Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, protsimer είπε

Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach

Μπαίνουμε και ελέγχουμε. Αν τη φάγαμε, ΑΜΕΣΑ αλλαγή κωδικού πρόσβασης.

Να σε ρωτήσω, ενώ έχω αλλάξει κωδικό συνεχίζει να μου λέει ότι είμαι pwned. Είμαι ή όχι;

Επεξ/σία από kite26
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, kite26 είπε

Να σε ρωτήσω, ενώ έχω αλλάξει κωδικό συνεχίζει να μου λέει ότι είμαι pwned. Είμαι ή όχι;

Δεν έχει σχέση. Αν δεν έχεις το ίδιο password δεν έχεις θέμα. Πχ κ εμένα με έχει pawned στο forum της CDprojekt που δεν θυμόμουν καν ότι είχα γραφτεί. Αν είχα το ίδιο username / mail / password στη τράπεζα θα υπήρχε τρομερό προβλημα . Αν έβαλα στη cdprojekt password 1234 γιατί δε μου καίγεται καρφάκι , τι μπορουν να μου κάνουν? Θα κάνουν post στο forum χωρίς να το ξερω?? Απλά πολυπλοκους κ κυριως μοναδικους κωδικους εκεί που μετράει κ ειναι ολα οκ 

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Δεν έχει σχέση. Αν δεν έχεις το ίδιο password δεν έχεις θέμα. Πχ κ εμένα με έχει pawned στο forum της CDprojekt που δεν θυμόμουν καν ότι είχα γραφτεί. Αν είχα το ίδιο username / mail / password στη τράπεζα θα υπήρχε τρομερό προβλημα . Αν έβαλα στη cdprojekt password 1234 γιατί δε μου καίγεται καρφάκι , τι μπορουν να μου κάνουν? Θα κάνουν post στο forum χωρίς να το ξερω?? Απλά πολυπλοκους κ κυριως μοναδικους κωδικους εκεί που μετράει κ ειναι ολα οκ 

Να 'σαι καλά αδερφέ!

Επεξ/σία από kite26
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...