pados1002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ομάδα! Ίσως να ποσταρω σε λάθος section, συγχωρέστε με. Λοιπόν, έχω βάλει κάποια φανάρια led, 8 κομμάτια x 48w και μια ledoμπαρα περίπου στα 240w σε τρακτέρ. Τα led δουλεύουν άψογα αλλά μου προκαλούν παρεμβολές στο ραδιόφωνο αλλά και στις μετρήσεις του καντράν, όπου μόλις ανάψω τα led η μέτρηση της θερμοκρασίας μου δείχνει κατευθείαν περισσότερους βαθμούς απ' ότι χωρίς αυτά αναμμένα. Έψαξα όσο καλύτερα μπορούσα για λύση και το μόνο που βρισκω να λένε είναι για φίλτρα ρεύματος. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω ή να χρησιμοποιήσω για να στρώσει το πρόβλημα μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από pados1002
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 34 λεπτά πριν, pados1002 είπε Καλησπέρα ομάδα! Ίσως να ποσταρω σε λάθος section, συγχωρέστε με. Λοιπόν, έχω βάλει κάποια φανάρια led, 8 κομμάτια x 48w και μια ledoμπαρα περίπου στα 240w σε τρακτέρ. Τα led δουλεύουν άψογα αλλά μου προκαλούν παρεμβολές στο ραδιόφωνο αλλά και στις μετρήσεις του καντράν, όπου μόλις ανάψω τα led η μέτρηση της θερμοκρασίας μου δείχνει κατευθείαν περισσότερους βαθμούς απ' ότι χωρίς αυτά αναμμένα. Έψαξα όσο καλύτερα μπορούσα για λύση και το μόνο που βρισκω να λένε είναι για φίλτρα ρεύματος. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω ή να χρησιμοποιήσω για να στρώσει το πρόβλημα μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάρε ρευμα για τα φανάρια απο αλλού.
pados1002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πάρε ρευμα για τα φανάρια απο αλλού. Η ledομπαρα που προκαλεί και το μεγάλο πρόβλημα παίρνει απευθείας απ' τη μπαταρία... Από πού αλλού θα μπορούσα να του δώσω ρεύμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα