Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, benign είπε

Ρωτάω γιατί τα πινάκια στην φοτο μοιάζουν διαφορετικά... Και γράφει θυληκο και αρσενικό..

17 λεπτά πριν, jim_p είπε

Το τροφοδοτικο σου δεν εχει ηδη molex?

Μάλλον το πέταξα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Ρωτάω γιατί τα πινάκια στην φοτο μοιάζουν διαφορετικά... Και γράφει θυληκο και αρσενικό..

Το αρσενικο της φωτο μπαινει στο molex του τροφοδοτικου και τα αλλα δυο τα θηλυκα κουμπωνουν στο molex του led.

5 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Μάλλον το πέταξα.

Δεν μπορειτε να το πεταξετε ειναι μερος του τροφοδοτικου.Οπωσδηποτε εχετε molex.

example.jpg

Επεξ/σία από benign
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, benign είπε

Το αρσενικο της φωτο μπαινει στο molex του τροφοδοτικου και τα αλλα δυο τα θηλυκα κουμπωνουν στο molex του led.

Θέλω να το κουμπωσω απευθείας στο τροφοδοτικό, δεν έχω το καλώδιο μολεξ του τροφοδοτικού

Έχω modular psu

Επεξ/σία από DimosthenisG
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε

Θέλω να το κουμπωσω απευθείας στο τροφοδοτικό, δεν έχω το καλώδιο μολεξ του τροφοδοτικού

Έχω modular psu

Τοτε, αν καταλαβα καλα τι λετε,δεν μπορειτε να κανετε δουλεια,χρειαζεστε οπωσδηποτε το καλωδιο molex του τροφοδοτικου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, benign είπε

Τοτε, αν καταλαβα καλα τι λετε,δεν μπορειτε να κανετε δουλεια,χρειαζεστε οπωσδηποτε το καλωδιο molex του τροφοδοτικου.

Γιατί δεν πουλανε καλώδιο με 8pin+Molex?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Γιατί δεν πουλανε καλώδιο με 8pin+Molex?

Πρεπει σιγουρα να πουλανε καλωδιο για modular τροφοδοτικα. Ειδικα αν εχετε καποιο επωνυμο τροφοδοτικο,δεν νομιζω να δυσκολευτειτε.

Επεξ/σία από benign

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...