IzAz Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, Μετά από ένα εξάμηνο σήμερα ολοκλήρωσα όλα τα Parts για το νέο μου build. Σας Postάρω photo με τα parts και επιφυλάσσομαι για το τελικό build όταν είναι έτοιμο. Από τη φώτο λείπει η οθόνη AW2721D που συμπληρώνει το γλυκό. Για κόστος μη το ρωτήσετε, είστε πολύ πιο έμπειροι να καταλάβετε. Με αυτόν το τρόπο θέλω να σας ευχαριστήσω για όσες πληροφορίες μπορώ και συλλέγω μέσα από το φόρουμ για να μπορώ να αξιολογήσω τι είναι καλύτερο για τις δικές μου ανάγκες. Αν και δε postαρα ποτέ, καθώς το build είχε πολύ υποκειμενικό γούστο και ξεφεύγει από το vfm, σας παρακολουθούσα και εξακολουθώ να το κάνω γιατί ενημερώνομαι για τα νέα trends κλπ. Ευχαριστώ πολύ λοιπόν και πλέον αν κάποιος θέλει να μάθει πράγματα για τη συνδεσμολογία των corsair fans έχω πολυ υλικό να του διαθέσω και να φανώ εξίσου χρήσιμος. Καλή συνέχεια. 24
tsofras Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 24 λεπτά πριν, IzAz είπε Καλησπέρα, Μετά από ένα εξάμηνο σήμερα ολοκλήρωσα όλα τα Parts για το νέο μου build. Σας Postάρω photo με τα parts και επιφυλάσσομαι για το τελικό build όταν είναι έτοιμο. Από τη φώτο λείπει η οθόνη AW2721D που συμπληρώνει το γλυκό. Για κόστος μη το ρωτήσετε, είστε πολύ πιο έμπειροι να καταλάβετε. Με αυτόν το τρόπο θέλω να σας ευχαριστήσω για όσες πληροφορίες μπορώ και συλλέγω μέσα από το φόρουμ για να μπορώ να αξιολογήσω τι είναι καλύτερο για τις δικές μου ανάγκες. Αν και δε postαρα ποτέ, καθώς το build είχε πολύ υποκειμενικό γούστο και ξεφεύγει από το vfm, σας παρακολουθούσα και εξακολουθώ να το κάνω γιατί ενημερώνομαι για τα νέα trends κλπ. Ευχαριστώ πολύ λοιπόν και πλέον αν κάποιος θέλει να μάθει πράγματα για τη συνδεσμολογία των corsair fans έχω πολυ υλικό να του διαθέσω και να φανώ εξίσου χρήσιμος. Καλή συνέχεια. Άντε με το καλό περιμένουμε φωτό απο όλη την διαδικασία και την ολοκλήρωση
Leleouras Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 ελπίζω να έχεις και gaming chair σε συνδυασμό με rgb τα φουπουσου πάνε στον θεό! άψογα όλα και να το χαρείς 1
IzAz Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Leleouras είπε ελπίζω να έχεις και gaming chair σε συνδυασμό με rgb τα φουπουσου πάνε στον θεό! άψογα όλα και να το χαρείς you got me ... thanks Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από IzAz 2
SabotazNic Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αντε το επομενο μια 2μετρη γραφειαρα. Εκεινο που λεει strimer plus, τι ειναι? edit: https://lian-li.com/product/strimer-2-24pin/ Ωστε αυτο ειναι που μπαινει στα 24πινα. Ενδιαφερον Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από SabotazNic 1
IzAz Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/4/2021 στις 2:10 ΜΜ, SabotazNic είπε Αντε το επομενο μια 2μετρη γραφειαρα. Εκεινο που λεει strimer plus, τι ειναι? edit: https://lian-li.com/product/strimer-2-24pin/ Ωστε αυτο ειναι που μπαινει στα 24πινα. Ενδιαφερον Ειναι rgb extention cables για mobo και gpu αντίστοιχα. Καγκουριές και ας έφτασα 37 χρονων. Στο σαλόνι έχω 2 γραφεία λόγο τηλεργασιας 1.4 και 1 μέτρο αντιστοιχα. Στο 1 μέτρο είναι το pc και δυστυχως δε χωραει 2μετρο. Όταν με το καλό τον Οκτωβρη έρθει και η 2η κορούλα θα μπει το πλάνο μετακόμιση σε ένα μεγαλυτερο σπίτι οπότε θα μπει και αυτό στις προδιαγραφές αχαχαχα. Ευχαριστώ όλους για τα likes Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από IzAz 7
tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, IzAz είπε Ειναι egb extention cables για mobo και gpu αντίστοιχα. Καγκουριές και ας έφτασα 37 χρονων. Στο σαλόνι έχω 2 γραφεία λόγο τηλεργασιας 1.4 και 1 μέτρο αντιστοιχα. Στο 1 μέτρο είναι το pc και δυσττψως δε χωάρει 2μετρο. Όταν με το καλό τον Οκτωβρη έρθει και η 2η κορούλα θα μπει το πλάνο μετακόμιση σε ένα μεΓαλατσίου σπίτι οπότε θα μπει και αυτό στις προδιαγραφές αχαχαχα. Ευχαριστώ όλους για τα likes Με το καλό η κοράκλα φίλε μου 1
IzAz Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Στις 9/4/2021 στις 4:19 ΠΜ, tsofras είπε Άντε με το καλό περιμένουμε φωτό απο όλη την διαδικασία και την ολοκλήρωση ετοιμο το λουνα παρκ... 8
nickol-us Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Μεγειές, καλοδούλεφτο και καλά λιωσίματα (ελπίζω να είχε γυαλιά ηλίου μέσα το κουτί )
IzAz Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μεγειές, καλοδούλεφτο και καλά λιωσίματα (ελπίζω να είχε γυαλιά ηλίου μέσα το κουτί ) Δεν εβαλαν οι τσιπηδες τπτ. Thanks
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 19 λεπτά πριν, IzAz είπε Δεν εβαλαν οι τσιπηδες τπτ. Thanks Χεχε μεγειες 1
Leleouras Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 με πονάει η ψυχόυλα μου λίγο με αυτό το keyboard και το mouse δεν στο κρύβω
IzAz Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Leleouras είπε με πονάει η ψυχόυλα μου λίγο με αυτό το keyboard και το mouse δεν στο κρύβω Είναι ένα εφεδρικό που χρησιμοποίησα για σκοπούς loading windows ... μέχρι να καταστήσω λειτουργικό το νέο tower .... βλέπεις η σύζυγος λατρεύει τα χρώματα και δουλεύει ακόμα στο παλιό tower .... Αφού με έχεις καταλάβει κάτι λιγότερο από RGB δε θα έπαιζε ... θα χαλαγε το σετάκι. Δυστυχώς το "K" keycap εσπασε προχτες από τα νεύρα η κόρη μου που της είπα ότι δεν μπορεί να δεί άλλο Peppa ... περιμένω αντικατάσταση !!!
Sakiz105 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, IzAz είπε Είναι ένα εφεδρικό που χρησιμοποίησα για σκοπούς loading windows ... μέχρι να καταστήσω λειτουργικό το νέο tower .... βλέπεις η σύζυγος λατρεύει τα χρώματα και δουλεύει ακόμα στο παλιό tower .... Αφού με έχεις καταλάβει κάτι λιγότερο από RGB δε θα έπαιζε ... θα χαλαγε το σετάκι. Δυστυχώς το "K" keycap εσπασε προχτες από τα νεύρα η κόρη μου που της είπα ότι δεν μπορεί να δεί άλλο Peppa ... περιμένω αντικατάσταση !!! άστους να λένε, microsoft με 7 ευρώ επιμένω και εγώ
Leleouras Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 και απο το layout των γκρι keycaps φαίνεται ο lol player ^^ να τα χαρείς με την φαμίλια σου, όλα πανέμορφα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα