karalioman Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 androind car radio βρίσκεις 13 δορυφόρους αλλα δεν κλειδώνει ουτε εναν. Είναι νέο androind 10 ... 4gb ram
karalioman Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Ναι εγώ ρωτάω γιατί το κάνει αυτό. Έως πριν 3 μέρες δούλευε κανονικά. Κατέβασε 2 νέα προγράμματα και από εκεί και πέρα μου κάνει αυτά Εχω και φωτο αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω
kostasbm Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 gps δορυφορους υποθετω.... δεν ξέρω τι συσκευή έχεις και τι προγράμματα είναι αυτά που λες που κατέβασε μοονο του και σου κάνει σχέδια τώρα που δεν κλειδώνουν όπως λες δεν κάνει πλοήγηση???δεν βλέπεις το σήμα σου στους χάρτες?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Αν το μηχάνημα τους βρισκει δεν φταιει το μηχανιμα αλλα το πρόγραμμα που εχεις εγκαταστήσει και δεν μπορει να κλειδώσει τους δορυφόρους.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Θυμάμαι απο παλια κάπου στα προγράμματα πλοήγησης επιλέγαμε το που είναι ο δέκτης των δορυφόρων της συσκευή, βέβαια η τότε εφαρμογή έπρεπε να ειναι συμβατή με το μηχάνημα. Αφου ειναι android γιατί δεν βάζεις το googlemap
karalioman Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 με το google map οταν εχει ιντερνετ δουλεύει αλλα δεν μου κλειδώνει οπωσ εκανε πριν κατεβάσω καΐλα προγράμματα . τα εσβσα όλα τα παροράματα και εχω μονο το χαρτεσ και το igo φαίνεται αλώστε και στις φωτο οτι πιάνει αλλα δεν κλειδων
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τότε
karalioman Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μετά την επαναφορά είναι οι φωτο. Πρέπει να κατεβάσω κάποιο έξτρα πρόγραμμα?
kostasbm Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 εχει κλειδωσει δορυφορο στον Ειρηνικο... μαλλον ειναι για εφε ο χαρτης....το gps Που το εχεις τωρα?
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δεν πιστευω να είσαι σε κανένα υπόγειο πάρκινγκ
karalioman Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Έως Δευτέρα ήταν άψογο με 10 κλειδωμένους το λιγότερο. Κατέβασα κάτι τεστ gps και κάτι διαγνωστικά ανούσια να σας πω την αλήθεια. Απλά από λαιμαργία να έχω πολλά προγράμματα Γιατί έβαλα 64ρα κάρτα μνήμης. Έκανα εργοστασιακές μετά το κόλλημα και από εκεί και πέρα που κάνει αυτά τα κολλήματα . Όχι σε υπόγειο δεν το έχω.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Επόμενο βημα και τελευταίο Επαναφορά και αποσυνδεση απο το αυτοκίνητο για καμια ωρα.
karalioman Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Αποσύνδεση δεν το έκανα. Ευχαριστώ !!! Θα το κάνω. Να σ καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα