Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 ζητάνε κοπέλα απο μια εταιρεία για υπάλληλο γραφειου μου έκανε εντύπωση γιατί ζητάνε μόνο κοπέλα θέλω να στείλω βιογραφικό άλλα μου φαίνεται λίγο ύπουλο που ζητάνε μόνο κοπέλα εσείς τι λέτε τι γνώμη έχετε για αυτό ?
DimosthenisG Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μάλλον είναι δουλειά που έχει επαφή με πελάτες. Μια νεαρή κοπέλα, δροσερή και με όρεξη για δουλειά είναι η καλύτερη επιλογή για κάτι τέτοιο. Αν έχει και μεγάλο μπούστο, ακόμα καλύτερα.
3DJIN Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) μαλλον για να φερουν σε ισορροπια τον αριθμο των εργαζομενων-οσον αφορα το φυλο το κανουν Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από 3DJIN 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, 3DJIN είπε μαλλον για να φερουν σε ισορροπια τον αριθμο των εργαζομενων-οσον αφορα το φυλο το κανουν Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;
efib Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μπανανια για παντα, και μετα απορουμε γιατι ειμαστε ετσι. Μην ασχοληθεις καν με τετοια εταιρια σκουπιδι 1 1
LongTom Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 24 λεπτά πριν, sevmira είπε ζητάνε κοπέλα απο μια εταιρεία για υπάλληλο γραφειου μου έκανε εντύπωση γιατί ζητάνε μόνο κοπέλα θέλω να στείλω βιογραφικό άλλα μου φαίνεται λίγο ύπουλο που ζητάνε μόνο κοπέλα εσείς τι λέτε τι γνώμη έχετε για αυτό ? Έχουμε την γνώμη ότι θέλει πολύ προσοχή, γιατί κάποιοι αφεντικοί-γύπες περιμένουν η υπάλληλος να επιτελεί ιδιωτικά "καθήκοντα" μαζί του και μετά τον τέλος του ωραρίου. Ή στην καλύτερη να είναι γλάστρα για τυχών λιγούρια-πελάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις