Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

αγόρασα έναν 860evo 1 tb και έχω στο desktop 850evo 500gb. Ποιο (φτηνό) καλώδιο να αγοράσω για να το συνδέσω εξωτερικό από την θύρα usb για να κάνω το cloning και επίσης ποιο free software προτείνετε;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, for4 είπε

Ποιο (φτηνό) καλώδιο να αγοράσω για να το συνδέσω εξωτερικό από την θύρα usb

Γιατί, εσωτερικός με SATA καλώδιο δεν μπορεί να κάνει κλωνοποίηση;

• Like 2
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τo Easeustodo.backup. Στην επιλογή CLONE και μετα advanced settings επειδη ο target δισκος είναι μεγαλύτερος από τοn source.

Δημοσ.

Καλησπέρα, σχετικά με την ερώτηση σου για δωρεάν software εγώ είχα χρησιμοποιήσει το data migration που παρέχει η ίδια η Samsung για κλωνοποίηση ενός sata 850 evo 500gb σε έναν nvme 970 evo 500 gb και όλα κύλησαν ομαλά.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aslbill είπε

Χρησιμοποιώ τo Easeustodo.backup. Στην επιλογή CLONE και μετα advanced settings επειδη ο target δισκος είναι μεγαλύτερος από τοn source.

η δωρεάν έκδοση το  κάνει clone  αξιοποιόντας όλο τον  χώρο του  μεγαλύτερου  target  δισκου?

Δημοσ.

Χρησιμοποίησα το minitool shadowmaker, μου έδειξε μετά από αρκετές ώρες 100% επιτυχία αλλά όταν τον σύνδεσα στο pc και έβγαλα τον παλιό κόλλησε στο bios, δεν τον διάβαζε για boot, ξέρει κανείς γιατί;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, for4 είπε

Χρησιμοποίησα το minitool shadowmaker, μου έδειξε μετά από αρκετές ώρες 100% επιτυχία αλλά όταν τον σύνδεσα στο pc και έβγαλα τον παλιό κόλλησε στο bios, δεν τον διάβαζε για boot, ξέρει κανείς γιατί;

Αφου είναι samsung οι ssd, κάνε το cloning με το πρόγραμμα της samsung... Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα

Δημοσ.
Δημοσ.

το έκανα με το πρόγραμμα της samsung, η αντιγραφή έγινε κανονικά, αλλά πάλι όταν αλλάζω τους σκληρούς δεν κάνει boot. Κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.

1. κανεις την κλωνοποιηση

2. ειτε αλλαζεις την προτεραιοτητα boot απο το bios ή βαζεις το sata καλωδιο του παλιου ssd στον νεο

3. για σιγουρια, δεν συνδεεις τον παλιο ssd στο πρωτο boot, ωστε να σιγουρευτεις οτι δουλευει ο κλωνος στον νεο.

Δημοσ.

κάνω την κλωνοποίηση (αφού πρώτα τον έχω φορμάρει σε ntfs για να τον δει το πρόγραμμα)

βγάζω τελείως τον παλιό από το κουτί και βάζω στην θέση του τον καινούργιο. Δεν μπουτάρει, βάζω τον παλιό πάλι στην θέση του, τρέχει κανονικά. Κάτι πρέπει να κάνω λάθος στην κλωνοποίηση αλλά δεν ξέρω τι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...