kite26 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, protsimer είπε Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach Μπαίνουμε και ελέγχουμε. Αν τη φάγαμε, ΑΜΕΣΑ αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Να σε ρωτήσω, ενώ έχω αλλάξει κωδικό συνεχίζει να μου λέει ότι είμαι pwned. Είμαι ή όχι; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από kite26
nickk0kkav Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, kite26 είπε Να σε ρωτήσω, ενώ έχω αλλάξει κωδικό συνεχίζει να μου λέει ότι είμαι pwned. Είμαι ή όχι; Δεν έχει σχέση. Αν δεν έχεις το ίδιο password δεν έχεις θέμα. Πχ κ εμένα με έχει pawned στο forum της CDprojekt που δεν θυμόμουν καν ότι είχα γραφτεί. Αν είχα το ίδιο username / mail / password στη τράπεζα θα υπήρχε τρομερό προβλημα . Αν έβαλα στη cdprojekt password 1234 γιατί δε μου καίγεται καρφάκι , τι μπορουν να μου κάνουν? Θα κάνουν post στο forum χωρίς να το ξερω?? Απλά πολυπλοκους κ κυριως μοναδικους κωδικους εκεί που μετράει κ ειναι ολα οκ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από nickk0kkav 1
kite26 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Δεν έχει σχέση. Αν δεν έχεις το ίδιο password δεν έχεις θέμα. Πχ κ εμένα με έχει pawned στο forum της CDprojekt που δεν θυμόμουν καν ότι είχα γραφτεί. Αν είχα το ίδιο username / mail / password στη τράπεζα θα υπήρχε τρομερό προβλημα . Αν έβαλα στη cdprojekt password 1234 γιατί δε μου καίγεται καρφάκι , τι μπορουν να μου κάνουν? Θα κάνουν post στο forum χωρίς να το ξερω?? Απλά πολυπλοκους κ κυριως μοναδικους κωδικους εκεί που μετράει κ ειναι ολα οκ Να 'σαι καλά αδερφέ! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από kite26 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα