kp1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω ένα realme 7 pro το silver για την αδερφή μου..έχω δει αυτά τα δύο μαγαζιά εχουμε ακούσει κάτι κακό για τα 2 αυτά μαγαζιά?Φυσικά και θα πάω εκεί να το πάρω και να πληρώσω...Απλά το arena 77 είναι Περιστέρι μακριά δν με βολεύει τόσο αλλά στο Σκρουτζ έχει 4.8 βαθμολογία στις 1248 κριτικές..ενώ το άλλο μαγαζί έχει 66 κριτικές μόνο αλλά είναι στην Αγία παρασκευή και έχει και δύο μαγαζιά και είναι πιο κοντά..Και είναι και το MI.gr επισης στο Περιστέρι με 4.9 βαθμολογία..Από που λέτε να το πάρω;Αν έχετε κάποιο άλλο μαγαζί πείτε μου Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από kp1
efib Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Το arena77 ειναι το μονο μαγαζι που μου εδωσε τα χρηματα μου πισω βασει δικαιωματος υπαναχωρησης, οκ ηθελαν λιγο σπρωξιμο αλλα δεν εφτασα καν στην καταγγελια' λυθηκε σε 10' το θεμα. Μην πας απο εκει να το παρεις, χανεις το δικαιωμα της υπαναχωρησης (αν δεν κανω λαθος).
kp1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 53 λεπτά πριν, efib είπε Το arena77 ειναι το μονο μαγαζι που μου εδωσε τα χρηματα μου πισω βασει δικαιωματος υπαναχωρησης, οκ ηθελαν λιγο σπρωξιμο αλλα δεν εφτασα καν στην καταγγελια' λυθηκε σε 10' το θεμα. Μην πας απο εκει να το παρεις, χανεις το δικαιωμα της υπαναχωρησης (αν δεν κανω λαθος). Εσένα φίλε τι έγινε και ζήτησες τα λεφτά πίσω;γιατί παίζει ρόλο αν θα το πληρώσω από εκεί ή όχι;Νομίζω το DOA ισχύει έτσι και αλλιώς για 1 εβδομάδα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 55 λεπτά πριν, kp1 είπε Εσένα φίλε τι έγινε και ζήτησες τα λεφτά πίσω;γιατί παίζει ρόλο αν θα το πληρώσω από εκεί ή όχι;Νομίζω το DOA ισχύει έτσι και αλλιώς για 1 εβδομάδα. Άλλο το doa άλλο η υπαναχώρηση.
kp1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 31 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Άλλο το doa άλλο η υπαναχώρηση. Ok δεν το ήξερα γιατί εγινε υπαναχώρηση αν επιτρέπεται;Άρα λες να προχωρήσω εκεί για αγορά
efib Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Το ανοιξα κανονικα και το κρατησα 10 ημερες, για καποιο λογο δεν το ηθελα και τους το εστειλα πισω και μου εδωσαν τα χρηματα πισω. Εχεις 14 ημερες ή 1 χρονο σε περιπτωση που δεν σου γνωστοποιησουν το δικαιωμα αυτο. Οι περισσοτεροι λενε 14 ημερες αλλα θα ειναι σφραγισμενο και λοιπες μπουρδες της μπανανιας που δεν σεβονται τον καταναλωτη, και μετα αναρωτιουνται γιατι αγοραζουμε απο εξωτερικο. Δεν ειχε χρειαστει Ελλαδα να το κανω αυτο ξανα, αλλα ειχα ακουσει οτι δεν τα δινουν ευκολα πισω και θελει καταγγελιες κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα