Nabuko Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Παρήγγειλα το Σάββατο και μου είχε έρθει αυτό το μέηλ και σήμερα 2 μέρες μετά πριν λίγο ήρθε αυτό 😅
argiris_k Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/4/2021 στις 10:50 ΠΜ, dgrigor4 είπε Έχουν κανονική φόρμα, είναι πολύ άνετα, λίγο βαριά και γλιστράνε σε βρεγμένο αρκετά Τα πήρα και εγώ πριν δυο εβδομάδες , αλλά για να πω την αλήθεια μου φάνηκαν λίγο σκληρά πίσω , στο σημείο της αεροσόλας . Βέβαια τον τελευταίο καιρό φορούσα παπούτσια με πιο μαλακές σόλες , όπως τα Vomero 14 και zoom fly 3 . Όποτε ανακεφαλαιώνοντας , θα έλεγα ότι είναι πολύ όμορφα παπούτσια και ταιριάζουν σχεδόν με όλα , αλλά από θέμα άνεσης τόσο της σόλας , όσο και του πάνω μέρους θα προτιμούσα κάποιο από τα running μοντέλα τους που επίσης θα είναι πιο δροσερά τις ζεστές μέρες που έρχονται . Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από argiris_k
alexmm Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Στις 9/4/2021 στις 11:38 ΠΜ, Doped είπε Revolution 5 το αγαπημενο μου παπουτσι για τρεξιμο. Εφυγαν 2 ζευγαρια Η φόρμα τους πως ειναι σε σχέση με τα air max?
Sebu Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, argiris_k είπε Όποτε ανακεφαλαιώνοντας , θα έλεγα ότι είναι πολύ όμορφα παπούτσια και ταιριάζουν σχεδόν με όλα , αλλά από θέμα άνεσης τόσο της σόλας , όσο και του πάνω μέρους θα προτιμούσα κάποιο από τα running μοντέλα τους που επίσης θα είναι πιο δροσερά τις ζεστές μέρες που έρχονται . Epic React Miler, πολυ καλη αισθηση ανεσης και καλο "δεσιμο" του ποδιου. Δεν ξερω πως θα πανε απο διαρκεια. Τα Epic React Flyknit παντως στο 6μηνο ειχαν "κατσει" ειχαν κανει flat out και λογω της καλτσοειδους αισθησης του υλικου δεν προσφεραν τοσο καλο "δεσιμο" του ποδιου ιδιως σε αθληση με lateral movements αποτομα δεξια-αριστερα και μπρος-πισω. Για δρομικα ηταν υπεροχα. Απλα η σολα ηταν αθλια, στο 2-3μηνο ειχε φθαρει, στο 6μηνο ηταν σλικ, στο 8μηνο εφυγαν γιατι σε βρεγμενο ή σε δρομο/πεζοδρομιο χωρις grip (πχ φαγωμενη ασφαλτο/πλακακι) ετρωγες γλιστρες/πατιναζ χωρις ελεγχο, επικινδυνο για ποδια/γονατα.
gabriel1981 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 54 λεπτά πριν, miltre είπε προσωπικά παρέλαβα σήμερα όλα άψογα! Παρομοίως !
fotisdra Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Να πω ότι πήρα ένα ζευγάρι παπούτσια για την μικρή και δύο μπλουζάκια και το ένα από τα δύο ήρθε άλλο σχέδιο ότι να ναι . Μου είπαν θα μου κάνουν επιστροφή χρημάτων και να κρατήσω και το μπλουζάκι . Ωραίοι
Vincanity Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 για το μέγεθος της Nike, είναι σημαντικότερο να έχει ευχαριστημένους πελάτες παρά να μπει σε διαδικασίες. εμένα έχει δεχτεί πίσω 2 ζευγάρια παπουτσια τρεξίματος αγορασμένα 2 μηνες πριν στα οποία η σόλα ξεκόλησε (χωρίς εμφανή αιτία προφανώς) μου επέστρεψε τα χρήματα και όλα καλά και γρήγορα. Ξαναγόρασα εννοείται
Giorgos241 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Πήρα όταν είδα το πόστ από τον OP. Ήρθαν σήμερα από UPS.
pptsmps Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 καλησπέρα Δεν είναι και τόσο σχετικό...αλλά ψάχνω κατι για περπάτημα έως ελαφρύ τρέξιμο που να μην γλιστράει στο βρεγμένο. Την έχω πατήσει με αρκετά....παπούτσια ....
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Και γω παρελαβα κανονικα παπουτσια metcon
Vincanity Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Παρέλαβα σήμερα 2 παραγγελίες που ειχαν Παράδοση: Δευτέρα, 26 Απρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα