Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pink-shop είπε

Το fb ειναι για εμας τους γερους. Οι νεοι δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα ειναι φακελωμενοι εκ γενετης!

Ετσι ακριβως! Η νεολαία παιζει μπάλα με instagram και tiktok (ενημέρωση απο τον ανιψιό μου 16χρ)

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To GDPR στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγκάζει τις εταιρίες να ενημέρωσουν τους χρήστες αν έχει υπάρξει διαρροή πληροφοριών άμεσα. Αν όχι παραβιάζει τον νόμο για ΚΑΘΕ ένα χρήστη ξεχωριστά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι (και αν) θα κάνουν στην Γηραιά Αλβιώνα.

Επεξ/σία από kaliakman
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αυτοί που δεν έχουν fb, πλέον είναι σαν τους vegan. Θέλουν όλοι γυρω τους να ξέρουν ότι δεν έχουν fb. Dude, good for you, but seriously, no-one cares.

Δεν αποσκοπω σε κάτι τέτοιο προς θεού.να κι αν ξέρουν να κι αν δεν ξέρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, protsimer είπε

Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach

Μπαίνουμε και ελέγχουμε. Αν τη φάγαμε, ΑΜΕΣΑ αλλαγή κωδικού πρόσβασης.

Χαίρεται, τα αποτελέσματα αυτού του site είναι έγκυρα; ρωτάω γιατί μου γ....σε την ψυχολογία άκου 18 φορές 

"Oh no — pwned!

Pwned in 18 data breaches and found no pastes (subscribe to search sensitive breaches) "

Επεξ/σία από KonstasK
Δημοσ.

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει λογισμικό που επιτρέπει την κλοπή προσωπικών πληροφοριών, δηλώνω τα εξής:
Σήμερα, 9 Απριλιου του 2021, απαντώντας στις νέες κατευθυντήριες γραμμές του Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, σχέδια, τέχνη, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ, που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου.
Για εμπορική χρήση των ανωτέρω χρειάζεται
γραπτή συγκατάθεση μου ανά πάσα στιγμή.
Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο αντιγράψτε το και επικολλήστε το στον τοίχο του Facebook.
Αυτό θα επιτρέψει να τεθούν υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.
Με αυτή την έκδοση, λέω στο Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει, αναμεταδώσει, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του.
Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, φοιτητές, αντιπροσώπους ή / και άλλο προσωπικό που τελεί υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 – 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης).
Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου.
Όλα τα μέλη καλούνται να δημοσιεύσουν μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο.
Εάν δεν έχετε δημοσιεύσει αυτή τη δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα επιτρέψετε σιωπηρά τη χρήση στοιχείων όπως τις φωτογραφίες σας καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στην επικαιροποίηση του προφίλ σας.

Thank me later

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KonstasK είπε

Χαίρεται, τα αποτελέσματα αυτού του site είναι έγκυρα; ρωτάω γιατί μου γ....σε την ψυχολογία άκου 18 φορές 

"Oh no — pwned!

Pwned in 18 data breaches and found no pastes (subscribe to search sensitive breaches) "

Εγκυρότατο από τον αξιόπιστο Troy Hunt, από εκεί παίρνει τα δεδομένα το Firefox Monitor. Το κακό δεν είναι να είσαι breach αφού δεν είναι δικό σου φταίξιμο, το κακό είναι να είχες κοινό κωδικό σε περισσότερο από ένα site

• Like 1
Δημοσ.

το πιο ανησυχητικό είναι ότι τα data είναι χύμα παρτίδα διαθέσιμα σε torrent και σε site που δεν έχουν ούτε καν onion address δλδ με λίγα λόγια είναι διαθέσιμα προς όλους.

Αμεση αλλαγή password. Με τα στοιχεία από την άλλη δεν μπορεί να κάνει κανεις τίποτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...