει να κάνει με το hardware. Ίσως κάποια ρύθμιση στο GeForce experience για παράδειγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, arkanis0 είπε

Στείλε λίγο τα specs του υπολογιστή σου . Δύσκολο να έχει να κάνει με το hardware. Ίσως κάποια ρύθμιση στο GeForce experience για παράδειγμα.

Ryzen 3600

Gigabyte 1060 6gb

Ripjaws 3200 dual channel 16gb

B450 max

Θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Αυτό που βλέπω εγώ από το βίντεο που έχεις ανεβάσει είναι ghosting και είναι πρόβλημα refresh rate ή response time. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ή να ενεργοποιήσεις το gsync καθώς και το Ultra Low Motion Blur από το nvdia control panel να δεις αν αλλάζει κάτι.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω και αυτό σε ευχαριστώ πάντως..

Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα από την ώρα που άρχισε αυτό να γίνεται είναι ότι τα μαλλιά απ' τους χαρακτήρες κουνιούνται περίεργα από μόνα τους και ελάχιστα να έχει πέσει η απόδοση (fps) . Δε ξέρω αν αυτό βοηθάει σε κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...