morpheous Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 kalhspera, tha ithela na rwtisw poioa einai h max thermokrasia pyrhna kai mnhmhs gia mia karta grafikwn kata to o/c ths wste h karta na einai asfalhs! thanx!
matrixlord Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Αν για παράδειγμα έχεις Ati Μπορείς να βάλεις το Ati Tool και να το βάλεις να βρεί τις μέγιστες συχνότητες. Αν ανεβεί η θερμοκρασία έτσι και αλλιώς θα σου βγάλει Artifacts. Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας αν το αφήσεις στις συχνότητες που θα σου βρεί. Τώρα αν δεν έχεις ATI μπορείς να το κάνεις μόνος σου με έναν Artifact Tester και να ανεβάζεις Manualy τις συχνότητες.
morpheous Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 exw ati kai to eixa kanei...sto core mou evgale ena pistevw poly megalo aritnmo gia max pou den tha to epixirousa pote...ostoso sto memory mou crashare to pc!!giafto den ksana domikasa kai apla to exw kanei me to asus smart doctor peripou 640 kai 520 mnhmh...kai exei thermokrasia 54 cpu kai ligo poio panw h ram
matrixlord Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Δημοσ. 28 Μαΐου 2004 Τό ίδιο μου έκανε και εμένα με μία 9100 128ΜΒ. Όταν πήρα την 9500 μου έκανε και τα 2 O/C χαλαρά. Έβαλα μια νύχτα να βρει το Max Core και άλλη μια να βρεί το Max Memory και καθάρησα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.